- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.701
salihacım doktoruna danışarak bıraksan daha iyi olur bir de omega 3 desteği de depresif bozukluklara iyi geliyormuş bir de onu sor istersen.mrblar kızlar.. Nassiniz.. Ben antidepresan ilacımi bırakmaya karar verdim.. Asıl sorun vitamin eksikliği.. Başağrısı ve aşırı uyku d vitamini eksikliğinin getirisi.. Ne dersiniz
canım Allah hayırlı etsin,evinizi de en güzel şekilde döşeyip mutlulukla oturun canım.kızlar nihayet bugün oturma odamızı aldık.çokşükür başlangıç yaptık.inşallah geriside hayrlı bişekilde gelir.
köşe takım aldık.haftaya da TV ünitesini alcaz inş.oda oda döşicekmişiz,böyle daha sistematik oluyomuş diyo beyefendi
buarada nikah tarihimize aldık nihayet
24 haziran pazar saat 14-18 arası.herkesi bekliyorum
yarın bildirim günü unutulmasııııııııınnnnnnnnn öğle 12 ye kadar bildirimler yapılsın
canım çok mutlu oldum umarım memnun kalırsınız güzel dinlendirici bir tatil geçirirsinzz
menün süper canım ya ben bu menüyle doymam ki :)
canım olurmu hiç doktoruna danışmadan kesme ilacını.yanetkileri varsa yada tolere edemiyosan doktoruna danışarak yap neyapıyosan.
depresanı kendi kafana göre bırakma canım ters etki yapabilir ....intihara egilim bile olabiliyo allah korusun
yahu çene kaldırmıyor çeneeehem mide için de faydalı değil yazık sürekli yemek gelecek sanıyo ama gelen giden yok
Beni niye aranıza almıyonuz.. Allah aşkına beni evli saymayın:) :)amanındaaaa amanınn kim gelmişşşşşşşş
çiçemm gelmişşşşş hoşş geldinn çiçemmmmmm
ikimiz mücbir bekarız zatenn gell kader arkadaşımmmm:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::98::98::98::98::98::124::124::124::124::124::118::118::118::118::118::119::119::119::119::119::132::132::132::132::132::132::92::92::92::92::92::92::84::84::84::84::84::84::84:
Ilaç kullanmak istemiyorm aslında.. Omega3 hapını sorayım belki onada ihtiyacım varsalihacım doktoruna danışarak bıraksan daha iyi olur bir de omega 3 desteği de depresif bozukluklara iyi geliyormuş bir de onu sor istersen.
aaa ciddi misin boşandılar mı ne çabuk=( niye ki
Bugün bi gelişme oldu.. Yarın faceden yazimbencede kendini iyi hissediyorsan içme....bu arada var mı hiç gelişme
regl olamıyorum canım ondan dolayı
ay benimde tam günleri hala olmadım ya sinir oldum tırsıyorummm
Sana ne oluyo:) yarın tartılır bu şimdiyaaaaaaaaaaaaaaa heyecanlandım ama şimdi=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?