Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kafamçokkarıştı merhaba kızlar aslında çok hastayım ama sizleri merak ettim. geçmişi okudum biraz seda gitmiş herhalde . takıma alınmışız .çok sevindim.ama hiç keyfim yok.ellerim bile yazamıyo.neyseyarına nöbet var daha rahat görüşürüz. şimdi biraz uzanayım. saat 17 30 da yürüyüşe gitcez.a.s.

bakıyom tez başlamışsınız dedi koduya klava: klava: onlar yiyince onlarada oklava var merak etmeyin.. bu arada takıma alınmışsın tekrardan hoş geldin aramıza a.s.
şu sabahkahvaltılarına bir dilim ya cavdar ekmegi yada kepek ekmegi al diyorum.. ama kime diyorummmmmmmmmmkaydirigubbakcemile
sedacım valla süpersin.. herzamanki gibi.. şu platesin linkini buraya kopyalada bende bakayım.. hiç hayatımda plates yapmadım kaydirigubbakcemile2
valla ben senelerdir yürüyorum bişey gelmedi başıma.. ays vurum tahtaya ben kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben erzincandayım sabah 5 de kalkıyorum aydınlık
oglen yemegi fasli biti arkadaslar bol salata 2 dilim kepek ekmegi sade yogurt .....
valla süpoersin kaptın bu işi

rossem sende süpoersin bak herşey yolunda yemenide dengelemişsin süpersin valla :jeyyar:

Sıyah hosgeldın senı 1 kılo vermıs olarak yazdık, sen oyle demıstınya
ınsallah verebılmısındır -tatlicadiarzu-
verdim canım.. artık bir kilo bir kilo gitmeyi düşünüyorum.. tşk ler
Kızlar ben cıkıyorum
yemek hazırlıcam
sızlere ıyı sohbetler
sanada güzelim.. ben geldim kaçın bakım .. birazdan bende kaçıyorum kaydirigubbakcemile2
siyah hoş geldin. bu ay sonu erzurumda olacağını yazmışsın ne zaman geliyorsun. ben gelecek hafta erzuruma gideceğim. sanada uygun ise görüşmek isterim.
hoş bulduk canım.. sende takıma hoş geldin.... evet erzurumdayım ama ay sonu 30 31 yani.. bakalım eger oralardaysan görüşürüz inşallah neden olmasın tabi.. 2 gece kalacagım orada cok memnun olurum kaydirigubbakcemile5
geçmiş olsun iyice bir dinlen.. nöbette zor gelir şimdi sana..

herzaman bekleriz mutlaka gel.. sakın kilo alıp tekrar beenim gibi geri gelme.. bu cektiklerin sana hep bir ders olsun her lokmandsa bizleri ve verdigin bütün kilolarını azmini hatırla.. kendine cok iyi bak görüşmek dilegiyle Şeniz Şeniz
günaydın herkese bende 61.800 olmuşum artık hiç kilo vermek istemiyorum normal yemeye başlıyorum bugünden itibaren ama spora devam..
buarada 1saat pilates yaptım,1kasede sütlü müsli yedim
senide tebrik ederim canım
salonu boyadık boyamayada oglanın odası kaldı artık pazara boya yüzünden gelmemezlik etmedim çünkü bilgisayarı hala sökmedik internette sorun vardı
geçmişe baktım siyah gelemezsem 1kilo verdi yazın demiş onuda yazayım listeye hemen
tşk ler hatırlatmalar için
kızlar ben gidiyorum kendinize iyi bakın 1hafta sonra görüşürüzz öpüldünüz hepinizz
hemen dönmeni bekliyorum sedaaaaaaaaaaaaaa.......... ben mezun olana kadar buralardasınnnnnnnnnkaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
rosse bime git orada form cayı al her yemekden sonra bir tane i çok iyi geliyor ben sana ne zamandır diyecektim unutuyorum ben kullanıyorum hem şişlige hemde lavabo sorununa iyi geliyor sakın unutma
ver ver canim hadi hayirlisi bu hafta birincisiniz cok guzel su listeyide yapmayi sakin unutma sari kart olayini oldumu ben yokum diye tugba bayram etmesinn :jeyyar:
kız gelmişsin hoş gelmişsinde hiç bişey demeden gitmişsin.. kilo aldınmı verdinmi.. yoksa iice şişkomu oldun.. hım kaçtıgına göre kesin bu kilo aldı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
böle umutsuz olma.. onlarda verirler.. heleki kilolalrı çok oldugu için daha iyi verirler... son kilolar zor gidiyor...

