Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gece 00.58
50 mekik
50 step hareketi
100 bel sıkıştırma hareketi
50 şer sağ ve sol bacak hareketi
30 kol gevşetme
Aklımda kalanlar bunlar

günaydınnnnnnnnnnnnnnn fistuklar
günaydın güzellik

evlenmeden önce bende arkadaşlarıma hep oyle diyordum ama evlenince ole değilmiş kesinlikle %100 değil hap dışında
cnm şuanki popüler yöntemlerin hemen hepsi çok yüksek bi koruyuculuga sahiptir.%100 olmasa da yakındır.%100 olan bellidir zaten,ki o da artık ileri yaşlarda çoluk çocuga karıştıktan sonra uygulanırinş.menekşenin istenmeyen bi gebeliği olmaz.çünkü bu olay çok kutsal ve çok özel.bilerek ve isteyerek olmalı diye düşünüyorum.ama nasip tabi.hayırlısı olur inşallah

13.05.2012 pazar

aynalar *** 7+
emidaf ***izinli(annecigine gitcekti)
1.73 *** 7+
pisiq ***7+
tedis *** İZİNLİ
rainandthesun *** İZİNLİ
melekaysee *** 7+
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus *** 7+
realincir *** 7+
0menekse0 ***7+

günaydın güzeller nasılsınız sayımı yaptım çıkmak zorundayım şimdi akşama ugrarım .dışardayım eve dönünce görüşürüz.

ben gidiyorum,akşama görüşürüz inşallah.çalışacagım ASM'nin son durumunu görmeye gidicem.yarın başlıyorumya kısmetse.sonra gelinlik provam var oraya gidicem.kollarını hiç begenmemiştim.tekrar baştan yaptırıcam.ordan da bla bla bla.bnm mesai yine yogun yani.herkesi öptümAllaha emanet olun.selam ve dua ile...

amannn işin gelinlik provası olsun ne güzel hehhe=)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…