Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

3 litreden fazlaya cok diyolar spor yapıp cok terlemiyorsan tabi:53::53:

bünyeye göre olabilir yani 60 kilo bedene 3 litre benim gibi 90-100 arasına 6 litre..şaka bi yana ben çok su içerim zaten severim.sabah kalkınca2bardak ögleye kadar1,5 ögleden sonra 1,5akşam yemege kadar 2-3 bardak gece 1,5 litre gece yatmadan 2 bardak işte....yanımda şişemle gezerim ben

ALINMAK DEGİLDE HERKES ZATEN İŞİ CİİDDİYE ALIYO ZANNIMCA ARADA KAÇAMAKLAR VE MOLALAR OLMAZSADA ÇOK SIKLIRIZ.ASKERİ Bİ DENETİM BİZE YARAMAZ ZATEN..AMA NE YAPILACAKSA UYARIM...BEN BİRAZDA ŞAKA YAPTIM.NE DİYE ALINAYIM ..BENİ TANIDINIZ AYLARDIR YAAA.....

AHA SUÇLU BULUNDU...DEFNE TAKIMIN KONSANTRESİNİ BOZUYO..EE SENDE KIZA Bİ NİCK ALDA KAYDETTİR KK YA KIZIM YAVRUM KAÇ AYDIR BURALARDA DAH KAYDI YOKKK...:emir_bebek::nazar:

ayy bebeğim benim napsın oda büyüyor işte değişik şeyler yapmak istiyor bebeğim bana sarıyor haliylee..valla benle birlikte oda zayıflıyor zaten bebeğim hareketlendiği için kilo kaybediyor olmazsa onuda takıma alalım da takımın yüzdesini yükseltsin geçen haftadan beri 300 gr vermiş kuzucum yemesi herşeyi güzel ama abartmadan sölüyorn beş dakika yerinde durmuyor ayakta duruyor şimdi mesela bi saha bi solla sallanıp duruyor durduğu yerde :)

çinde bi kız diyet için günlük 5lt su içiyormus vücuttaki sodyum oranı yükselince gözleri kör olmuştu

çinliye bak sen o boyla 5litre su içilirmi...
Böbreklerden kaynaklanan bği sorun vardır canımm..ben tahlillerimi yaptırıyorum.birde herzaman içmiyorum yani öyle içersem güzel kilo veriyom 5 litre garanti ama 6 içtigimde oluyo çogu zaman

ayy bebeğim benim napsın oda büyüyor işte değişik şeyler yapmak istiyor bebeğim bana sarıyor haliylee..valla benle birlikte oda zayıflıyor zaten bebeğim hareketlendiği için kilo kaybediyor olmazsa onuda takıma alalım da takımın yüzdesini yükseltsin geçen haftadan beri 300 gr vermiş kuzucum yemesi herşeyi güzel ama abartmadan sölüyorn beş dakika yerinde durmuyor ayakta duruyor şimdi mesela bi saha bi solla sallanıp duruyor durduğu yerde :)

Maşallah ya öyle şirinki hele kovanın içindeki resim:)

MAŞŞALAH KUZUCUGUMA..............:nazar::nazar:

Güzeller ben çıkıyom ...malum ogluşlar okuldan gelirler...gece gelir cezamı çekerim. Sabahtan beri 2 günlük mesajları okumaktan fırsatım olmadı ....:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

merhaba kızlar.tam ben geliyorum herkes gitmiş oluyo var bende bi lanet ama hayırlısı:24:
neyse yavaşça gideyim bende nöbet var akşam görüşürüz akşama inş.:3:

canım en güzel tarafı da şu.eşim kebap yiyelim diye tutturdu.tabii hiç istemiyorum ya başı çektim resmen kebapçıya giderken.annesinden daha obur olan oğlum da kendi kebabını bir çırpıda bitirip benimkine dadandı.aslan oğlum benim annesini düşünür hep.2 çatal kebap anca yedim.bu akşam yemeğiydi.oğlum şu an gece yemeği olarak da kısır yiyor karşımda:47:

ahahaa :9:
kaç yaşında oğlun ? maşallah iştahı pek bir yerindee...
ben de çok oburmuşum küçükkenn :17:

kremalı mantarlı tavuk sote,pilav,barbunya,bide kaynanamın sarmasından vardı.tatlı olarak ta maraş dondurması yanında çilek ve muzla beraber..nöbet çıkışı bukadar oldu ancak

daha ne olsun ki canım yaa... nişanlınla yiyosun zaten gerekirse simit peynir olsun onun bile tadı çıkar :16:
gerçi ben şuan simit peyniri bile öyle bir tadını çıkara çıkara yerim kii :27::27: :1:

Back
X