Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

mrblar kızlar.. Nassiniz.. Ben antidepresan ilacımi bırakmaya karar verdim.. Asıl sorun vitamin eksikliği.. Başağrısı ve aşırı uyku d vitamini eksikliğinin getirisi.. Ne dersiniz
salihacım doktoruna danışarak bıraksan daha iyi olur bir de omega 3 desteği de depresif bozukluklara iyi geliyormuş bir de onu sor istersen.

canım Allah hayırlı etsin,evinizi de en güzel şekilde döşeyip mutlulukla oturun canım.

canım olurmu hiç doktoruna danışmadan kesme ilacını.yanetkileri varsa yada tolere edemiyosan doktoruna danışarak yap neyapıyosan.

Doktora göre hava hoş.. Psikiyatri olduğu için 20 günde bi gel diyo..gidiyorum hiç konuşmuyo 2 soru sorup ilaç yazıp postaliyo.. Ben kendimi iyi hissediyorm çok huzurlUyum.. Yalnız tuhaf bi şekilde çok yorgunum uykum fazla bazen başağrısı.. Bunların sebebi vitamin eksikliğinden kaynaklı getirilermis.. vitamin eksikliğini giderince enerjim yerine gelicek.. Bu sebeptenki antidepresan içmeyi gereksiz görüyorum.. Ilacın faydasını gördüm bunu inkar edemem.. Fakat uyumayinca insülin direncim altüst oldu.. Karışıkım :) :)

Beni niye aranıza almıyonuz.. Allah aşkına beni evli saymayın:) :)

Eski tartıda 69.5 çıktım yeni tartıda 70.8 aslıcım yeni tartıyı baz al sen çünkü doğrusu o herkese iyi günler :)

Son düzenleme:

günaydın çıtır fıstık güzzeeeellll hatunlar

nasılsınız

gününüz aydın yüzünüz gülücük dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…