Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar dün oğluşumun arkadaşının doğum günü vardı.kendimle gurur duydum çünkü hiç bir şey yemedim ne yaş pasta ne kuru.sadece kahve içtim.ama eve geldiğimde 2 dilim pizzayı da mideme indirdim.incecik dilimli ve sebzeliydi o yüzden pek bir sakınca görmedim çünkü öğlen de yememiştim.aslında benim hatam tüm gün aç kalıp akşam çok yemek.tüm gün yiyip de akşam az yesem harika kilo vereceğim.neyse bu hafta artık sabah öğle daha iyi yiyip akşamları çorba ve salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum.artık 70 leri görmek istiyorum bu cuma

bence de akşamları yememek çok ciddi farkettiriyor. ben de evde kaldıgım günlerde yeme durumumu çok zor zaptediyorum ama işte daha kolay oluyor.

günaydın kızlar kusura kalmayın dün nöbet çıkışı eve geldim kahvaltı bulaşık derken uzanınca uymuş kalmışım.öglende kardeşime misafir gelcekmiş oraya gittim gelince yemek bulaşık çocuklara banyo derken gelemedim velhasıl.affedin artıkın:16::16::16:

günaydın kızlar kusura kalmayın dün nöbet çıkışı eve geldim kahvaltı bulaşık derken uzanınca uymuş kalmışım.öglende kardeşime misafir gelcekmiş oraya gittim gelince yemek bulaşık çocuklara banyo derken gelemedim velhasıl.affedin artıkın:16::16::16:

emoş başım döndü yine tempondan

ben bugün ne yedim onu yazayım bari

sabah=2 üçgen peynir-bir domates-bir salatalık-maydanoz-dereotu-
öğle=4 yk yoğurt üzerine sumak nane-bir paket eti form bisküvi :62:
ara=bir elma
akşam=ton balıklı salata-sade soda
ara 5 adet kepekli galeta :26: -2 tk kadar yoğurtlu kabak kavurma

şimdi o galetalar tadı güzel olunca paket de önümde olunca kaçtı miktarı amma lakin kalori hesabı yaptım ortalama olarak 900 ediyor.
bir galetanın kalorisi 20 kaloriymişş :21:
bu arada spor da yokk

sporda olsa süper olcekmiş:16:

haklısın hayatım.ilginç şeyler yapıyor.direkt sana bak hayatım iş görüşmesine gidiyorum.hayatımı düzene koyacağım.tekrar deneyelimmi demiyor beni uyandırırmısın diyor:53:

ben kendimi uayndırdım uykudan onun haberi yok. :)) bi laf vardır ya maynun gözünü açtı diye:52:

günaydın beyaz orkidem. nasılsın keyifler nasıl bakalım.

bu haftaki sıralama

Takım dereceler

1 ) 13. TAKIM 0,79%
2 ) 2. TAKIM 0,58%
3 ) 3. TAKIM 0,57%

Bireysel dereceler

1) 13. TAKIMDAN .... azrasilam .... % 3,48
2) 3. TAKIMDAN .... Yakar76 .... % 3,01
3) 1. TAKIMDAN .... GIRGIRINA .... % 2,45

14.04.2012
CUMARTESİ

rainandthesun 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
nilipus İZİNLİ
aynalar İZİNLİ
tedis İZİNLİ
emidaf İZİNLİ

15.04.2012
PAZAR

rainandthesun 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
aynalar7+
tedis 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
nilipus İZİNLİ
emidaf İZİNLİ

Günaydın minikler süper ligim..

ellerine sağlıkkkkkkkk şekerrrrrrrrrrrrrrrrr:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

14.04.2012
CUMARTESİ

rainandthesun 7+
fiyona_07 7+
1.73 7+
oyagibi 7+
tedis 7+
realincir 7+
melekaysee 7+
hazos87 7+
pisiq 7+
nilipus İZİNLİ
aynalar İZİNLİ
tedis İZİNLİ
emidaf İZİNLİ

yavrum ben son saniyeden cezaya kaldım ve çektim ellerine saglık:16::16:

kızlar dün oğluşumun arkadaşının doğum günü vardı.kendimle gurur duydum çünkü hiç bir şey yemedim ne yaş pasta ne kuru.sadece kahve içtim.ama eve geldiğimde 2 dilim pizzayı da mideme indirdim.incecik dilimli ve sebzeliydi o yüzden pek bir sakınca görmedim çünkü öğlen de yememiştim.aslında benim hatam tüm gün aç kalıp akşam çok yemek.tüm gün yiyip de akşam az yesem harika kilo vereceğim.neyse bu hafta artık sabah öğle daha iyi yiyip akşamları çorba ve salatayla geçiştirmeyi düşünüyorum.artık 70 leri görmek istiyorum bu cuma

hadi inşallah kolay gelsin hep beraber:7:

Back
X