Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah=2 yk lor-3 zeytin-1 domates-yeşil çay
öğle=bir bardak süt-bir kepekli galeta-3 kayısı
ara=bir elma-birkaç yeşil badem
akşam=bol domatesli 1 cevizli semiz otu salatası-sade soda
ara=birkaç yeşil badem-yarım armut
3mil de leslie ile yürüyüş

niye kimse yediklerime yorum yapmadı:( kendimi umursanmamış hissediyorum şu an :( tamam kötü bişey yaptım ama umursanmamak çok kötü:(

insanlar saçma sapan bi uğraş içine girdiler.. Tekrar barışsinlar falan.. 2 gün önce bi akrabamız gelmişti.. Ya adama diyorki babam biz bu işi bitirdik kızımı vermiyorum.. Adam ne diyo keşke aylarca küs dursalardi gelmeseydi.. Adamın karısı yanında olduğu için babam fazla ileri gitmedi.. Şimdi mi geldi insanların akli başına..

alla allaa o kadar kolaydı sanki laf söylemek çok kolay millete

Aynen özge kendilerini masum göstermek için napicaklarini şaşırdılar.. Sanki ben tamam desem karşımda beni isteyen bi adam var.. Ulan işte ayrılmak istiyordu ayrıldık.. Millet aman ben baristirmis olayım'ın derdine düştü..

bişey yaptı mı koca müsveddesi kendini değiştirmek yada durumu düzeltmek adına? yada sen yapsa da gider misin geri? ayrıca millete ne? herkes baskasının hayatına yorum yapmaya bayılır zaten. soruldugunda yapın ulan. sormayınca siz de susun diye bagırmak gelir içimden bazen

kızlar bu arada yarın dershanem var sonrada dışarı çıkcaz giremeyebilirim gelmezsem izinliyim görüşürükkk

O kadar aç kaldın dedik dedik bak ne oldu wooper menü ne yaaaaaaa:19: diğerlerini bilmem ama ben affedemiyorum oyacim hamburger menülere şiddetle karşıyızzz :20:

haklısın ben de acaip pişmanım ve demoralizeyim şu an. yarın telafi yapıcam ama bir arkim var ne zaman bulussak kendimizi yerken kaybediyoruz:(

Aynen özge kendilerini masum göstermek için napicaklarini şaşırdılar.. Sanki ben tamam desem karşımda beni isteyen bi adam var.. Ulan işte ayrılmak istiyordu ayrıldık.. Millet aman ben baristirmis olayım'ın derdine düştü..
sen böle insanlar yüzünden hiç moralini bozma canım..boş insanlara olay lazım konuşacak....onlar çenelerini yorsun dursunlar sen öle insanlar için hiiç beynini yorma keyfine bak boş ver

12 NİSAN SAYIMI
pisiq___________7+
nilipus______İZİNLİ
oyagibi___________7+
aynalar___________7+
melekayşe___________7+
tedis___________7+
1.73___________7+
emidaf___________7+
rainandthesun___________7+
realincir___________7+
hazos87___________7+