bak bak hala bişey yazmadan kaçmış bu şişkooooooooooooooo:mymeka:

kızlar birinci olmuşuz.. giden arkadaşlara iyi bir moral olsun
bu arada aynalar bireysel derecede 3 . lügünü tebrik ederim.. nice derecelere a.s.

kızlar ben kaçtım.. yürümeye cıkacagım.. haftasonu cumarteside pazarda calışacagım gündüz giremem.. akşama gelmeye calışırım hepiniz kendinize cok iyi bakın:1hug:

geçmiş olsun canım yaaa.bu birincilkte sizlerin payı da çok büyük.bende sizleri tebrik ederim canım.

bakıyom gelen giden pek olmamaıl.. ben ugün neler yaptım hemen ropor vereyim allah nasip ederse bu cuma vana gidecegim.. cumaya kadar bir kilo daha verip 63 olmak istiyorum....
sabah klasik kahvltı 60gr tam ekmek peynir domates salatalıkdan olşan sandviç
öglen bir kase yogurt tavuklu bezelye
akşam kabak yemegi diyete özel az yaglı bir dilim ekmek
yapılan sporlar
1saat 45 dakika tempolu yürüyüş
550 tane degişik bacak hareketi
160 tane sopa ile saga sola egilme
160 tane agırlıklarla saga sola egilme
160 tane cubukla bel cevirme
70 tane agırlıklarla kol calıştırma
benden bu kadarlık az evvel 2 kaşık yogurt aldım agzıma şimdi bitki çayımı içip rosseyle msn de gevezelik ediyorum :roflol: :roflol: :dilcikar:
buralardayım gelenlere duyrulur

ben bugün neler yaptım yazayım.
kahvaltı domates, salatalık, peynir, zeytin ve bir bardak yeşil çay
öğle bir kase light yoğurt içine biraz keten tohumlu müsli koydum. ilk defa denedim beğenmedim.:1no2:
akşam bir kase çorba, 4 kaşık domatesli makarna.
hareket yapamıyorum hastalıktan sadece yarım saat yürüdüm, boğazım daha kötü oldu. burnumda akmaya başladı.
bol su tabi onu unutmuyorum.

cok yorma zaten kendini ilaç bişeyler aldınmı gittnim doktora...
bende bugün suya dikkat ettim 2 litre içtim valla bitki cayı kahve bir ayagım kaldı sürekli tuvalette :roflol: :roflol:

cok yorma zaten kendini ilaç bişeyler aldınmı gittnim doktora...
bende bugün suya dikkat ettim 2 litre içtim valla bitki cayı kahve bir ayagım kaldı sürekli tuvalette :roflol: :roflol:

doktora boğazım için değil dişim için gittim. ağrı kesici ve antibiyotik verdi boğazıma azda olsa faydası olur heralde. tuvalet işini sorma daha bünye alışamadı çok su içmeye. bende aynıyım. bu arada ben müdür yetkili öğretmenim bugün müdürler toplantısı vardı dayanamadım çıkmak zorunda kaldım toplantıdan.:roflol: biran önce alışsa vücut çok iyi olacak.:Saruboceq:

aynalar geçmiş olsun şeker
zordur diş ve baş ağrısı

valla alışmıyo haberin olsun.. ben işde o kadar cok içmemeye calışıyorum yoksa bir hastanenein diline düşecem :roflol: :roflol:
aynalar geçmiş olsun şeker
zordur diş ve baş ağrısı

kız akrep avartarın süper ... bence sen cok bakma o hatuna öle olmazsın.. ama ben olabilirimmmmmmmmmmmmmmmm:roflol: :roflol: :dilcikar: :dilcikar:

hatunlar ben kaçtım.. bitki cayı ve bugün sirkeli su içtim.. hadi kendinize cok cok iyi bakın.. yarın kaçamaksız bol sporlu bir gün diliyorum.. kalın saglıcakla allaha emanet olun hepiniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

hadüüüü
sen öyle san ben o avatarı neden yaptım sanıyon
sonunda buldum avatarımı bu hatuna baka baka böööle olucam..
asıl sen bakma delüüüüü

vayyy kızlar birinci olmuşunuz
aynalar sende bireyselde üçüncü olmuşun
tebrikler şekerler

birncide bizden çıkmış ve üçüncü olmuşuz 4. takım olaraaak
hadi tebrik edin bakeeem

kız akrep allah seni bildigi gibi yapsın.kafamçokkarıştızaten ateşim vardı..takım kaçıncı olmuş.neler olmuş bitmiş diye bakıyodum. ne o avartar öyle .tam okurken eşim girdi.adam da şok oldu. nerlere giriyo bu kadın diye. valla resmen ter bastı.kız degiştir şunu gözünü seven çoluk locuk görcek kafası karışcek tövbe tövbe.........klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…