- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.081
bende dürttüm ama bişi olmadı
sevindim canım
bizim karşı komşular var yaşlı karı koca sobayı geri kurmuşlar yazık .gerçi bizemi yazık bilmiyom sıcacık oturan onlar sogukta sırıtan bizzz:44:
ders çalışıyodum çocuklara ders yaptırcam diye araverdim.güzeller iyisiniz inşallah..
Kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah............
aslım benim menüler malum berbat
yazamam
aslım sen gelmeden kaçam dedim ama olmadı.neyse ben çıkıyom balım öptüm seni kendine iyii bakkkkkk
tebrikler darısı başıma bende 50'lileri gorebilecek miyim acep?
nasıl gecti sınavların?
ders çalışıyodum çocuklara ders yaptırcam diye araverdim.güzeller iyisiniz inşallah..
Kandiliniz mübarek olsun rabbim dualarınızı kabul etsin inşallah............
aslım benim menüler malum berbat
yazamam
Benim iki gündür menülerim çok bozuldu ağır birşey yemedim ama çok düzensiz yedim sabah kahvaltı yapmadan çıktım evden okulda bir iki bisküvi yedim falan geçiştirdim öğlen yemedim akşam pratik diye makarna falan yedim öyle geçti iki gün sınav arifesi olduğu için bugün de arkadaşta kalıyorum çok diyetsi beslenemiyorum yarın da kalıcaz beraber ama yine az yemeye çalışıyorum ....
Bugün takım biraz sessiz miii bana mı öyle geldii. Telefondan giriyorum ben de akşam çok fazla gelen olmamış sanki....
Aslıcım bu arada ben bugün burda kalıcam bu yüzden bu sabah tartıldımmmm ve kilomu bildiriyorum sıkı durun !
69.5 :)))
kızlar sabah saat 08.10 da trt3 te plates oluyo 25 dak.vaktiniz olursa yapın güzel baya...
sabah bide ondan yaptımm
kusura kalman kızlar 7 mesaj dolmuş ben çıkıyom.
oglumun dün dogum gününü yapmadık.aslında bugün 24/05/2004 ama bugün eşim nöbetçi diye dün yapcaktık malum derslerden fırsatım olmadı yetiştiremedim.onun için yarın akşama yapacaz kısmet olursaa...
Duydunuz mu tembeller :) bize diyo:)kızlar yarın öğlene kadar herkes bildirim yapsın lütfen
öğleden sonraya kalmasın çünkü okuldan sonra ilçeye gitmem lazım
lütfen beni zor durumda bırakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?