- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #76.441
hiç diyetisyene gittin mi oyacım bugüne kadar
sende varmı acaba bir hareket bir spor bir bilmem ne? söyle bakalım günün şimdiye akdar ki kısmında yağ yakmak için ne yaptın
ben o ilaca bayılıyordum
ayşecim aşağıda görüyorum seni nasılsın
ben eve geldim. yarım saatte yaklaşık 2 km kadar yürüdüm tempolu sabah da evde 30 dk yürümüştüm. ama ne yazıkki diyeti bozdum ve havva ile börek yedikyarında doktor tartacak offf nasıl pişmanım. sabah 120 idim şimdi tartıya çıktım 121.1 o kadar mutsuz ve pişmanım ki şu an 1 kg almış olamam dimi ne dersiniz? midem dolu falan diyedir dimi nolur evet deyin ya. acaip asabım bouldu :18::18::18::18::18::18::18:
aa evet amma velakin üzerindeki rakamlar x2:)))))))))))))))))))
gittim canım. ama bi işe yaramadı. şimdi akupunkturcunun verdigi diyete falan uyuyorum işte bu 5 kiloyu o şekilde verdim zaten.
olamaz cnm gun içinde 3 kgye kadar değişebiliyomıuşş
iyi yürümüşsün oyacımben eve geldim. yarım saatte yaklaşık 2 km kadar yürüdüm tempolu sabah da evde 30 dk yürümüştüm. ama ne yazıkki diyeti bozdum ve havva ile börek yedikyarında doktor tartacak offf nasıl pişmanım. sabah 120 idim şimdi tartıya çıktım 121.1 o kadar mutsuz ve pişmanım ki şu an 1 kg almış olamam dimi ne dersiniz? midem dolu falan diyedir dimi nolur evet deyin ya. acaip asabım bouldu :18::18::18::18::18::18::18:
ha bu arada orada yer alan yazımı bura da da sizlerle paylaşıym:
merhaba.yine yeniden aynı mekanda olmaktan çok mutluyum!2010 senesinde burda 2.5 ayda 8 kilo vermiştim yani 58 kiloya düşmüştüm o zamanlar mutlululktan havada uçuyor giyemediğim kıyafetlerimin içine girebilmenin mutluluğunu yaşıyordum.ama gel gör ki sonrasındaki sınav maratonu ve şimdi de görev yaptığım yerin küçük bir kasaba olmasından yani evden ve okuldan dışarı pek çıkamadığımdan bütün zamanımın evin içinde geçmesinden dolayı verdiğim kiloyu farkında olmadan geri aldım.ve şimdi yaz da gelince o zamanlar aldığım kıyafetlerin içine de giremeyince bir mutsuzluk bastı ki sormayın!!!
ve yaklaşık 1 aydır çok sıkmadan yememe dikkat ederek ve ortalama haftada 2 gün yürüyüşle zayıflamaya çalışıyorum.ama bu zayıflama temposunun biraz daha artması lazım çünkü yaz yaklaşıyoooooooor!!!
onun için burada tekrar sizler le olmak için can atıyorum! çünkü biliyorum ki o zaman benim istediğim kilolara düşmem de ki en büyük destekçim burasıydı!!
bu arada boy:1.61 kilo: 66((
hedefim:
kilom: 66((
nisan sonu:61 kg(
mayıs sonu:57 kg:)
haziran sonu:55 kg:)))))))
bu hedeflerimin hepsini gerçekleştireceğimi biliyorum ama biraz motivasyon ve heyecana ihtiyacım var!:)
bir çeşit bağırsak pompası. yani içinde içinde ne varsa çıkıyor afedersin. annem de bağırsak polipi var o yuzden düzenli dışkı yapması lazım o kullanıyor ben de çok yedim hemen çıksın diye bir çare aradım ondan içtim
bugün yine bisürü uyudum şimdi uyanıverdim bi zahmet..
babam ilacı getirmiş prospektüsünü okudum.. uyku da zorluk ve kilo kaybı yapıyormuş... ya yirim ben bu ilacısabah olsada içiversem.. sen nassın börekler nasıl gittiler mi
canım sen de süpersin hedefine ulaşmışsın!tebrik ederim!ooo hedeflerin çok güzell etkileyici=)))))))))))))))))
iyi yürümüşsün oyacımama börek iyi olmamış tabi.ama günsonu kilonun böyle olması anormal değilki.yarına dönersin kilona
e tabi 1 kg börek yediysen o başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?