- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #75.941
kızlar bugün sırtım tutulunca doktora gittim.o da hemen buldu ağrıyan noktayı.sonra da gözlerinize bir bakabilir miyim dedi olur dedim.siz kansızsınız ayrıca vitaminsiz kalmışsınız dedi adam diyet mi yapıyorsunuz diye sordu.doktorlardan bir kere daha korktum valla zaten doktor fobim var.(aman tuba duymasın)
benim şuan elma yemem herhangi bi tehlike teşkil eder mi :)
az ve özzzsabah
bişey yemedim
öğle
peynirli sandviç
1 bardak çay
ara
2 kurabiye
1 bardak meyve suyu
akşam
10 tane sarma
yarım kase yoğurt
var ya senin enerjine hastayım hazoş ya bu konuda seni örnek alıyom gun içinde bir sürü iş yapıyosun hemde cocukla :) bende seni öperim güzel anne
var ya senin enerjine hastayım hazoş ya bu konuda seni örnek alıyom gun içinde bir sürü iş yapıyosun hemde cocukla :) bende seni öperim güzel anne
Kız Allah iyiliğini versin,ne güzel tabir şaarr şarr,ben de kaç gündür şarr şaarrr yapamadım ama benimki sistitten değil su tutmaktan,sana da geçmiş olsun canım inş.hemen iyileşirsin.
merhaba kızlar..umarım herkes iyidir..
ben şükür daha iyiyim bugün.ya bu evlilik süreci beni hafiften yıpratıyo sanki.ondan bikaçgündür pek keyfm yoktu,ama bgn toparladım inşallah.
ama küstüm ben sizesadece hazalla ayşe merak edip sormuş beni küstüm size ben
kimseler yok zaten.öptm herkesi akşama görüşürüz by by
slm kızlar iyi haftasonları nasılsınız
burda soğuk bir hava var tekrar soğudu havalar ya uufff
yaa burasıda serin yaa yaz gelsin artık bıktım ben offf
offf kızlar ben çok fena halsizim yaaa heryanım ağrıyor=((((((((( kız mızmız temizlik yapcaktım sözde o da kaldıı=( evi pog götiriyii
merhaba kızlar..umarım herkes iyidir..
ben şükür daha iyiyim bugün.ya bu evlilik süreci beni hafiften yıpratıyo sanki.ondan bikaçgündür pek keyfm yoktu,ama bgn toparladım inşallah.
ama küstüm ben sizesadece hazalla ayşe merak edip sormuş beni küstüm size ben
kimseler yok zaten.öptm herkesi akşama görüşürüz by by
canım sıkma kendini bişeye ya evlilik güzel şey stres yapcak bişi yok ki=))))))))))))
çamaşırlar yıkanmıştı onları asayım bari sonrada ortalığı toparliyim temizlik yapamicam valla
gelmez canım gelmez
geçmiş olsun canım
benimde canım çoooooooookkkkkk sıkılıyo ya
gelmez canım gelmez
geçmiş olsun canım
benimde canım çoooooooookkkkkk sıkılıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?