Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugün tüm gün oruç tuttum denebilir dünü telafi etmek için sadece bitki çayı ve normal çay ve su içtim

saat 18:00 de bir ızgara çipura ve bol yeşil salata yedim. şimdi de çay içiyorum. sonra da yürüyüş yapıcam

bu arada ayşem şu akupunkturcunun verdigi listelerdeki yemem ve yememem gerekenler euyuyorum şimdilik haziran basıonda o bitince senin dediğin gibi diyetisyene gidicem.

04/04/2012
kahvaltı
2 yumurta beyazı
maydonoz
ara
2 etiform
2 kuru incir
ögle
3 dilim yumurtalı ekmek
1 domates
maydonoz
1 kk peynir
ara
1 greyfurt
ara 1 domates
2 kuru incir
akşam
1/2 kase yogurt
4y.k.pirinç ve buldgur karışımı pilav
1 porsiyon tavuk gögsü(haşlama)
marul

1.30 dak.salonda egzersiz
1 saat pisiklet binme

keşke süt ayran falan olsaydı....

ay canım ya.aman bu aralar çok dikkat et tam hareketlenme zamanları artık canım...

aman izindeyken de toplantı mı olurmuş aaaaaa.akupunturcu ne dedi nasıl ilerlemen cınımmmmmmmmmmm

bence asla cevap verme umutlanır tavrını ortaya koy oya kararlıysan

ben çıkıyorum kızlar benim pc kafayı yedi herhal
herkese mutlu ve saglıklı gecelerrr

yaaa emoş yaaaaaaaaaa şimdi de aklıma yumurtalı ekmek getirdin çok hainsinnnnnnnn.o kadar uzun zamandır yemedim ki yapmıyorum ama çok severimmmmmmmm ama 3 dilim çok olmuş

fındık ezmesi-çiğ köfte???????????????????çanta geldi hissettin mi nesli

bugün okulda nöbetçiydim,okuldan sonra ablama misafir gelmişti oraya gittim annemlerde oradaydı akşama da kaldık daha yeni eve girdim.sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…