- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #76.321
kızlar fadik mesaja tmış morali çok bozukmuş yarın gelip anlatacakmış bugün izin istedi acaba ne oldu inş kötü bişey yoktur
oyacım ben sürekli içiyorum ama yoğun içtiğim günlerde etkisini daha güzel görüyorum sanki,ben de yaprak çay demliyorum ve de severek içiyorum.
canım ben kitap okuyamıyorum kusura bakma hani neden fikir beyan etmedin diye kızma yaniii
bugun malesef yoktum burda kızlar.sabah nöbet ertesiydim birazcık pert olmuşum dakendime gelmem biraz zzman aldı.sonra epilasyonu gittim..yine tütsülenmiş tavuk gibi kokup eve döndüm akşam da GS-BJK basketbol maçına gittik nişanlımla.çok keyifliydi 10 sayı farkla yendik..re re re ra ra ra GS GS cimbombom.deşarj olup geldim eve
ya sormayın ben de dondurma dendiğinde bile o anda fırsatım varsa gidip markete alabilecek potansiyeldeyimdir.muhtemelen ögle yemeklerimin dondurmadan ibaret oldugu günler gelebilir.kontrol etmem gereken bi dürtü gibi bişey bende.sigara bagımlılıgı gibi
kızlar günaydın bu arada dün bi temizlik yaptım yamuldum resmen ya omuzlarım kollarım mağrıyor resmen offff=(((((((((((((
geçmiş olsun canım ama mis gibi olmuştur ev
gunaydın kızlarrrrrrrrrr
bu sabah tartıldım deli olacam kızlar benim spor yapmam lazım gitmiyo kilolar..sadece yağ kutlem var eminim..65.5 gosteriyorum giderek artıyo sanki dikkat ettikçe zorlaşıyo offfffffffff
bende sabah tartıda şok yaşadım 56.4 çıktım şoklardayım cısta cıstaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gunaydın kızlarrrrrrrrrr
bu sabah tartıldım deli olacam kızlar benim spor yapmam lazım gitmiyo kilolar..sadece yağ kutlem var eminim..65.5 gosteriyorum giderek artıyo sanki dikkat ettikçe zorlaşıyo offfffffffff
oooo süper menüüüüüsabah
1 dilim ekmek
1 kk kadar peynir
ara
1 dilim baklava
öğle
5 çubuk kraker
1 bisküvi
1 bardak çay
ara
1 elma
akşam
3 küçük parça tavuk
2 kaşık pilav
salata
bozma moralini bebeğim acaba ödem tutuyor olabilir misin? ve evet biraz spor fena olmayacak. mesela bugün ne spor yapacaksın hadi planlayalım birlikte ben birazdan kahvaltı yapıp sonrasında 30 dk koşu bandında 5 hızında yürüyeceğim. hadi sen de bişeyler yap benimle aynı anda ne dersin
sen mi, ben mi emoş ya çok istiyorum okumak ama nerde vakittttttttttt
günaydın güzelleerin takımıııı
gunaydın kızlarrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?