- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #83.141
kilo bildirimi:91
Kolay gelsin canım.. Şu bildirimi yap artık:) seni ve oyayi acayip takip ediyorum
Meyvenin sebzenin mevsimi kalmadı ki artk.. 2 hafta önce karpuz almıştı..sanki kabak yedik. Ne karpuz tadı var ne kokusu.. Herşeyi değiştirip değersiz hale getiriyorlar
gayet sesiz yaptım çok dikkat çekmesin diye..
öpüyorum hepinizi ben çıkıyorum yarın geceye kadar ugramam zannımca..
ama üzgünüm kızlar kilo için beni affedin..
merhaba. ben foruma yeni üye oldum ama zayıflamaya çalıştığım zamanlarda hep dikkatimi çekmişti kadınlar klübü. pek çok faydalı şeyi sayenizde öğrendim diyebilirim.
2012 nin başlarında 110 kilo idim bende. düğünüm olacaktı 2012 ağustosta onun için güzel bir gelin olmak istedim ve zayıflamaya karar verdim.
peki bunun için neler yaptım:
-2 tabak değil 1 tabak yedim.
-1 paket çikolata değil o bir paket çikolatayı 4 e böldüm hergün bir parçasını attım ağzıma.
-günde en az yarım saat spor yaptım.
-çok su içtim.
-çok bitki çayı içtim.
-ve en önemlisi zayıflayacağıma inandım.
şuanda kaç kilomuyum? aslında çokta zayıf sayılmam. yaklaşık 25 kilo verdim. hafifledim sağlıklı hissettim kendimi. 2 dk koşamazken şimdi 10 dk çok rahat koşabiliyorum. nefes aldığımı yaşadığımı hissediyorum. aynaya bakınca kendimi güzel hissediyorum.
güzel bir gelin olmak için başlayan maceram sağlıklı yaşam kazandırdı bana. dahada devam ediyorum. belki artık güzel bir gelin olamayacağım çünkü ayrıldık ama en azından sağlığımı yavaş yavaş geri kazanıyorum. tabiyki güzelliğimide :)
"inanmak başarmanın yarısıdır" derler ya. yapabileceğinize inanın. ben yapabildiysem herkes yapabilir.
kaldı 10 kilom onuda verdikten sonra mutlaka haber vericem :)
sadece paylaşmak istedim hanımlar. hepinize iygünler :)
evet canım aynen öyle. bende uzun zaman hep kilo vermek için yanlış yollara başvurmuştum. 30 senedir ilk defa bukadar zayıfım sana okadar söyleyeyim tatlım.
süre uzun olunca normal hayata zaten istesende dönmüyorsun. dönmemelesinde normal hayatın artık bu olmalı canım ben bunu aşıladım kendime sürekli . ben artık böyle yaşayacağım diye. 25 kiloayu yaklaşık 9-10 ayda verdim ben. ayda 3-4 kiloyu geçmemeye çalıştım. arada bir durdum vücudum sarkmasın diye yemeyi çoğalttım sporuda çoğalttım. kaslarımı güçlendirdim.
bunlar sadece benim yaptığım bir kaç bişiy işte tabi herkes bu şekilde verebilir demiyorum ama en azından deneyebilirler. sağlık çoooook önemli çoook . elden gidince değeri anlaşılıo kesinlikle.
doğru diyorsun canım. hepimizin Allah yardımcısı olsun. azmedicez ve istediğimiz ölçülere gelene kadar bırakmayacağız. pes etmek yoook !!!!
benim çok çiçegim var canlı.ama asla menekşe bakamıyorum fazla ilgiden ve sululuktan olsa gerek hemen öldürüyorum
tatlım mevsimi değil zaten karpuzun daha var karpuza
ah fofidik kardeşim bunların hepsinin benzerini bende yaşadım ama süre uzun olunca yoruluyo insan ..bide zaman ayırmak lazım motivasyon için.ayrıca ben verdim bittideyip normal hayata dönmek çok büyük hata tüm hayat boyu dikkat etmek lazım.ben de 2 ayda20 kilo verdim 3 aydır 5 kilo veremiyom bak.neyse kolay gelsin allah yardımcımız olsun
kızlar fadikin selamı var hastaymış
net işini halletmiş pazartesi aramızda
kandilinizi kutluyor
kızlar bi adet oluyomkiii bilemezsiniz yakadan paçadan akıyo hhahaaa.okuldaki kızlar düşükmü yapıyon yoksa diye dalga geçiyolarrr...ufff çok feci
şuanda tam 85 kiloyum. boyum 178 ama kemiklerim fena halde kalın :) herkes gibi :) yani idealim 75 e düşmek . benim için gayet yeterli diye düşünüyorum. çokta zayıf olmak istemiyorum. balık eti iyidir :)
kusura kalman kızlar 7 mesaj dolmuş ben çıkıyom.
oglumun dün dogum gününü yapmadık.aslında bugün 24/05/2004 ama bugün eşim nöbetçi diye dün yapcaktık malum derslerden fırsatım olmadı yetiştiremedim.onun için yarın akşama yapacaz kısmet olursaa...
akşam 9 da makarna pişirdim ve hiç yemedim:) cuma gümbürtüye gitmesin diye:) kendimle gurur duydum
Çiçek yetiştir canım bütün negatifini çeker en kolay menekşe hemde yaz kış yeşil fazla su istemiyo.. Bakımı kolay.. kolay arttırabiliyssun.. Hemde çok dekoratif:) :)
geçen hafta:81,8
bu hafta :82.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?