Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menün süper canım ya ben bu menüyle doymam ki :)

doyarsın canım alışırsın

anaammm güne iyi başlamamışsın akşam inş dikkat etmişindir

bu arada kızlar dün 2,5 saat yürüyüş yaptım tempolu.çok güzel oldu çok rahatlattı.

maşallah süper
2.5 saat yürüyüş çok güzel
hiç ara vermeden mi yürüdün cnaım

olur mu olur bacım kk büyük ama dünya küçük

vücut büyük olunca ne tarafına dikkat edecegimi şaşırıyorum bazen

ilk gün çok hasta idim aslında zorla yedim ..

hastalığından dolayı bişey demiyorum ddedim zaten vücudun ne kadar büyük olursa olsun (ki bence abartmaya gerek yok öyle bir büyüklük yok) her zaman sahip çıkacaksın en değerli hazinen çünkü vücudun
vallahi dünya bayaaa küçük yaa

tavsiyelerin için sağol canım bir daha böyle bir krizle karşılaşırsam denerim ya da o gece ki gibi geçmesini beklerim ... ama canımı çok sıktı yaa

inşallah sizlere bu cuma çoooookkk güzel sürprizim olecek.
duraklama dönemim bitti
artıkın canlanma hareket zamanı
haydi kızlar hep beraberrrr

anam yaa ne şekersiin seenn aynı benim annem gibisin :109: annemde böyle atom karınca gibi durmada çalışır. hemşirelerin hepsimi böyle acepp çok özledim annemi yaa çoooooook

hadi bakalım kolay gelsin bir acayip zor yarışşş

oh hadi hayırlı olsun canımmmm

inş birgünde bana da hayırlı olsun dersiniz
amiiinnnn

yine mi yaaaaaaa =)

evet canım yine son dersin bitmesine 10 dk kala bi yağmur başladı nasıl gitcez eve dışarı çıksak sıçan gibi oluruz
komşu geldi arabayla aldı bizi yürüyerek 3 dklık yol okul ile ev arası ama gidemedik işt eyağmurdan

neden Nur dişlerle mi ilgili ben cok ciğnerimde

evet canım çene eklemi için çok da sağıklı değill...

mantıklı. sanki dün diyet yapmamış ve zayıflamak için bugün diyet yapmam şartmış gibi... sporumu arttırdım bayaa haftada 3-4 gün 1 saat spor salonundayım
ama artık ilk zamanlarda ki gibi kendimi sıkıp diyet yapamıyorum yeteri kadar

ay benim kız çok huysuz çıkıyorum kızlar öperim sizi

benim için öp canım görüşürüz

canım zaman ilerledikçe insan sıkılıyo bu durumdan o yüzden arada bir kaçamak yapmak gerekir yoksa sürdürmek zor oluyor ama abartmadan

havanın kapalı olmasındanda olabilir uykum vardı uyudum yeni uyandım bakalım gece uyuyabilecek miyim :26::26:

yarın bildirim günü unutulmasııııııııınnnnnnnnn öğle 12 ye kadar bildirimler yapılsın

canım çok mutlu oldum umarım memnun kalırsınız güzel dinlendirici bir tatil geçirirsinzz

canıııımmm bnm yaa nasıl sevindiiiiiiiiiimmmmm tebrik ederimmm...
darısı bekarların başınaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…