- Konu Sahibi Pinarbartu
- #77.461
şahsen sade su olarak enaz 6 litre tüketiyorum çay ve sıvılar hariçççççççççççç
Neyyyy nasıl içIYON
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şahsen sade su olarak enaz 6 litre tüketiyorum çay ve sıvılar hariçççççççççççç
benide sinir ediyor ama hareket yapmaya kalktıgımda kitlenip kalıyor sol bacak![]()
benimde sag kolda var bişi takılıyo çevirirken...zamanla açılır herhaldee
3 litreden fazlaya cok diyolar spor yapıp cok terlemiyorsan tabi![]()
3 litreden fazlaya cok diyolar spor yapıp cok terlemiyorsan tabi![]()
ALINMAK DEGİLDE HERKES ZATEN İŞİ CİİDDİYE ALIYO ZANNIMCA ARADA KAÇAMAKLAR VE MOLALAR OLMAZSADA ÇOK SIKLIRIZ.ASKERİ Bİ DENETİM BİZE YARAMAZ ZATEN..AMA NE YAPILACAKSA UYARIM...BEN BİRAZDA ŞAKA YAPTIM.NE DİYE ALINAYIM ..BENİ TANIDINIZ AYLARDIR YAAA.....
AHA SUÇLU BULUNDU...DEFNE TAKIMIN KONSANTRESİNİ BOZUYO..EE SENDE KIZA Bİ NİCK ALDA KAYDETTİR KK YA KIZIM YAVRUM KAÇ AYDIR BURALARDA DAH KAYDI YOKKK...![]()
çinde bi kız diyet için günlük 5lt su içiyormus vücuttaki sodyum oranı yükselince gözleri kör olmuştu
ayy bebeğim benim napsın oda büyüyor işte değişik şeyler yapmak istiyor bebeğim bana sarıyor haliylee..valla benle birlikte oda zayıflıyor zaten bebeğim hareketlendiği için kilo kaybediyor olmazsa onuda takıma alalım da takımın yüzdesini yükseltsin geçen haftadan beri 300 gr vermiş kuzucum yemesi herşeyi güzel ama abartmadan sölüyorn beş dakika yerinde durmuyor ayakta duruyor şimdi mesela bi saha bi solla sallanıp duruyor durduğu yerde :)
ayy bebeğim benim napsın oda büyüyor işte değişik şeyler yapmak istiyor bebeğim bana sarıyor haliylee..valla benle birlikte oda zayıflıyor zaten bebeğim hareketlendiği için kilo kaybediyor olmazsa onuda takıma alalım da takımın yüzdesini yükseltsin geçen haftadan beri 300 gr vermiş kuzucum yemesi herşeyi güzel ama abartmadan sölüyorn beş dakika yerinde durmuyor ayakta duruyor şimdi mesela bi saha bi solla sallanıp duruyor durduğu yerde :)
Güzeller ben çıkıyom ...malum ogluşlar okuldan gelirler...gece gelir cezamı çekerim. Sabahtan beri 2 günlük mesajları okumaktan fırsatım olmadı ....![]()
ben de menumu yazayım.
sabah
kahve
öğlen
bir kase çorba bir kase yoğurt
ara
1 yeşil elma
akşam
yeşil salata
bu akşam spora gidicem. 1.30 saat kalmayı planlıyorum bugün.
yedi pıçık aylıkkk teyzesiii=)))
Nasılmiyim yine şişkoyum:):)
neeee şişko mu... göbeğimle ezerim seni kızzzz. bu gruptaki tek şişko benim. sizler balıketli hatunlarsınız.
başarılar canım inşallah güzel geçer en kolay sorular sana gelir:) yada sen herşeyin cevabını bilirsin yada bunun gibi bişey
canım en güzel tarafı da şu.eşim kebap yiyelim diye tutturdu.tabii hiç istemiyorum ya başı çektim resmen kebapçıya giderken.annesinden daha obur olan oğlum da kendi kebabını bir çırpıda bitirip benimkine dadandı.aslan oğlum benim annesini düşünür hep.2 çatal kebap anca yedim.bu akşam yemeğiydi.oğlum şu an gece yemeği olarak da kısır yiyor karşımda![]()
kremalı mantarlı tavuk sote,pilav,barbunya,bide kaynanamın sarmasından vardı.tatlı olarak ta maraş dondurması yanında çilek ve muzla beraber..nöbet çıkışı bukadar oldu ancak