- 23 Nisan 2012
- 1.022
- 43
- 363
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #81.961
aynen canımsen eniyisi onları benden uzak tut.selametleri açısından yani
hakkaten şimdi bi tavşan cevirme olsaydı da yeseydim
Fareler masum mu :) :) pis hırsızlar :)hayvanların hepsi masum bence yaa neyi bilerek farkında olarak yapıyolar kiii... ben çok seviyorum hayvanları elimde olsa evimi tüm hayvanlar doldururdum vallaayaşlandığımda kendimi görebiliyorum sokaktaki kediye köpeğe yemek dağıtırken davşanım da çok şeker yaaa beyaz pamuk gibi minnoşş... ama üzülüyorum işte yaa bi kafesinde içindee... :105:
kenanin amerikadaki evine yerleşecekmiskenana nolcekmiş yavv
evet yaa çok masumlar...hele etleri okadar lezzetliki,yemeye doyamazsın
e haklı kadın burda harca harca bitmez o para,yorulur garibim
kızlar neslihan mesaj attı bu aralar kafamı toplayamıyorum o yüzden cumartesiye kadar izin istedi
inş kötü bişey yoktur
istenmeyen gebelik ayyy allah korusun inşallah başka sebebi vardır
canım tabiki %100 değil,ancak kullandıgınız yöntemin güvenirliliği ölçüsünde korkarsınız enazındancnm korunuyoruzda hiç bişi %100 diilki
yesen böyle demezdin zaten:) hiç tawşan yemedim ben bilemedim şimdi tadını midem almaz galiba
yoo hemde öyle güzek kıyarımkiYemeye kıyamazsin diceksin
kesinlikle:) :) biz yardımcı olurduk dimi:)
Kızın okulu var pardon karı dicektim:)
Yanılmıyorsam Ekşi bi tadı var diye duymuştum:) hiç tawşan yemedim ben bilemedim şimdi tadını midem almaz galiba
Sitede okuyorumyarın benim için yeni birgün başlasınn.artık hızla kilolarımdan kurtulmam lazım.ya bi insan bir haftada en fazla kaç kilo verebilir sizce
cnm hap içiyodum kilo aldım bıraktım şuan eşim kondom kullanıyor çok korkuyorumcanım tabiki %100 değil,ancak kullandıgınız yöntemin güvenirliliği ölçüsünde korkarsınız enazından
yesen böyle demezdin zaten
yoo hemde öyle güzek kıyarımkigerçekten lezzetli ama
kesinlikle
Sitede okuyorum
3 -3.5 kilo veriyorlar fakat kiloları 100 civarında
cnm öncesinde test edip sonra uygulayın ozaman.korkmana gerek yok,%100 denebilir kondomun koruyuculugu için.tabi saglamsacnm hap içiyodum kilo aldım bıraktım şuan eşim kondom kullanıyor çok korkuyorum
cnm öncesinde test edip sonra uygulayın ozaman.korkmana gerek yok,%100 denebilir kondomun koruyuculugu için.tabi saglamsa
38 olsa bi ihtimal :) :)akşam yatsam sabah kalktıgımda 36 beden olsam ne güzel bişey :))
38 olsa bi ihtimal :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?