Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben teste dönüyorum şekerler. saat 17:00 de çıkıp sahilde yürüyüş yapıp arkimle çay içicem. Hadi öptüm sizi kocaman

kızlar benimde ders çalışmam lazım biraz göz gezdiriyimmmm gelirim yine inş. allah izin verirse

selam kızlar ben geldim nöbetçiydim bugün fena yorulmuşum
bugün hava çok güzeldi artık montlara gerek yok gibi
siz nasılsınız dinleneyim biraz sonra geçmişe bakayım

hoşgeldin canım walla ben aynı bildiğin gibi
ben halaaaa mont giyiyorum yaaaa

ciddiyim ya izledikçe sinirleniyorum. adamların elinde zayıflamak için imkan var el ele verip takım ruhuyla şevkle çalışacakların yok sus yok konusma yok bilmem ne.:))

biz olsak tüm nimetlerden faydanırdık

valla yaaaa nasıl motive olurduk hemdeeeeeee bizi alsınlar=)

aa niye işinden memnun değil misin??????????ne güzel işte git kuzenine orda rahat çalişirsin dersini de

tubiiiiiiiiiiiiii naber cınım?????ya bişi dicem benim idrar yanmam hala geçmedi hipurin kullanıyorum 5 gündürrrrrrrrrrr

kızlar günaydın bu arada dün bi temizlik yaptım yamuldum resmen ya omuzlarım kollarım mağrıyor resmen
offff=(((((((((((((
geçmiş olsun.güle güle kirlet canım

inşallah enkısa zamanda düzelir herneyse.sen de dertetme okadar

iyidir cnm nolsun.koşturuyorz işte.hadi gözün aydın..inş.hep böyle devam eder.

ıyyy galatasaraylı

geçmiş olsn cnm.enazından sorunun nerden kaynaklandıgını ögrendiniz.bundan sonra bi sorun yaşamazsınız inşallah elektriklerle

inş canım sorun olmaz bi daha arkadaşım banyo yapacak ısıtıcıyla su ısıtıyoruz ufoyu kapattı ikisini kaldırmazsa diye şimdi donuyoz su ısınana kadar

benimde canım dondurma istedi bak :26:

kızlar günaydın bu arada dün bi temizlik yaptım yamuldum resmen ya omuzlarım kollarım mağrıyor resmen offff=(((((((((((((

kız mutfak fayanslarını sildim salak gibi tüm duvarları fayans yapmişlar leş gibi oluyor sinir oluyorum=( o yordu benii..ayrıca mis olsa ne olur al işte salon yine toz olmuşş anlamıyorum nasıl oluyor

ellerine sağlık cnaım güle güle kirlet demiyecem gül ama kirletme

gunaydın kızlarrrrrrrrrr
bu sabah tartıldım deli olacam kızlar benim spor yapmam lazım gitmiyo kilolar..sadece yağ kutlem var eminim..65.5 gosteriyorum giderek artıyo sanki dikkat ettikçe zorlaşıyo offfffffffff

canım şuan hatırlamıyorum günde ne kadar su tüketiyordun

bende sabah tartıda şok yaşadım 56.4 çıktım şoklardayım cısta cıstaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canım olabilir moral bozmak yok dikkat et şu 2 gün kendine kaçamak asla yok oldu mu canım
sınavda stres yapabilir

oooo süper menüüüüü

kzuzum yapmayı cok istiyorumda yüzme dışında yasakladı doktor sorun o

canım yüzme en iyi kilo verdiren spormuş benim arkadaşın omurgasında eğrilik varmış yüzmeyle baya düzelmiş doktor bile şaşırmış bu kadar düzelme nasıl olur diye
hava ısınıyor bir havuza yasılsan spor salonu niyetine
hem spor kilo verirsin hem rahatsızlığın düzelir

ellerine sağlık canım

anam ben okurken yoruldum maşallah maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…