Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2 avuç çok gibi ama guzel bir menu:46::46:

biliyorum ama bazen açlığa tahmmül edemediğimde tek yardımcımm... diyetisyenim önermişti :34:

mesajları sayan kişinin gormesi lazım cnm oda gormustur herhal:)

evet ama pek gerek kalmadı. bütün gün ders çalışamazdım. sıkıldım geldim :9:

menumu yazayım

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
yeşillik domates salatalık

öğle
1 dilim ekmek
1 yumurta
yeşillik,domates
1 kase kayısı,üzüm hoşafı

ara
2 incir
fındık ve badem az

görevli oldugum için hiç su içemedim bugun..hemen artırmam lazım..
kızlar bazen kesmiyo yediklerim aklıma cuma gununu getiriyorum motivasyonum super maşallah:nazar::nazar::nazar:
kilo veremezsem cok şaşırır ve üzülürüm veririm inş

sirkeli suyu ac mı tok mu ne zamanlar içiyoruz bu arada?

menün güzel canım :46: inş güzel güzel kilo verirsinn :32:

evet cnm herkes:)
deneme süresindeyim ama sıra gelirse ben hazırlıyorum o zaman :34:
nasıl belirliyoruz ne zaman kimin hazırlayacağını ?

realincir sen kaç kalorilik diyet yapıyorsun surekli değişen bir listemi devlet hast. sabit listesinden mi?

diyetimin kaç kalorilik olduğunu hiç bilmiyorum :26:
özel diyetisyene gidiyorum. kişiye özel diyet listesi hazırlıyor.
3 haftada bir görüşüyoruz. tamamen benim vücuduma ve genel olarak yeme alışkanlıklarıma göre liste veriyor.

biliyorum ama bazen açlığa tahmmül edemediğimde tek yardımcımm... diyetisyenim önermişti :34:

evet ama pek gerek kalmadı. bütün gün ders çalışamazdım. sıkıldım geldim :9:

menün güzel canım :46: inş güzel güzel kilo verirsinn :32:

deneme süresindeyim ama sıra gelirse ben hazırlıyorum o zaman :34:
nasıl belirliyoruz ne zaman kimin hazırlayacağını ?

kaptanımız sana solyler canım o belirliyor sırayla herkes yapıyor.1 hafta sayım yapıyoruz

diyetimin kaç kalorilik olduğunu hiç bilmiyorum :26:
özel diyetisyene gidiyorum. kişiye özel diyet listesi hazırlıyor.
3 haftada bir görüşüyoruz. tamamen benim vücuduma ve genel olarak yeme alışkanlıklarıma göre liste veriyor.
hımm o guzelmiş. aynı boy ve kiloda olsak isteyerdim bi goz atmayı

benim artık çıkmam gerek çok bile kaldımm.
yine bi mola veririm derse o zaman da menümü yazarım :34:
sevgiyle kalın :16:

hadi kolay gelsin benim dersimde netin başında..bende burda ders calısıyorumm..gorusuruz

merhaba kızlar nasılsınız?bi ugrayayım dedim ama kimsecikler yok:44:aaa bgn pazar ondan..
bende çıkıyorum şimdi akşama nişanlım yemege gelecek inş.bana.yemek yapiciiiim civanıma:9::9:
akşam görüşürük:34:

diyetisyenin verdiği listede günlük 8 dilim ekmek var:) yada ekmek yerine makarna pilav yiyorsun.. 4 yemek kaşığı lorpeynir.. Aralar hep ayran süt bide meyve.. meyve grubunu iptal et dedim en fazla elma yerim didim:)

hadi bakalım güzel uy bari şekerimmm kaçamak yapmaa

menumu yazayım

kahvaltı
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
yeşillik domates salatalık

öğle
1 dilim ekmek
1 yumurta
yeşillik,domates
1 kase kayısı,üzüm hoşafı

ara
2 incir
fındık ve badem az

görevli oldugum için hiç su içemedim bugun..hemen artırmam lazım..
kızlar bazen kesmiyo yediklerim aklıma cuma gununu getiriyorum motivasyonum super maşallah:nazar::nazar::nazar:
kilo veremezsem cok şaşırır ve üzülürüm veririm inş

sirkeli suyu ac mı tok mu ne zamanlar içiyoruz bu arada?

canım aç karnına içiliyor sirkee=)içine bal da koy

kızlar bugun dershaneye gittim deneme sınavına girdim geçenkinden kötü geçti aklım kızdaydı akşam bi kötüydü çok kötü kustu gece hortum gibi...bugun de çok huysuz bi mutsuz sanki diş mi çıkar ki acaba sanki hafif kabarıklık var=(

canım aç karnına içiliyor sirkee=)içine bal da koy

hımm bi deneyim bakem

kızlar bugun dershaneye gittim deneme sınavına girdim geçenkinden kötü geçti aklım kızdaydı akşam bi kötüydü çok kötü kustu gece hortum gibi...bugun de çok huysuz bi mutsuz sanki diş mi çıkar ki acaba sanki hafif kabarıklık var=(

geçmiş olsun cnm

ahhh canım ya geçmiş oldun
diş çıkarırken kusulur mu ki ben hiç duymadım
üşütmüş olabilir kuzum benim ya

hımm denedin mi kuzucum..bende de bi huy var ya tam denenmiiş olacak ya da man soleyecek yapmam yoksa:9::9:

metabolizmayı hızlandırıyo.. fakat bendim midemde hafif kanama yapmıştı.. sirkeyi fazla eklemiştim. bizim komşumuz 55 yaşında şeker hastasıydı adam sabah kahvaltıdan önce akşam yatmadan önce 3 ay boyunca içmişti 20 kilo verdi..

Back
X