Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

haklısın ben de acaip pişmanım ve demoralizeyim şu an. yarın telafi yapıcam ama bir arkim var ne zaman bulussak kendimizi yerken kaybediyoruz:(

Hmm tamam görmüşsün :) neyse canım moral bozma ama telafi et bu durumu ;)
Yalnız kızlar yemeyin şu hamburger menüleri yaaa başka kaçamaklar yapın ama yemeyin şu ığrenç şeyleri özellikle de çocuklarınıza yedirmeyin görüyorum bazen ailecek yemek yemeye oralara gidiyolar üzülüyorüm vallahi ben de yaklaşık 3 aydır hiç sürmedim ağzıma çok seviyordum ben de sizin gibi ama yemiyorum artık hiç ;)

Oyacım maalesef o durum bana da aynını yaptırıyo,"oh ne güzel kilo verdim nasılsa" diyip diyip yiyorum aslında az sabretsek daha da güzelini göreceğiz.....ama yoook ilk kez "yeni bir hayat"ı seyrettim ve acayip hırs geldi,inşaallah daha çok spora asılcam ve kaçamaklara son vermeye çalışıcam,bu ne yaa haftada 100gr-200 gr,kasaptan kıyma alır gibi:52:

ahaha kasaptan kıyma alır gibi güzeldiiii :):):):)
Ben kilo verdiğimi gördüğümde daha da şevkleniyorum evet böyle devam etmeliyim diyorumm sizde böyle yapmayı deneyin canlar ;)

hahaa ben naptım biliyo musunuuz :9:
yoğurda cips bandırmaya bayılırımmm :56: dedimkii bunu bi de form bisküviyle denesem nasıl olur... :28: vallahi çok güzel olduu :56::56: :21:

:62::62::62::62::62::62::62::62:

merhaba arkadaşlar,sıkıcı ve tembellik dolu bir pazar yaşıyorum...:31:hala kalkıp iş yapıcam,ortalık toplıycam ama yapmak istemiyoruuuuum.sizler nasılsınız?

canlarım dün oğlumun halk oyunları gösterisi vardı.tek kelimeyle harikaydı.insan çocuğunu sahnede görünce çok duygulanıyor.Allahım daha dün gibi doğumu şimdi büyümüş de gösteriye çıkıyor.neyse kızlar ben çıktım.bugün yine çok yoğun bir gün herkese çok güzel haftasonları diliyorum

Eminecim seni çok iyi anlıyorum,ben de geçenene oğlumun anasınıfı gösterisinde aynı duyguları yaşamıştım.Allah evlatlarımızın daha nice güzel,sağlıklı günlerini ve başarılarını göstersin inşaallah.

bugün babamın doğumgünü kızlar,ablamla plan yaptık,ona sürpriz bir hazırlık yapıyoruz.akşama annemlerde olurum yani.Anne-babalarımıza Allah uzun ömürler versin.:16:

Hmm tamam görmüşsün :) neyse canım moral bozma ama telafi et bu durumu ;)
Yalnız kızlar yemeyin şu hamburger menüleri yaaa başka kaçamaklar yapın ama yemeyin şu ığrenç şeyleri özellikle de çocuklarınıza yedirmeyin görüyorum bazen ailecek yemek yemeye oralara gidiyolar üzülüyorüm vallahi ben de yaklaşık 3 aydır hiç sürmedim ağzıma çok seviyordum ben de sizin gibi ama yemiyorum artık hiç ;)

haklısın canım,onların kızartıldığı yağlar ilk başta tehlikeli olanlar,bir de kıymayı neyden yaptıkları belli değil.ben çocuklara evde kendim yapıyorum bazen.

ben geldim kızlar
sivasta öldüm yorgunluktan dün tüm gün ayaktaydım gezdik durmadan
yeni geldim kafam kazan gibi
sizde ne var ne yok

güle güle git güle güle gel canım iyi yolculuklar :79::79::79::79:

sağol canım :54:

günaydın kızlar herkesin hafta sonu güzel dinlendirici boolll neşeli geçsin inşallah...burda hava kapalı hafiften yağmur yağmış ama çok güzel ılık bir bahar havası var...

dün burası güzeldide canım bugün bozdu

sabah iyi öğle de iyi akşam keşkem puaça ya da patates yemeseydin...

evde yemedim canım arkadaşa gittik orda yedim böyle oldu malesef

Back
X