Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım kıyamam sana ben çok yorucu ve yıpratıcı bir mesleğin var ya

başım döndü hehe

hoşgeldin canım aramıza

Şaka bi yana Emine bu hafta regl olduğum için canım abuk sabuk şeyler istiyo,iştahım olmamasına rağmen yiyorum yine de!!!toparlıycam kendimi inşaallah.

canım benim geçsin artık ya

selam kızlar nasılsınız
biz galiba musallat 2 yi seyredecez tabi arkadaşı ikna edersem

yahu bi romantik komedi falan seyretseydiniz yahu ne bu hep gerilim hep gerilim ahahaha kırışık olmıcanız valla gerim gerim gerinmekten. hoş ben de severim gerilmeyi

ben de açlık oyunlarını indirdim ama henuz seyretmedim. bu arada sizin şohben ne oldu

romantik komedi izleyince yalnızlığımızı daha fazla hissediyoruz

şofben duruyo canım yapılmadı daha

kızlar ben çıkıyorum arkadaşı ikna ettim gelirim sonra öpüyom kocaman

kızlar ben de çıkıyorum. erken uyurum bugün yarın sabah çok erken kalkıp derse başlıcam kısmetse. yarın görüşürüz. öpüldünüz

canım engelleyebilirsin istersen numarasını msj da atamaz o zaman...ama yani görmezden gelirsen de kendi kendine gelin güvey olurmu ki diye düşündüm ben çünkü erkekler susmayı kabullenme olarak görüyolar..sen herseferinde ona belirt bence bitirdiğini..oda kendi yolunu çizsin..

anladım cnm.Allah şifa versin ya..

canım buldun banada taktik versene

aynen benimde benimde

ya aslında aramıyodum ki:26:,bukonularda cok beceriksizimdirondan buyaşa kadar kaldım zaten
o beni buldu,sonra bırakmadı sagolsun..inş.sonu güzel olur.bulma konusunda değil de sonrası için taktik verebilrim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…