Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

.Arkadaşlar hepimizin ve Türk milletinin bu güzel ve çoook anlamlı günü kutlu olsun,inşaallah bugünün ne demek olduğunu gerçekten anlayan ve onun kıymetini bilerek kutlayan nesiller yetiştiririz.23 Nisan kutlu olsuuuuuuunherkese iyi geceler.

Biz hastaneye gidince hastaları görüp hasta oluyoruz:) benim bi yengem hemşire vurdumduymaz olmuş:) diyalizdeki hastaları görünce kendi derdimizin bir hiç olduğunu görüyorum derdi

Trt yetkilisinden kapanış konuşmasını dinlediniz iyi geceler sevgili seyirciler:) :) :)

heeeerkeseeee iyi geceleeeerrr
bu aradaa yarından itibaren cumaya kadar izin istiyorum cuma sabah yine sizlerleyim bildirim yapacağım. diyetisyen ve spor maceralarımı da cuma günü anlatırım...
özleyin beni anam

herkese günaydınlar...bol güneşli,bereketli,çooooooooook güzel bi gün diliorum herkese
bugun 23 nisan neşe doluyor insankutlu mutlu olsun bugün
görüşürük sora

Son düzenleme:
kızlar günaydın öncelikle hepiniz 23 nisanı kutluyorum :)) aslıcığım ben artık mezun olmak istiyorum şu an ki kilom 52.9 ve daha fazla vermemem gerektiği kanaatindeyim yoksa önüne geçemiycem zayıflama olayının şu an 36 bedenim ve bazı 36 beden kotlarım bile bol olmaya başladı artık burda durayım ben bence...

Tebrikler özgecim

2 gündür nerdeyse evden çıkamadım ya. bugün bir arkadaşımla bulusucaktım sabahtan ama ekti beni bakalım hemşire bir arkim var dün nöbetteydi o biraz uyusun dinlensin taciz edicem ay bi sıkıldım yahu. değişik biriyle takılasım var.:)

tamam cnaım bu cuma mezun ederiz seni
tebrikler
inş hedefinin %80 ine ulaşmasındır yoksa mezun sayılmıyorsun canım

gel benimle takıl canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…