Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

iki gündür benimki de öyle. sık sık kopma yaşanıyp

bu arada dün cem bey sms atmış ben seni çok özledim hiç kurtarılırımız yok mu diye:s

adama sorarlar yazdım 2 haftada bişeyleri düzeltmek adına ne halt ettin de şimdi bunu soruyorsun diye dedim.

haklısın demiş :( işareti yapmış salak mı ne

canı sıkılmış heralde:55::55::55:

iki gündür benimki de öyle. sık sık kopma yaşanıyp

bu arada dün cem bey sms atmış ben seni çok özledim hiç kurtarılırımız yok mu diye:s

adama sorarlar yazdım 2 haftada bişeyleri düzeltmek adına ne halt ettin de şimdi bunu soruyorsun diye dedim.

haklısın demiş :( işareti yapmış salak mı ne

cidden ya hiç ses yoktu di mi yaaa alla alla esmişler heralde=(

bu haftaki sıralama

Takım dereceler

1 ) 13. TAKIM 0,79%
2 ) 2. TAKIM 0,58%
3 ) 3. TAKIM 0,57%

Bireysel dereceler

1) 13. TAKIMDAN .... azrasilam .... % 3,48
2) 3. TAKIMDAN .... Yakar76 .... % 3,01
3) 1. TAKIMDAN .... GIRGIRINA .... % 2,45

14.04.2012
CUMARTESİ

rainandthesun 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
nilipus İZİNLİ
aynalar İZİNLİ
tedis İZİNLİ
emidaf İZİNLİ

Son düzenleme:

15.04.2012
PAZAR

rainandthesun 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
aynalar7+
tedis 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
nilipus İZİNLİ
emidaf İZİNLİ

cidden ya hiç ses yoktu di mi yaaa alla alla esmişler heralde=(

ses var görüntü yok. arada mail falan atıodu salak salak şeyler ya. dün gecede 3 de sms atmış beni sabah 09:30 da uyandırır mısın karıcım iş görümem var yazmış ayyyyyyyyyyy bi gitsin ya. sözüm ona bak iş görüşmesine gidiyorum ayakları. istemiyorum ben onu bu saatten sonra

günaydın kızlar.bugün spora gitmedim.karnımda bir ağrı var biraz düzelirsem koşu bandında yürüyeceğim 30 dk.:16:

kızlar dün oğluşumun arkadaşının doğum günü vardı.kendimle gurur duydum çünkü hiç bir şey yemedim ne yaş pasta ne kuru.sadece kahve içtim.ama eve geldiğimde 2 dilim pizzayı da mideme indirdim.incecik dilimli ve sebzeliydi o yüzden pek bir sakınca görmedim çünkü öğlen de yememiştim.aslında benim hatam tüm gün aç kalıp akşam çok yemek.tüm gün yiyip de akşam az yesem harika kilo vereceğim.neyse bu hafta artık sabah öğle daha iyi yiyip akşamları çorba ve salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum.artık 70 leri görmek istiyorum bu cuma

ses var görüntü yok. arada mail falan atıodu salak salak şeyler ya. dün gecede 3 de sms atmış beni sabah 09:30 da uyandırır mısın karıcım iş görümem var yazmış ayyyyyyyyyyy bi gitsin ya. sözüm ona bak iş görüşmesine gidiyorum ayakları. istemiyorum ben onu bu saatten sonra

haklısın hayatım.ilginç şeyler yapıyor.direkt sana bak hayatım iş görüşmesine gidiyorum.hayatımı düzene koyacağım.tekrar deneyelimmi demiyor beni uyandırırmısın diyor:53:

günaydın sevgi pıtırcıklarım. güzel bir hafta geçirmenizi dilerim. bu hafta iştahınız öyle bir kapansın ki sudan sebze ve meyveden baska hiçbişey yemeyin inşallah. amin:))))))))

o değil de birkaç güne regl olacağım ve içimdeki canavar deli gibi simit istiyor bu sabah ama armut yicem ah ulan ah:)

günaydınnnnnnnn yawrummm bebemmmmmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:
amin inş. :25::25::25::25::25::25::25::25:

ahh kıyamamm yimee senn yimeeeee:13::13::13::13::13::13::13:

bu arada cemm msj atmışşşş :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:
ama sen haklısın tabiii 2 haftadır ne yaptığı konusunda :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Back
X