- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.021
kızlar yarın sabah kahvaltıya misafirlerim var.bir sürü şey yapcam.azıcık azıcık tadına bakmayı düşünüyorum.öğlen yemiyeceğim ama.akşam da salata ve çorbayla geçiştireceğim.
hmmm anladım cnm.olsun tedavileri benzerdir zaten.sadece agızda pamukçuk çıkmasıyla mide ca tanısı konamazki cnm.zaten sana yapılmayan tetkik kalmamış,e hepsi de temiz çıkmış maşallah...bide mide ca'da yenmesine ragmen hızlı kilo kaybı vardır.e sen de olmadıgına göre sorun yokCanım bide benim dilimde oluyo sadece.. Uçuk yara aft değil.. Sadece pamukçuk.. Bizim ailede 20 den fazla kadın mide kanserinden öldü.. birazda korkuyorum
e hadi gözün aydın canımkızlaaarr regl oldum yaşasınnn :118: :118: :118:
iyidir nolsun.gündüz asm de akşam da evde koşturmaca devam ediyo.asm cok yogun değil cnm.bi düzen kuruyoruz inş.yavaşyavaşgünaydın cnmmm nasılksın nasıl işler iyi gidiyomu yoğunmu asm
iyidir nolsun.gündüz asm de akşam da evde koşturmaca devam ediyo.asm cok yogun değil cnm.bi düzen kuruyoruz inş.yavaşyavaşgünaydın cnmmm nasılksın nasıl işler iyi gidiyomu yoğunmu asm
hedefin hayırlı olsun hadi inşallah
iyidir nolsun.gündüz asm de akşam da evde koşturmaca devam ediyo.asm cok yogun değil cnm.bi düzen kuruyoruz inş.yavaşyavaş
21.05.2012 pazartesi
aynalar *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq *** 7+
melekaysee *** 7+
realincir *** 7+
0menekse0 *** 7+
majeren*** 0 yok izinli mi?
tedis *** 7+
rainandthesun *** 7+
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus *** 7+
emidaf ***İZİNLİ
canım keşke sabah yeseydin ya.
22.05.2012 salı
aynalar *** 7+
1.73 *** 7+
pisiq *** 7+
melekaysee *** 7+
realincir *** izinli
0menekse0 *** 7+
majeren*** 0
tedis *** 7+
rainandthesun *** 0 izinli miydi?
oyagibi *** İZİNLİ
nilipus *** 7
emidaf ***İZİNLİ
ben çok beğenmiştim canım o filmi.en başta dekoru çok güzeldi.o ağaçlar çiçekler süperdi.iyi seyirler canım
kızlar dün koşu bandında 30 dk.yürüdüm ama spor salonuna gitmedim.yarın ancak akşam giderim.hızlı dönüş yapamadım spora.diyet iyiydi ama yarın beni düşündürüyor.kahvaltıda çok kaçırmam inşallah
7 mesajı dolduramadiYsam izinli olayım mi asli
saliş aslı nasılsınız 2 dak moladayızda gelem dedim napıyonuz bakamm
Niye kız ne güzel verdin kiloları şimdi neyin var
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
offf kaptan fena kızdı..
tamam tamam kızlarda istemediler zatiii.ama napalım beni idare edin o zaman bak sohbete gelemiyom ancak 5 dak ugrayabiliyom.
evimi mok götürüyo.bugün izin aldım derste çalışmıyocagım önce toparlayıp silip süpürcem valla sonra geçen haftadan kalan çamaşırlar var 1 sepet annem katlamıştı onları yerleştircem 2 sepette katlancak ve ütülencek.
bugün ders ve bilgisayar açmayacagım hiç.küçük oglumun yarın dogum günü var onuda bugün yapıverem yavrularım ilgilenemiyom ya ne onlarla ne siizle vijdan azabı çekiyom..
dün spor vardı geçen hafta yoktu ya.evde de yapmamıştım ay bi hamlamışım heryerim agrıdı..hoca dediki sabahları trt 3 te plates oluyo 8i10 geçe 15b dak.sürüyo enazından esnetir seni vaktin olunca yap dedi.en güzel sen yapıyodun noldu sana dedi.valla dedim ev işi yok çalışma işi yok otur otur sandalyede ders çalışırken böyle oldum.artık okumaya geçtim ama.notlarımı elime alıp dolaşarak çalışırsam daha iyi olur
kızlaaarr regl oldum yaşasınnn :118: :118: :118:
merhaba arkadaşlar,nasılsınız?dün çok şükür tiyatromuzu sunduk,bi görmeliydiniz harika yaptı miniklerim(6.sınıf öğrencileri)hem telafuzları hem de tiyatral yönleri çok güzel oldu,vellilerden epey bi tebrik aldık,çok şükür 7 aydır uğraştığımıza değdi,ee tabi bütün gün prova-saç baş giyim hazırlıkları,ve tiyatro sunumu derken buraya gelemedimsiz de neler var neler yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?