- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #76.341
bende sabah tartıda şok yaşadım 56.4 çıktım şoklardayım cısta cıstaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bozma moralini bebeğim acaba ödem tutuyor olabilir misin? ve evet biraz spor fena olmayacak. mesela bugün ne spor yapacaksın hadi planlayalım birlikte ben birazdan kahvaltı yapıp sonrasında 30 dk koşu bandında 5 hızında yürüyeceğim. hadi sen de bişeyler yap benimle aynı anda ne dersin
bence çok takma veremiyom dedikçe yada panik yaptıkça kilolar gitmiyo iştah kontrolü zorlaşıyooo
gunaydın emoşummm
yememe de dikkat ediyorum kuzum ya
şu an her yerimm inceldi yağ kutlesi olan gobek hafif basen goguste falan var kilo diğer yerlerim iyi ona da spor lazım..
evet sıkılaşman lazım yani günde enaz 1-1,5 saat aktif yani terletecek kadar yogun spor yapman lazım bence.daha sonra form korumak için haftada enaz 3 gün 30 dak. diye devam
bende salı çarşamba perşembe step kursu diye halk egitim egzersiz yaptırıyomuş.akşam üzeri 5-6 arası oraya gitcem bugün.internetten egzersiz minderi getirttim.bakalım bogazımdan kısamıyorum bu sıra sporu arttırmam lazımmm
ben çıkıyorum malum nöbetten geldim..eşim ve oglum evdelerdi..heryer heryerde toparlayayım.öglen malum çocuklar okuldan gelir.akşamaspora gitcem..biara ders çalışmam lazım.yemek yapmam lazım...oooooooooooooooooffff
ah canım yaa vaktim var istegim var ama yasaklar var
ellerine saglık bebegim.ben not defterine kaydediyoruum sıradan bide en son yazdıgım sayımı kopyalıyorum sonra düzeltiyorum canım.bazen tarihlerde falan yanlışlık oluyo tabi aceleden2 nisan mesaj sayımı
pisiq +
hazos87 +
melekaysee +
aynalar+
oyagibi+
1.73+
tedis +
rainandthesun +
emidaf izinli
nilipus +
her mesaj sayımında acaba unuttuğum biri var mı diye düşünüyorum bunaklık böyle bişey sanırım
ben kahvaltıya gidiyorum kızlar sonra 30 dk koşu bandı sorna derse odaklanıcam. görüşürüz. fadik gelirse bana mail yada mesaj atın. merak ediyorum
hadi kolay gelsin yogun kadın
ben kahvaltıya gidiyorum kızlar sonra 30 dk koşu bandı sorna derse odaklanıcam. görüşürüz. fadik gelirse bana mail yada mesaj atın. merak ediyorum
hadi gorusuruz cicim
günaydın millet bugün erken kalkamadım. geç uyandıgım sabahlar benim enercim biraz düşük oluyor size de oluyor mu bilmem. bugün yine ders konusunda kasacağım. ama sizi ihmal etmem merak emteyin:)
fadik den haber var mı acaba hemen geçmiş yapayım
wc ye cıkmıs mıydın. ben de 120 yim gerçi hala. aman ya
günaydın güzelleerin takımıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?