Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oh ne güzel sporunuda yapmışsın
ne oynuyo defnecik

şimdi yürüyüşümü yaptım geldiiiim:)
gitsin şu kilolar uzak olsun bizden!
off basenlerim fena çıkmış benim yaa şu çıkıntılardan nefret ediyorumm!
merhaba deva takıma yeni katıldnı sanırım ben de takımın kaçağı özge 26 yaşındayım 11 aylık kızım var..emzirme sırasında aldığım kiloları vermeye çalışıyorum verdim aslında bişey kalmadı hatta takımdan ayrılmak istedim ama hedefime gelmeden bırakmıyolar:))ona göre yani kilo vermeyen gidemiyor:)))canım ben kızımdan dolayı çok geçmiş yapamıyorum bana pek rahat vermiyor hatta tırmanmaya çalışıyor şu an üstüme :) bana kısaca kendini tanıtırmısın..

oh ne güzel sporunuda yapmışsın
ne oynuyo defnecik

ojelerimi koymuştum önüne renkli renkli olunca hoşuna gidiyor onlarla oynuyordu ama ben buraya yazarken koltuğa tutunup ayağa kalkmış sonrada kendini bırakınca küütt düştü bi saattir onu usturmaya çalışıyorum....sustu allahtan uyutacam şimdi...

ben bu yazıya katılıyorum aslıcığım ben nerdeyse 1 aydır belkide 2 aydır filan diyet yapmıyorum o yüzden menülerimide yazmıyorum bayadır fark ettiniz mi bilmiyorum çünkü günlük tatlımıda yiyorum çikolatamıda yiyorum yağlıda yiyorum...ama kilo vermem devam ediyor..tabi defnenin beni doğru düzgün götümün üstüne oturtmaması da büyük bi etken fakat çok kasınca da kilolar gitmiyor ben buna inandım artık... yinede en çok savunduğum şey güzel şekilli bi vücud için spor şart...

Her gün çikolata yemek bel çevrenizi inceltebilir işte bu ben=)))))))))))))))ama incelme göremiyorum o ayrı konu;=)

aaa sende miii geçmiş olsun canım heheh insallah kalırsın 53 te kekikiekikik

oyy kıyamam ben ona zillii yaramaz

kızlar nihayet gelebildim. bugün sabah şirkete cagırdılar ne güzel yıllık izindeyim dimi 10 da toplantıya girdim ordan akupunktura gittim ordan eve geldim ders çalıştım sonra uyudum yarım saat sonra kalktık yemek yedim şimdi cay demlenirken bir bakayım dedim ne var ne çok ıciba

ha bu arada dün yediklerim bana bişey katmadı :)))

bu arada cem dün içip içip aradı sms attı bilmem ne. şimdide musaitsen konusalım mı alkolsuz ve ciddiyim yazmıs cevap yazmadım yazmıcam offf daha ne kadar devam eder dersiniz. cevap vermemek bana en dogrusu gibi geliyor siz ne dersiniz cevap versem de aynı seyleri yani istemedigimi söylemekten baska diyecek bişeyim yok zaten

oyacığım elinde fırsatın varken boş ver yeni denizlere yelken aç :)))) birlikteyken kıymet bilmezler ayrılınca tabiri caizse sözüm meclisten out köpek oluyolar kapını önünde yatıyolar ama sen dayanamayıp tekrar barışınca aaa tamam bu sefer değişecek dediğinde çok değil iki haftaa sonra yine aynı oluyolar olan yine sana oluyor sonra işin gücün yoksa bir daha ayrıl bir daha bunalıma gir falan falan....hiç bulaşma canım biten bitmiştir zorlamaya gerek yok...arasın dursun :)))

Son düzenleme:
03.04.2012 mesaj sayımı

hazos87 +
tedis +
rainandthesun +
fiyona_07 ayrıldı mı izinli mi?
melekaysee +
emidaf +
aynalar +
nilipus +
tedis +
pisiq +
oyagibi +
1.73 +

yok bebem bizim sorunlarımız akut değil kronik:) yani iş bulma konusundaki başarısızlıgı ve basiretsizliği. yetkinliği belli oldugu halde iş begenmemesi yok ben o işi yapamam bu işte utanırım kendimi önemsiz hissedeceğim olusumlara giremem dükkan açmam lazım bilmem ne. ben 1 yıldan fazla süre bişeyler değişir diye bekledim akıl verdim destekledim ama yok değişen birşey. üstüne alkolu cok sık alıyor aldıgı zaman sapıtıyor düşüyor kendini yaralıyor aptal saptal şeyler. bunların dışında asıl bana noktayı koyduran bambaska bişey var onu burdan umuma açık yazmasam daha iyi ama benim iyi niyetle yaptıgım bir yardımı saçma sapan şeylerle ziyan ettigini ögrendim üstelik ilk sordugumda inkar ederek yalan söyledi. bunların ustune affetmek yada barışmak yada geri dönemk söz konusu bile olamaz. aynı hataları yapana aptal derler ki ben aptal biri değilim. sadece sevgimden biraz zaman verdim. allah bile insanı hemen cezalandırmaz bekler belki düzelir diye şans verir.

neyse bitti gitti ama bu aramaları sms leri falan asabımı bozuyor. hat da şirket hattı oldugundan değişemiyorum.

her gün çikolata kısmını okudugumda yüzümün hali nasıl olduysa annem ne o kız hoşuna giden bişey mi okuyorsun dedi ahahahahahaha daha okurken böyle oluyorsam düşünün yerken ki halimi ahahahahaha

kuzucum sana diyetisyene git diyorum bak senin kilonu kahvaltın cok az ara yapmamışsın öğlen cok az yemişsin akşama bole bir patlama olması cokkk normal..geliyor çanta heee

sevgilim bu patlama açlıktan degil cem in sürekli arayıp taciz etmesinden ve benim bir türlü bu ilişki bitişi kaosundan çıkamamamdan. üstüne de yemeyi seven bir arkiyle bulusunca sonuc fecahat oldu. neyseki kilo almadım dün bugün de telafi yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…