Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım yeni evli değilleri mi ne kavgası
gerçi belli bir yaştan sonra karşındaki kiyiye ayak uydurmak çok zordur
sen takma sakın onlar karı koca hallederler

ciddiyim ya izledikçe sinirleniyorum. adamların elinde zayıflamak için imkan var el ele verip takım ruhuyla şevkle çalışacakların yok sus yok konusma yok bilmem ne.:))

biz olsak tüm nimetlerden faydanırdık

valla yaaaa nasıl motive olurduk hemdeeeeeee bizi alsınlar=)

yok kızlar ya orda çok saçma şeyler yaptırıyorlar
tren çektiriyorlardı ne alaka şimdi zayıflamayla
bide diyet yaparken önüne bir oda dolusu tatlı şeker pasta koymuyorlar dimi ama orda var cııkk bence bizd eçok zorlanırdık orda

aman aslı sen giy yine de montunu havaya güven olmaz valla hasta olma yine

giyecem canım yoksa kaparım ben hemen

canım sıkma sen canını herşey olacağına varır.inşallah düzelir herşey sen ders çalış

ciddiyim ya izledikçe sinirleniyorum. adamların elinde zayıflamak için imkan var el ele verip takım ruhuyla şevkle çalışacakların yok sus yok konusma yok bilmem ne.:))

biz olsak tüm nimetlerden faydanırdık

canım yapımcılarla konuşalım onları yarışma dışı bırakıp 14.takımı alsınlar

selam kızlar ben geldim nöbetçiydim bugün fena yorulmuşum
bugün hava çok güzeldi artık montlara gerek yok gibi
siz nasılsınız dinleneyim biraz sonra geçmişe bakayım

nöbetten nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.zaten cuma günü benim nöbetimi futbol sahasına yazmışlar harbi futbol sahası büyüklüğünde alan.

nöbetten nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.zaten cuma günü benim nöbetimi futbol sahasına yazmışlar harbi futbol sahası büyüklüğünde alan.

sizin futbol sahanızda mı var ve orda nöbette mi tutuyonuz

kızlar bugün kendi çapımda elma diyetine başladım ama sonu gelmedi.ne değişik diyetler var yafu.iyi gittim ama sonrasında şekerim düştü bende bozdum diyeti.bence iyi de yaptım.sağlıklı yemek lazım

sizin futbol sahanızda mı var ve orda nöbette mi tutuyonuz

var canım var olmayasıca.geniş bir alan ve 2 kale basketbol sahası koymuşlar birde.ve beni oraya sene bitene kadar nöbetçi yazmışlar.valla diyet yapmasamda orda koşturmaktan kilo verecem artık.hay o nöbeti yazanın....

kolay gelsin canım gerçekten çok zor bide havalar ısınacak sıcakta nöbet daha zor
ben çok çabuk etkileniyorum güneşte

hayallah.Allah yardımcın olsun canım yaa.olsun bak olaya iyi tarafından bakmak diye buna derler
ben orda olsaydım ögrencilerle basketbol volaybol vs oynamaktan nöbet falan yalan olurdu heralde

ben eve geldim. yarım saatte yaklaşık 2 km kadar yürüdüm tempolu sabah da evde 30 dk yürümüştüm. ama ne yazıkki diyeti bozdum ve havva ile börek yedik yarında doktor tartacak offf nasıl pişmanım. sabah 120 idim şimdi tartıya çıktım 121.1 o kadar mutsuz ve pişmanım ki şu an 1 kg almış olamam dimi ne dersiniz? midem dolu falan diyedir dimi nolur evet deyin ya. acaip asabım bouldu:18::18::18::18::18::18::18:

bugün yediklerimi yazayım itiraf mahiyetinde

sabah
2 dilim kepekli ekmek beyaz peynir 4 zeytin yeşil salata çay

ara
bir fincan kayısılı form çayı ve 1 türk kahvesi(annemle)

öğlen
çok az karnıbahar yemeği

saat 17:30 işte geldik feci sona
biraz kıymalı sarıyer böreği(yarım porsiyon kadar)
2 poğaça
3 tatlı bisküvi
3 çay

toplamda 1 saat tempolu yürüyüş 1.5 litre su
akşam gücüm olursa tekrar yürüyeceğim.

Son düzenleme:

canım spoerdan sonrada kilo alınır yarın sabah iner o rakam merak etme
ama börek yemeseymişin iyi olurdu

tahminime göre 17:30 da yediklerimle 1000 kalori kadar almışım ama hepsi yağlı ve şekerli şeyler... yarın sabah tartıldıgımda yine 120 olmak istiyorum ben

ANNEM MAGNEZİ CALCİNE HAZIRLADI. yediklerim kalın bagırsakta ögütülmeden hızlıca çıkar umarım. offff hiç yediğim için bugünki kadar pişman olmmaıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…