- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #76.281
Emine,Oya ve Emine sizleri görüyorum aşağıda,ne var ne yok?Oya sayım yapıyor galiba,Emoş da nöbette,Emine de kocasına yemek yedirdi geldi sanırım
evet haklısın anladım,emine çantalasana beni yaaa dur ben kendimi çantalayımburdayım canım daha yeni menünü okudum pestilgofret anladın sen onu çanta geliyo ha
Oyacım ellerine sağlık canım,eğer bu sayım cumartesininse ben ogün için izin istemiştim tokata gidicem demiştim tatlım.
Eminecim aslında miktarlarda sorun yok ama bütün öğünlerin ekmek grubu olmuş yani besin grubu açısından dengeli bi menü olmamış.arada oluyo böyle şeyler naparsın??bende menümü yazayım sizde beni çantalayın
sabah:2 dilim kepek ekmeği ile tost
öğle:çeyrek simit 1 bardak ayran
akşam:1 tabak patates kızartması(active fry da yağsız)salata
patates yerine keşke sebze yemeği olsaydı ama nefsime yenildim çok seviyom da
tedis +
fiyona_07 1 mesaj gördüm sadece ???
aynalar+
hazos87 +
nilipus +
1.73 +
melekaysee+
oyagibi+
emidaf? izinliydi dimi haftasonları
pisiq+
rainandthesun+
Eminecim aslında miktarlarda sorun yok ama bütün öğünlerin ekmek grubu olmuş yani besin grubu açısından dengeli bi menü olmamış.arada oluyo böyle şeyler naparsın??
Arkadaşlar eğer bu aralar içinizi ısıtacak,hayatın içinden güzel bişeyler okumak isterseniz size Debbie MACOMBER'in "Küçük Mucizeler Dükkanı"nı okumanızı tavsiye ederim belkide okuyanlarınız vardır.Ben bu tarz kitapları çok beğeniyorum,bir de İtalyanca Aşk Başkadır'ı çok sevmiştim...Okuyup da etkilendiğiniz romanları paylaşıp,tavsiye ederseniz sevinirim:126:.
Emine bizim listeye uysana canım ,hem her besin grubu var hem de listeye uygun yeyince suçluluk duygusu hissetmiyosun bir de sen de vitamin eksikliği de çıkmıştı,işte çeşitli yememenden kaynaklanabilir bu durum,gerçi ben de bikaç gündür tam uyamıyorum ama olsun yine de yakaladığınm yerden yapmaya çalışıyorum.yok hayatım yok.az yemeye çalışıyorum böyle uyduruktan menü oluyor.çok yiyorum(aslı duymasın hafta sonu cozuttum) yine olmuyor.kızlar 1 adet motivasyon kaybolmuştur.görenlerin derhal yakasından tutup tedis emineye götürmeleri rica olunur
anlamadım ben yine ne zararlıymış kiloda zararlıymış ne yapmak lazım o zaman kilo vermek için kullanılan herşey offf
Sağol Oyacım kitapları temin eder etmez okuycam inşaallahitalyanca aşk başkadır ı ben de okudum. bir de ayn rand dan hayatın kaynağı gizeldir. aslında kendisi bir felsefe kitabı ancak roman havasında verilmiş. tavsiye ederim.
bir de ben şeytanın müridi ni begenerek okumustum
Arkadaşlar eğer bu aralar içinizi ısıtacak,hayatın içinden güzel bişeyler okumak isterseniz size Debbie MACOMBER'in "Küçük Mucizeler Dükkanı"nı okumanızı tavsiye ederim belkide okuyanlarınız vardır.Ben bu tarz kitapları çok beğeniyorum,bir de İtalyanca Aşk Başkadır'ı çok sevmiştim...Okuyup da etkilendiğiniz romanları paylaşıp,tavsiye ederseniz sevinirim:126:.
canım kristın hannah ateşböceği yolu,kış bahçesi(inanılmazdı),gerçek renkler mükemmel kitaplar.özellikle kış bahçesi okuyalı birkaç ay oldu hala gözlerim doluyor aklıma geldikçe
bende menümü yazayım sizde beni çantalayın
sabah:2 dilim kepek ekmeği ile tost
öğle:çeyrek simit 1 bardak ayran
akşam:1 tabak patates kızartması(active fry da yağsız)salata
patates yerine keşke sebze yemeği olsaydı ama nefsime yenildim çok seviyom da
1 NİSAN SAYIMI
tedis +
fiyona_07 1 mesaj gördüm sadece ???
aynalar+
hazos87 +
nilipus +
1.73 +
melekaysee+
oyagibi+
emidaf? izinliydi dimi haftasonları
pisiq+
rainandthesun+
canım ben kitap okuyamıyorum kusura bakma hani neden fikir beyan etmedin diye kızma yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?