- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #76.401
kızlar aslıdan dün için izin aldım moralim bozuukkkk evde sorunlar var babmal eşi arsında buda bize yansıyo ister istemez ve benim vizeler başladı hiç ders çalışamadaım fırsat mı olmuyo yoksa ben iyicee mi boşaldım bence her ikiside
kuzenime gittim o bana çok iyi geldiği için işte sorun evde de sorun o yuzden gelemedim yani nete giremediğim için dün
böyle yani kızlarrrrrr
ciddiyim ya izledikçe sinirleniyorum. adamların elinde zayıflamak için imkan var el ele verip takım ruhuyla şevkle çalışacakların yok sus yok konusma yok bilmem ne.:))
biz olsak tüm nimetlerden faydanırdık
valla yaaaa nasıl motive olurduk hemdeeeeeee bizi alsınlar=)
aman aslı sen giy yine de montunu havaya güven olmaz valla hasta olma yine
kızlar aslıdan dün için izin aldım moralim bozuukkkk evde sorunlar var babmal eşi arsında buda bize yansıyo ister istemez ve benim vizeler başladı hiç ders çalışamadaım fırsat mı olmuyo yoksa ben iyicee mi boşaldım bence her ikiside
kuzenime gittim o bana çok iyi geldiği için işte sorun evde de sorun o yuzden gelemedim yani nete giremediğim için dün
böyle yani kızlarrrrrr
ciddiyim ya izledikçe sinirleniyorum. adamların elinde zayıflamak için imkan var el ele verip takım ruhuyla şevkle çalışacakların yok sus yok konusma yok bilmem ne.:))
biz olsak tüm nimetlerden faydanırdık
selam kızlar ben geldim nöbetçiydim bugün fena yorulmuşum
bugün hava çok güzeldi artık montlara gerek yok gibi
siz nasılsınız dinleneyim biraz sonra geçmişe bakayım
nöbetten nefret ediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.zaten cuma günü benim nöbetimi futbol sahasına yazmışlar harbi futbol sahası büyüklüğünde alan.
sizin futbol sahanızda mı var ve orda nöbette mi tutuyonuz
var canım var olmayasıca.geniş bir alan ve 2 kale basketbol sahası koymuşlar birde.ve beni oraya sene bitene kadar nöbetçi yazmışlar.valla diyet yapmasamda orda koşturmaktan kilo verecem artık.hay o nöbeti yazanın....
kolay gelsin canım gerçekten çok zor bide havalar ısınacak sıcakta nöbet daha zor
ben çok çabuk etkileniyorum güneşte
hayallah.Allah yardımcın olsun canım yaa.olsun bak olaya iyi tarafından bakmak diye buna derlervar canım var olmayasıca.geniş bir alan ve 2 kale basketbol sahası koymuşlar birde.ve beni oraya sene bitene kadar nöbetçi yazmışlar.valla diyet yapmasamda orda koşturmaktan kilo verecem artık.hay o nöbeti yazanın....
ben eve geldim. yarım saatte yaklaşık 2 km kadar yürüdüm tempolu sabah da evde 30 dk yürümüştüm. ama ne yazıkki diyeti bozdum ve havva ile börek yedikyarında doktor tartacak offf nasıl pişmanım. sabah 120 idim şimdi tartıya çıktım 121.1 o kadar mutsuz ve pişmanım ki şu an 1 kg almış olamam dimi ne dersiniz? midem dolu falan diyedir dimi nolur evet deyin ya. acaip asabım bouldu :18::18::18::18::18::18::18:
tahminime göre 17:30 da yediklerimle 1000 kalori kadar almışım ama hepsi yağlı ve şekerli şeyler... yarın sabah tartıldıgımda yine 120 olmak istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?