Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet haklısın baya bi kaçmış ama hemen geri dönüş yap.nasıl olsA KAÇTI ARTIK DEYİP KENDİNİ BIRAKMA HEPİMİZ ZAMAN ZAMAN BÖYLE KAÇAMAKLAR YAPIYORUZÇABIK TOPARLAN YOKSAAA:22::22::22::22::22:

ya ben şunu farkettim canım 3 gun oncesine kadar bende 2 gune bir kaçamak yapıyormusum azda olsa 1 hafta yada 2 haftada toplam kaçamak sayısıyla kilo verememek cok normalmış meger:31::31:
baya kaçıyomuş yani:52::52::52:

Son düzenleme:
evet kocaman bir salata yapıcam kendime ama eve gidip bunu yapmam 21:00 i bulabilir. yine de yiyim dimi aç yatmayayım

Spordan dönünce mi yicen.. Spordan önce bisi ye.. akşam sabaha kadar vücut yağ yakar. yok spordan sonra yersen vücut onları hazmetmeye çalışacak.. Kararı sen ver

hemen bugünkü menümü yazayım
sabah:1 dilim ekmek azıcık peynir domates salatalık 2 tane zeytin
öğle:yemedim
akşam:2 çatal adana kebap 2dilim pide ekmek bol miktarda salata
birazdan 2 top dondurma yemeyi düşünüyorum

harikasınnnn tabi ogluşun sayesinde demeliyim herhalde:34:

kızlar bugün yaklaşık 75 kiloyken aldığım ama artık giyemediğim bir pantolonumu denedim ve hala inanamıyorum bol geldi.düşündüm taşındım nedenini spor olarak buldum.çünkü az kilo versende daha ince oluyorsun.bu nedenle savsakladığım sporuma yarından itibaren hızlıca bir dönüş yapıyorum.her gün spora gitcem ve evde de 30 dk. Koşu bandına çıkacağım.ayrıca her akşam pilates yapacağım.

evet sporla çok sıkılaşılıyo

şu aşagıda hep bir ziyaretçi oluyor kim çok merakediyorum..ziyaretcilere her şeyi açmalarından cok hoşlaşmıyorum..
acaba bilgisayar yetenek ve bilgilerimi kullanıp arkadas hangi şehirde hangi bilgisayardan giriyo bulsam mı:27::27::27::27::27::27::27:

kızlar farkında mısınız bana mı öyle geliyor bilmem ama son 1 aydır topiğimiz çok sessiz ve hareketsiz. sanki hepimiz bi rehavet içindeyiz bazen sadece 7 mesajı doldurmaya geliyor gibiyiz(suçlama değil gözlem hatalı da olabilirm)

BİŞEY YAPMALIIIII

yok cnm bunu hepimiz kabul ediyoruz zaten ama benim defne bana izin verdiği kadar girebiliyorum artık. bazen btn gün huysuz oluyor bana adım attırmıyor sadece 7 msj doldurmak için giriyorum bazende bgn ki gibi sakin oluyor rahat girebiliyorum benim ki defnenin keyfine göre yanii:))))))şimdi bile yanımda ayakta dikeliyor bir elimle buraya yazıyorum bir elimle defneyi zaptediyorum düşün yaneee:))))

ilk tur bitti. Bakalım ne olacak.

Bugün sınavda yanımdaki sıradaki çocuk kopya çekiyordu üstelik 3 tane gözetmen vardı ve hiçbiri görmedi. Ama ben gördüm:))) ve tabiki ispiyonladım nefret ederim öyle uyanıklardan
bence iyi etmişin.yıllardır sınavlara girdim kafamı kaldırmadan girdim çıktım ama millet kopya çekermiş hep oh canıma degsin yıllarımın intikamını almışın ellerine saglıkkk:47::47::47:

şu aşagıda hep bir ziyaretçi oluyor kim çok merakediyorum..ziyaretcilere her şeyi açmalarından cok hoşlaşmıyorum..
acaba bilgisayar yetenek ve bilgilerimi kullanıp arkadas hangi şehirde hangi bilgisayardan giriyo bulsam mı:27::27::27::27::27::27::27:
Forumun amacı bu bilenler yazar bilmeyenler okur:) :) :)

del misin sen ya. sen en kuvvetli takipçimizsin aşkım ruhum. ben herhangi birimizin sorun oldugunu demek istemedim zaten. lütfen yanlış anlama. hani daha farklı bi yol farklı paylaşımlar mı denesek ne bileyim. sadece düşüncemi paylaştım yoksa özellikle birine yada birilerine laf göndermek değildi amacım. öyle anlarsan üzülürüm

bitanem ya deli misin sen..ben kendi adıma paylaşım cok azaldı bole birbirimize cok faydalı olamıyoruz diye yazdım..kimse kimseyi suclamaz ole algılama..benmde bazen canım istemiyo bazen vaktim olmuyo az giriyorum ama hep beraber bi silkinsek diye yazdım..
yanlış anlaşıldıysa ben özür dilerim:38::38:

ALINMAK DEGİLDE HERKES ZATEN İŞİ CİİDDİYE ALIYO ZANNIMCA ARADA KAÇAMAKLAR VE MOLALAR OLMAZSADA ÇOK SIKLIRIZ.ASKERİ Bİ DENETİM BİZE YARAMAZ ZATEN..AMA NE YAPILACAKSA UYARIM...BEN BİRAZDA ŞAKA YAPTIM.NE DİYE ALINAYIM ..BENİ TANIDINIZ AYLARDIR YAAA.....

yok cnm bunu hepimiz kabul ediyoruz zaten ama benim defne bana izin verdiği kadar girebiliyorum artık. bazen btn gün huysuz oluyor bana adım attırmıyor sadece 7 msj doldurmak için giriyorum bazende bgn ki gibi sakin oluyor rahat girebiliyorum benim ki defnenin keyfine göre yanii:))))))şimdi bile yanımda ayakta dikeliyor bir elimle buraya yazıyorum bir elimle defneyi zaptediyorum düşün yaneee:))))

AHA SUÇLU BULUNDU...DEFNE TAKIMIN KONSANTRESİNİ BOZUYO..EE SENDE KIZA Bİ NİCK ALDA KAYDETTİR KK YA KIZIM YAVRUM KAÇ AYDIR BURALARDA DAH KAYDI YOKKK...:emir_bebek::nazar:

ALINMAK DEGİLDE HERKES ZATEN İŞİ CİİDDİYE ALIYO ZANNIMCA ARADA KAÇAMAKLAR VE MOLALAR OLMAZSADA ÇOK SIKLIRIZ.ASKERİ Bİ DENETİM BİZE YARAMAZ ZATEN..AMA NE YAPILACAKSA UYARIM...BEN BİRAZDA ŞAKA YAPTIM.NE DİYE ALINAYIM ..BENİ TANIDINIZ AYLARDIR YAAA.....

AHA SUÇLU BULUNDU...DEFNE TAKIMIN KONSANTRESİNİ BOZUYO..EE SENDE KIZA Bİ NİCK ALDA KAYDETTİR KK YA KIZIM YAVRUM KAÇ AYDIR BURALARDA DAH KAYDI YOKKK...:emir_bebek::nazar:

azcık buyusun oda olur

Back
X