• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kız akrep allah seni bildigi gibi yapsın.kafamçokkarıştızaten ateşim vardı..takım kaçıncı olmuş.neler olmuş bitmiş diye bakıyodum. ne o avartar öyle .tam okurken eşim girdi.adam da şok oldu. nerlere giriyo bu kadın diye. valla resmen ter bastı.kız degiştir şunu gözünü seven çoluk locuk görcek kafası karışcek tövbe tövbe.........:oklava:

:roflol::roflol::roflol:şok şok şok 1.73 sarışın yafruların sitesinde:roflol:

adamın şok oldu demek iyi ya işte kız hayatımızın avatarını buldum bu yafru ya bakıp aynısından olucaz ve adamlarımız bizi görünce şok olucak...
uffff çantalarında geezdirirler bizi artıkk
süründürürüz vallaa:roflol::roflol:
bana alkışşşalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hayatımın avatarını buldum ve bu hatun bana şevk veriyor zayıfım zayıfsınız zayıfıııızalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ya nesli nerelerde yine görünmüyor hiç
yine kilo aldıda suçlanıyormu yoksadelikafadulden

ikide mezun vermişiniz spagot ve sedaa valla bravo darısı bizlerin başına inşallah
buda bu süper arkdaşlaraaaalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

vayyy kızlar birinci olmuşunuz
aynalar sende bireyselde üçüncü olmuşun
tebrikler şekerler

birncide bizden çıkmış ve üçüncü olmuşuz 4. takım olaraaak
hadi tebrik edin bakeeem

teşekkür ederim canım. avatar süper olmuş. seni bilmem ama benim öyle olmam imkansız.:1no2:

aynalarcım neden imkansız olsun
unutma imkansız diye bişey yoktur yeterki iste sende böyle olursun şeker

Gunaydın kızlar
3 hafta ust uste 1. olmusuz:lepi:
hepınızı tebrık edıyorum ayrıca aynalar bıreyselde 3. olmusun canım tebrık edıyorum basarının devamını dılıyoruma.s.

Gunaydın kızlar
3 hafta ust uste 1. olmusuz:lepi:
hepınızı tebrık edıyorum ayrıca aynalar bıreyselde 3. olmusun canım tebrık edıyorum basarının devamını dılıyoruma.s.

teşekkür ederim canım. grupça başarımızın devam etmesi niyetine.a.s.:nazar:

aynalar canım düzenli bir sporla olabilirsin şeker..
sen azmet spor yap gerisi kendiliğinden gelir zaten hem tekrar da almazsın kiloları şeker

Kızlar bu hafta 2 mezun verdık spagotta gıttı
3 kısılık yerımız var
yarısmaya katılmak ısteyenlerın bolumune msj attım
gelen olursa bakalım

Yalnız düzenli katılım istiyoruz
1 hafta deneme süremiz var...

Kızlar ben sımdılık cıkıyorum
bılıyorsunuz haftasonu fazla gıremıyorum
gelen olursa sızler ılgılenırsınızkaydirigubbakcemile5

ben bugün neler yaptım yazayım.
kahvaltı domates, salatalık, peynir, zeytin ve bir bardak yeşil çay
öğle bir kase light yoğurt içine biraz keten tohumlu müsli koydum. ilk defa denedim beğenmedim.:1no2:
akşam bir kase çorba, 4 kaşık domatesli makarna.
hareket yapamıyorum hastalıktan sadece yarım saat yürüdüm, boğazım daha kötü oldu. burnumda akmaya başladı.
bol su tabi onu unutmuyorum.

şöyle bi bakıyorum herkes kahvaltıda gayet iyi eh ögle de fene sayılmaz . ama ne oluyosa akşam oluyo.... ya kendimizi tutamayıp çok tıkınıyoz. yada hiç bi şi yemiyoz. şu akşam vakitleri çok zor. ya bazen kendimi çok iyi hissediyorum.kaydirigubbakcemile2 bazende resmen krize giriyorum cokacimcoookhiç bi şeyi gözüm görmüyo deli gibi yiyorum.ooooofffffffffffff valla çok zor bu iş ya.....:delphin:
hoooooop hooooop :mymeka:topla kendini kız noluyo sana birinciligi gelenek haline getirmiş bi takımın üyesine yakışırmı hiç :hooray:

agzım burnum akıyo.. burnum kıpkırmızı oldu......... haaaaaaaaaaaaaapppşuuuuuuuuuuuuuu!

tebrıkler tekrar ....

demek yenı arkadaslar gelıyor haa...vay bee...ben gelelı 3 ay oldu amma ınsan degıstı yaa...ne guzel sureklı yenı ınsanlar tanıyoruz...ınsallah yıne azımlı arkadaslar gelır yıne bırıncı oluruz dıyorum...

akrepcım senın o avatardakı kadına bende bayıldım ama bende öyle olamam...

selam arkadaşlar.ben sabah 2 sb sıcak su.1.5 sb sirkeli suyumu içtim.bugün kızmla kahvaltı yaptık.ben 5i bi yerde çay demlemiştim.içine mısır püskülü ve kiraz sapda koydum.5.sb.içmişimdirhaşlanmış yumurta peynir domates salatalık maydonozve yarım dilim kepek ekmeği yedim.şimdide işlerimi yapcam.sonra egzers,zlerimi yapcam.
haa bu arda ben dün o kemrlerden aldım.bakalım nolceeekkk.

Sabah kalkınca ballı sirkeli suyumu içtim...yarın boya yaptıracagız bizde .bugün halıları yıkamaya göndercez diye onları topladık. Sonra mesaiye geldim. Kahvaltı salatalık domates peynir iyi gidiyodu. Diger arkadaşlar katmer getirmişler. Valla ne yalan söyleyim yedim. Ama çook degil. Hastayım ya ilaçlarımı aldım. Işlerimi yaptım.zaten öksürüyorum ya boool boool ılık su içiyorum .ögle yemeginde köfte varmış gerçi akşamda aynı ama .ögleyin sadece yogurt yiyecegim akşamada belki 2 köfte yerim. Dün çoook hastaydım ama yine de spora gittim. Hani şu karşılıklı binilip kollarla çekilen alet var ya 30 dakika onda yaptım. Sonra tekerlek çevirme 25 er 25er 100 e tamamladım.50 şerli de diger aletlerden 1 saati buldu. Yani yatıp uyumak varken kendimi fedaa ettim sizin için.

agzım burnum akıyo.. burnum kıpkırmızı oldu......... haaaaaaaaaaaaaapppşuuuuuuuuuuuuuu!

çok yaşaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
birben bayılmadım akrep senin şu avatarına.üstü giyinikkende belli oludu onun hatları.sappık karıı.de get.günaha sokma adamı.elin ecnebisini gösteriyon bize cıbıl cıbılll.

tebrıkler tekrar ....

demek yenı arkadaslar gelıyor haa...vay bee...ben gelelı 3 ay oldu amma ınsan degıstı yaa...ne guzel sureklı yenı ınsanlar tanıyoruz...ınsallah yıne azımlı arkadaslar gelır yıne bırıncı oluruz dıyorum...

akrepcım senın o avatardakı kadına bende bayıldım ama bende öyle olamam...

MERHABA DESTİNAM. AY NEDEMEK OGİBİ OLAMAM .AY ALLAH SENİ İNANDIRSIN. HANİ ŞÖYLE AYNADA YANDAN BAKTIM MI AYNI BENNNNkaydirigubbakcemile3

Back
X