- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #8.081
bende herkesi tebrik ediyorum kesin 1. oluruz alkisalkisalkis
canım girmeye çalışırım ama orda girebileceğimi pek sanmıyorum ama öbür hafta burdayım gene
kızlar ben gidiyorum kendinize iyi bakın 1hafta sonra görüşürüzz öpüldünüz hepinizz
hayırlı sabhlar .cumanız mübarek olsun ,reketi huzuru kalplerinize ve evlerinize dolsun inşallah.
ben malesef 81im.aslında bu hafta 79 olurum garanti diyodum ama.galiba karnımın şişliği çok etkiledi.üstelik sabh kızımı bırakmaya giderken bi kaç kişi aaa hamilmisin dedi.ve moralim daha da bozuldu.eğer hafta sonu inmezse haftaya tıpa gitcez.biraz daha bekliyim dedim.
canın sagolsun tugbacıgım moralını bozma ınsallah haftaya kadar ıner sıslık:1hug:
iyiki gelmisin takimaa.s. 6 kilo super tabi guzel basari ozlikle bu hafta gostermsi oldugun azime tbrkaydirigubbakcemile5buldumm..05/03/2009 da gelmısım hosgeldın yazmıslar arkadaslar sagolsunlar...yanı 70 gunde 2,5 ayda 6 kg verdım...bayagı ıyı gercı ılk kılolar sudan gıdıyor ...
iyiki gelmisin takimaa.s. 6 kilo super tabi guzel basari ozlikle bu hafta gostermsi oldugun azime tbrkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?