Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım fazla değil bence.. Kolada yılda bi olsun artıkın

sabah-öğle
1 dilim ekmek
3 çatal patates
domates
1 bardak çay

ara
1 havuç

akşam
4 kaşık taze fasulye
2 kaşık pilav

ara
1 bardak çay

olur

şaka bir yana bize daha fazla zaman ayır canım hem sana hem bize faydası olur
yerden göğe kadar haklısın aslıcım.inan burdan uzagımya ne düzenim kaldı ne programım((spora bile gidemiyorum.ama inşallah yarından sonra düzene girecek herşey inş.
ben şimdilik kaçayım.öptm hepinizi.hayırlı geceler

ayyyy ne güzel kalabalık burası nasılsınız kızlar

ben iyiyim canım sen nasılsın?bütüngün evdeydim,yattım,akşama doğru bi hava almaya bağlara gittik,heryer öyle güzeldi ki anlatamam,ağaçlar yeşermiş,kimi çiçek açmış,heryerden misss gibi kokular geliyor.kendimi biran heidi gibi hissettim:))) sonra da akşam misafirliğe gittik yeni geldik sayılır.sen nasılsın?

iyi geceler hatunlar..
yine hışır pışır olmuş bi vaziyetteyim.eve daha şimdi girdim.ya bu ne tempo anlamıyorum ben ya.şu avatardan farkım yok şuan

bugünün sayımını yarın yapıcam ben buarada.gözlerim istemsiz kapanıyo çünkü

Hoşgeldin tubacim.. Evlenince nasıl olacak kız bu doktorlar hemşireler ne zor hayat yaşıyorlar

iyi geceler canımm. allah sana kolaylıklar versinn.
sanırım zamanla alışılıyoo bnm annem de hemşire evde 3 tane çocuğa baktıı biri babam 50 yaşına geldi enerjisinden birşey kaybetmedi çalışıyor hala.

bende evdeydim tüm gün burda hava rüzgarlıydı canım inş yarın güzel olur

ayyyy ne güzel kalabalık burası nasılsınız kızlar

iyiyiz canımm sen naparsınn... valla ben de bir 10 dk tv izliyodum msjlar almış gitmişş

yok yok o kadar abartılacak gibi değil eritirsin yarın onu hem misafirliklerde zor tutmak kendini...

Hadi iyi geceler minih gu$ :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…