- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #79.681
iyi geceler canımm. allah sana kolaylıklar versinn.
sanırım zamanla alışılıyoo bnm annem de hemşire evde 3 tane çocuğa baktıı biri babam 50 yaşına geldi enerjisinden birşey kaybetmedi çalışıyor hala.
Biz hastaneye gidince hastaları görüp hasta oluyoruz:) benim bi yengem hemşire vurdumduymaz olmuş:) diyalizdeki hastaları görünce kendi derdimizin bir hiç olduğunu görüyorum derdi
.Arkadaşlar hepimizin ve Türk milletinin bu güzel ve çoook anlamlı günü kutlu olsun,inşaallah bugünün ne demek olduğunu gerçekten anlayan ve onun kıymetini bilerek kutlayan nesiller yetiştiririz.23 Nisan kutlu olsuuuuuuun herkese iyi geceler.
kızlar günaydın öncelikle hepiniz 23 nisanı kutluyorum :)) aslıcığım ben artık mezun olmak istiyorum şu an ki kilom 52.9 ve daha fazla vermemem gerektiği kanaatindeyim yoksa önüne geçemiycem zayıflama olayının şu an 36 bedenim ve bazı 36 beden kotlarım bile bol olmaya başladı artık burda durayım ben bence...
Bi tek ben üşüyormuşum.. Kime dokansam ayy ellerin çok soğuk diyolar.. Ben hissetmiyorum ama herkes ellerin ayakların buz gibi diYO
canım ders çalışmak istemiyor ama çok çalışmam lazım ne yapsam ne etsem bilemedim
Afiyet olsun canım..güzel olmuş ha gayret:)
ata demirer evlenmiş yahu
kızlar günaydın öncelikle hepiniz 23 nisanı kutluyorum :)) aslıcığım ben artık mezun olmak istiyorum şu an ki kilom 52.9 ve daha fazla vermemem gerektiği kanaatindeyim yoksa önüne geçemiycem zayıflama olayının şu an 36 bedenim ve bazı 36 beden kotlarım bile bol olmaya başladı artık burda durayım ben bence...
2 gündür nerdeyse evden çıkamadım ya. bugün bir arkadaşımla bulusucaktım sabahtan ama ekti beni bakalım hemşire bir arkim var dün nöbetteydi o biraz uyusun dinlensin taciz edicem ay bi sıkıldım yahu. değişik biriyle takılasım var.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?