Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım bide benim dilimde oluyo sadece.. Uçuk yara aft değil.. Sadece pamukçuk.. Bizim ailede 20 den fazla kadın mide kanserinden öldü.. birazda korkuyorum

neslihan saliha nasılsınız

7 saat yeşilliklerin arasında 0 gürültü sadece kuş ve su sesiyle yürü babam yürü:) telefonun kamerası çalışmıyor.. Bi kaç foto çekerdim.. yüzüm nasıl yandı:) 1 derece yanık misali.. sen napiyon bebisler pastayı yedilermi

pastayı yiyeli çok oldu canım
ben yorgunum bide baş ağrısı var sorma gçmiyo nedendir :26:

merhaba arkadaşlar,nasılsınız?dün çok şükür tiyatromuzu sunduk,bi görmeliydiniz harika yaptı miniklerim(6.sınıf öğrencileri)hem telafuzları hem de tiyatral yönleri çok güzel oldu,vellilerden epey bi tebrik aldık,çok şükür 7 aydır uğraştığımıza değdi,ee tabi bütün gün prova-saç baş giyim hazırlıkları,ve tiyatro sunumu derken buraya gelemedimsiz de neler var neler yok?

Resimleri face e at bizde görelim.. O kadar emeğin karşılığını aldığına sevindim canım.. Artık bizimlesin:)

giderin canım güzel güzel hasret giderin böyle ara ara eşle ayrı kalmak iyi geliyor değerini anlıyor.
evet kesinlikle ayrı kalmanın en iyi tarafı kavuşmak,o yokken kıymetini daha iyi anlıyorsun.
evett öyle zırt prıt gitmek yok artık kimseyeee
sen emek verdiysen korkma herşey güzel olur
ahhh o tatil için nasıl can atıyoruuuum
sağol canım desteğin için gerçekten güzel oldu.

gözün aydın canım allah ayırmasın bir daha
inş tiyatro gösterinizde güzel geçer
sağol aslıcım.

Ayşecim senin adına sevindim demekki tartıda her gördüğümüze inanmayacakmışız,bazen kilo vermiş görünüyoruz aslında giden sadece su oluyo bazen de tam tersi işte senin örneğinde olduğu gibi.

kızlaar ben canga yı bilimyom yaaa
boşver canım bence hiç de öğrenme....
bize de böyle bişey henüz söylenmedi aslı ama olursa çok can sıkıcı bi durum olur,ne yapıcaz o zamana kadar boş okulda,saçmasapan seminerlerle milletin gözünü boyayacaklar.

kızlarla avatar izleyecez
ben izlememiştim
ama netten izlemek zor oluyor çok duruyo
çok güzel ve anlamlı bi film bence.
3 saattir dinlenmeye çalışıyorum:) dün hava sıcak olduğu için pek yorulmadık.. Bugün donduk ama yikandı işte.. Yarında annem babam ben 3ümüz madımak toplamaya gidecez erkenden..
ben manavdan aldım,ayıkladık annemlerle, koydum dolaba.sizde güle güle yiyin.

bugünkü menüm
sabah
-tereyağında 2 yumurta
-peynir
-domates ve 10-15 adet badem
-2 kupa şekersiz yeşilçay

öğlen(saat 2 gibi)
-tandır kebap(dışarda yedik)
ekmek yemedim

akşam
-4 kaşık patlıcan yemeği
-1 dilim ekmek

hadi gozun aydınnn cnm tebrikler

iyi akşamlar kızlar ben geldim.sabah gelemedim çünkü sevgili eşim pc yi işe götürmüş.şimdi de oğlum rahat vermiyor illa oyun oynayalım diye tutturuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…