- Konu Sahibi Pinarbartu
- #78.601
görevimi yerine getirmedim cezalıyım 19 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burda nasıl yasgmur var anlatamammm:18::18::18::18:
Toplam 39 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 34 ziyaretçi) pisiq, fiyona_07+, melekaysee+, realincir+, oyagibi+ kim demiş haftasonu takım sessiz diye:)
ben başka bi takımdayken kızlar aralarında konuşuyorlar.. Işte leslie ile 3 mil yaptım falan.. Bende hepsiniz aynı şehirdemisiniz diye sordum..(köpeği sıraylami gezdiriyorlar diye) Yok dediler.. Eee hepinizin köpeğinin adı leslie mi diye sordum.. Leslie ile 3 mil 5 mil bende köpekleriyle yürüyüşe çıkıyorlar sanıyordum:)
Oyacım maalesef o durum bana da aynını yaptırıyo,"oh ne güzel kilo verdim nasılsa" diyip diyip yiyorum aslında az sabretsek daha da güzelini göreceğiz.....ama yoook ilk kez "yeni bir hayat"ı seyrettim ve acayip hırs geldi,inşaallah daha çok spora asılcam ve kaçamaklara son vermeye çalışıcam,bu ne yaa haftada 100gr-200 gr,kasaptan kıyma alır gibibu sabah tartıya çıktıgımda bir mucize gördüm 118.8 dim. ve bu durum regl min de yaklaşması ve bu nedenle içimdeki canavarın uyanması ile bana aşağıdaki menuyu yaptırdı. beni affetmenizi diliyorum
sabah
2 dilim uno denge light ekmek
2 kb kadar beyaz peynir
5 zeytin
domates salatalık
çay
öğle
madoda dondurma
akşam
burger king wooper menu
alışveriş merkezinde 4 saat gezinti
12 NİSAN SAYIMI