- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #88.201
nasıl geri mi attırdı kuzum?
kızlar zayıflama hapı kullanan kadını seyrettiniz mi haberlerde..hala yogun bakımdaymış
senin şu çatalların beni öldürüyor
yerim sizi ben anne muhabbetlerine bak
yerim sizi ben anne muhabbetlerine bak
kızlar sultan msj attı
ayağına ağırlık düşürmüş 2-3 parmağı kırılmış
kızlar sultan msj attı
o çatallar hayatın tadı tuzu biberi
darısı başına ayşecim
asli hani yılbaşında kart atıcaktık ya.. Yapamamıştik.. Bu baryam yapalım mi bebekim
asli hani yılbaşında kart atıcaktık ya.. Yapamamıştik.. Bu baryam yapalım mi bebekim
merhaba kızlarrr yemeğim vardı pilav pişirecektim yemeğin yanına tüp bitmiş tüp istedik bugün gelmez dedi kaldık öylece artık ketılda su ısıtp çayın yanında yiyeceğiz birşeyler hayırlısı olsun ne diyeyim
dün efenin kamera görüntülerine baktık arada kendimi de gördüm anam neymiyşim öyle resmen evrim geçirmişim diyorum artık
aaa geçmiş olsunn...geri gelecekmiymiş
seneye bir sürpriz yapabilirim
geçmiş olsun ya üzüldüm en kısa zamanda iyileşir ve döner aramıza umarımkızlar sultan msj attı
eee heralde sekerim tecrubeli olduk biz kiki ilkosunki de geliyoryerim sizi ben anne muhabbetlerine bak
ayseee duy emosun sesiniiiiieh artık yavaş yavaş sende katılsan diyorum hani bu muhabbetlere
ayy evet ya resmen evrim oluyor hamilelik ve sonrasidün efenin kamera görüntülerine baktık arada kendimi de gördüm anam neymiyşim öyle resmen evrim geçirmişim diyorum artık
seneye bir sürpriz yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?