- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #76.621
canım yaaa.bu nöbetler yüzünden hayatımız karışıyo resmen ben 1995 tyen beri nöbetli servislerde çalıştım.ortalama ayda 6 nöbet ve 24 saat ertesi gün izinli ertesi gün mesai olarak çok yorucu yaa..şimdi yeni mesai tamamlamaya geçti.24 saatlik nöbetler ve aylıkm saat tamamlama yapıyoz.ama saglık çok yorucu yıpratıcı.kızların çogu ögretmen saygı duyuyorum çocuklarla ugraşmak zor.ama inanın saglık daha zor.karşınızdaki kişi mutlaka mutsuz.ya kendi ya yakınının hastalıgı yüzünden morali bozuk ve sizinde onun duygularını yaşamanızı bekliyo..süreklimoralsiz bi ortam çok yorucu....
ben 2 yumurta beyazı ve bol maydonozla kahvaltımı yaptım şimdi tarçınlı çayımı içiyom.:126:
daha kahvaltı masası ve ortalık toplanacak
sonra ögleye kadar ders bugün bitirmem gereken 1dersim var.
öglen çocuklara yemek .
öglkeden sonra pazar.saat 1.30 dan 3 e kadar çocuklar yok o arada pazarda olurum.
çocuklar gelince yedir içir.derslerini yaparız .
saat 16 .30da spor salonuna gitcem.
16:45-18:15 arası oluyo.
eve gelince yemek bulaşık.
hürrem seyrederken pisiklet binerim.
ve inşallah günün sonunda kendimi saglıklı bi şekilde yataga atabilirim:92:
:111::111::111::111::111::111:
işte kızlar benim bugünkü planım.eger arada minicik fırsat bulursam inanın kendimi buraya atacagım...
şimdilik kocaman öpüyom sizi..
oyamın tabiri ile manda gölee.............
fındık ezmesi-çiğ köfte???????????????????çanta geldi hissettin mi nesli
herkese merhaba!
yeşil çayım elimde sizlere bakıyorm tanımaya çalışıyorm şimdi:) ben de 22 yaşında kur'an kursu öğretmeniyim. bir dönemdir de küçük bir kasabadayım.zaten bu kiloları almamın sebebi de bu.evden dışarı pek çıkamıyorum.(
neyssee sabah 10 gibi kahvaltımı yaptım: 1 yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği,2 yeşil biber.domates,salatalık ve yeşil çay.
saat 12 de 1 kepekli gevrek,yarım muz.
öğlen de; 8 tane yaprak sarması,yoğurt, 2-3 kaşık tavuk çorbası,1 dilim tam buğday ekmeği,domates,salatalık.
şimdi kalkıp yürüyüş yapmayı planlıyorum şöyle 1.5 saat kadar inşallah:)
aman izindeyken de toplantı mı olurmuş aaaaaa.akupunturcu ne dedi nasıl ilerlemen cınımmmmmmmmmmm
Ayyy ben de gelir gelmez bi sallantı,bi çarpma hissettim... senin çantalarmış meğer Emine
canım cuma gitmiştim ya zaten hipurin kullanmıştım geçmedi..bugun gittim tekrar tahlil yapıldı.infex diye bişi verdi bakalım bu geçircek mi..bende çok pis baktım şahsen=))))))))))güngören hastanesi bize çok yakın o yüzden oraya gittim
bugün okulda nöbetçiydim,okuldan sonra ablama misafir gelmişti oraya gittim annemlerde oradaydı akşama da kaldık daha yeni eve girdim.sizler nasılsınız?
fadik bugün işe gitmemiş evdeymiş kızlar dişi şişmiş yüüzne vurmuş şişmiş yüzü
Aramıza yeni bir arkadaş katılmış galiba.Hoşgeldin Deva89,ben neslihan.
selam kızlar nasılsınız
biz galiba musallat 2 yi seyredecez tabi arkadaşı ikna edersem
yahu bi romantik komedi falan seyretseydiniz yahu ne bu hep gerilim hep gerilim ahahaha kırışık olmıcanız valla gerim gerim gerinmekten. hoş ben de severim gerilmeyi
ben de açlık oyunlarını indirdim ama henuz seyretmedim. bu arada sizin şohben ne oldu
romantik komedi izleyince yalnızlığımızı daha fazla hissediyoruz
şofben duruyo canım yapılmadı daha
kızlar ben çıkıyorum arkadaşı ikna ettim gelirim sonra öpüyom kocaman
hoşgeldin tatlım iyi yapmışsın değişiklik olmustur
yok bebem bizim sorunlarımız akut değil kronik:) yani iş bulma konusundaki başarısızlıgı ve basiretsizliği. yetkinliği belli oldugu halde iş begenmemesi yok ben o işi yapamam bu işte utanırım kendimi önemsiz hissedeceğim olusumlara giremem dükkan açmam lazım bilmem ne. ben 1 yıldan fazla süre bişeyler değişir diye bekledim akıl verdim destekledim ama yok değişen birşey. üstüne alkolu cok sık alıyor aldıgı zaman sapıtıyor düşüyor kendini yaralıyor aptal saptal şeyler. bunların dışında asıl bana noktayı koyduran bambaska bişey var onu burdan umuma açık yazmasam daha iyi ama benim iyi niyetle yaptıgım bir yardımı saçma sapan şeylerle ziyan ettigini ögrendim üstelik ilk sordugumda inkar ederek yalan söyledi. bunların ustune affetmek yada barışmak yada geri dönemk söz konusu bile olamaz. aynı hataları yapana aptal derler ki ben aptal biri değilim. sadece sevgimden biraz zaman verdim. allah bile insanı hemen cezalandırmaz bekler belki düzelir diye şans verir.
neyse bitti gitti ama bu aramaları sms leri falan asabımı bozuyor. hat da şirket hattı oldugundan değişemiyorum.
anladım cnm.Allah şifa versin ya..canım cuma gitmiştim ya zaten hipurin kullanmıştım geçmedi..bugun gittim tekrar tahlil yapıldı.infex diye bişi verdi bakalım bu geçircek mi..bende çok pis baktım şahsen=))))))))))güngören hastanesi bize çok yakın o yüzden oraya gittim
canım buldun banada taktik versene
aynen benimde benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?