- Konu Sahibi Pinarbartu
- #78.541
Selamlaaar.
Telefondan giriyorum yine biraz zor oluyor. Nabersiniz ?
ii şeker senn???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlaaar.
Telefondan giriyorum yine biraz zor oluyor. Nabersiniz ?
ii şeker senn???
Haftasonu işte birazdan leslie yapıcam bende
insanlar saçma sapan bi uğraş içine girdiler.. Tekrar barışsinlar falan.. 2 gün önce bi akrabamız gelmişti.. Ya adama diyorki babam biz bu işi bitirdik kızımı vermiyorum.. Adam ne diyo keşke aylarca küs dursalardi gelmeseydi.. Adamın karısı yanında olduğu için babam fazla ileri gitmedi.. Şimdi mi geldi insanların akli başına..
fıstıklar pc başında uyumadan size mis kokulu öpücükler yolluyorum (seda sayan gibi)![]()
Insanların hayatımda zorla söz sahibi olmaya çalışmaları.. Ve benim bunu saçma görmemçok fena o kadın yaaa. Bugün yaparken kalbim biraz ağrıdı ama niye öyle oldu anlamadım
Kuzu senin neyin var ? Neden canın sıkıldı ?
Insanların hayatımda zorla söz sahibi olmaya çalışmaları.. Ve benim bunu saçma görmem
canım akıllarının başına gelmesiyle uzaktan yakından alakası yok bunun bence...aklı başına gelen insan gelir seni karşısına alır güzelce konuşur dön bana diye yalvarır....bunların ki işküzarlıktan başka bişi değil...
bizim nüfus biraz kalabalık olduğu için 8 tepsinin ömrü 1 hafta:) 2 öğrenci 2 de çalışan var evde kahvaltı için pratik oluyo
sen yedin mi?![]()
ben başka bi takımdayken kızlar aralarında konuşuyorlar.. Işte leslie ile 3 mil yaptım falan.. Bende hepsiniz aynı şehirdemisiniz diye sordum.. Yok dediler.. Eee hepinizin köpeğinin adı leslie mi diye sordum.. 3 mil 5 mil bende köpekleriyle yürüyüşe çıkıyorlar sanıyordum:)