Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

off bu listeyi sevmiyorum

ama sizi çoooooooooooooooookkkkkkkk seviyorum güzeller

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ufaklığın doğum günü kutlu olsun annemm

sagol teyzesi dün çok tafra yaptı yapmadık diye ama baban nöbetçi falan diye oyaladık..
bugün yapmam lazım.
şimdi biraz temizlik falan yapayım köye gitcem 1 saat sonra akşam üstü erken gelem 2 de izin alıp pastanın yanına ikram hazırlarım 5-6 spor var bugün akşamada annem kardeşim bakıcımız ve çocuklarız olmak şartı ile çok kalabalık degil ama yapmamış olmamak için 12 kişilik bi dogum günü kutlamasına hazırlanacagım

Çiçek yetiştir canım bütün negatifini çeker en kolay menekşe hemde yaz kış yeşil fazla su istemiyo.. Bakımı kolay.. kolay arttırabiliyssun.. Hemde çok dekoratif:) :)

benim çok çiçegim var canlı.ama asla menekşe bakamıyorum fazla ilgiden ve sululuktan olsa gerek hemen öldürüyorum

Kolay gelsin canım.. Şu bildirimi yap artık:) seni ve oyayi acayip takip ediyorum

yorumlarınızı bekliyorum moralim bozuk hoşçakalın kızlar

canım benim bu lafı etmeyecektin ben olsam kilomu yazar kaçardım ...
2 günde buralara ugramazdım..
bak şimdi ben öyle yapcam mesela..
yarın geceye kadar gelmeyecegimki acık kızgınlıgınız geçsin

dutu nerden buldun bu mevsim.dutlar oldumu ben dışarı bakmayı bile unutmuşum yaaa..
ama yooo dışarda daha hala yağmur var
Meyvenin sebzenin mevsimi kalmadı ki artk.. 2 hafta önce karpuz almıştı..sanki kabak yedik. Ne karpuz tadı var ne kokusu.. Herşeyi değiştirip değersiz hale getiriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…