merhaba denız abla (abla dememde sorun olmaz sanırım)yoğunluk günden güne degısıyor genelde 10 a kadar yoğun oluyoruz rapor vs durumları sonra bır sorun yoksa sakınız oturuyorum.bazende yoğun oluyor gun ıcınde yer degıstırdıgım oluyor ayakta kaldığım vs. bayan olduğum ıcın agır ıslerde ben çalışmıyorum erkekler yapıyor zaten tek bayanda benım ıstekı.bugun yoğun gundu gıttıgım yerden dıger ıs yerıne gıttım arızamız vardı sorun ıcın ozel ekıp geldı onlarla ayaktaydık kac saat. ( hem onları kontrol hem ısı öğrenmek ıcın)
1 haftadır 3-4 saat uykuyla ıse gıdıyorum dun dayanamadım kalkamadım shaura annem uyandırdıa gerı yattm oyuzden ıns yarına tutacağım bugun ara ogun yapmadım dırek oglen yemek yedım.oruclılardan uzakta yıyorum mutfakta.
bahsettıgınız kışı sabahları sadece çorbamı ıctı?
dun cok yedıgımın farkındayım ama sporu fazla yaptım ıns takvıye etmıstır onu azda olsa.
ara ogun sade kahve+ bırkac kraker demıssınız sekersız nescafe ıcsem olurmu?
beyaz ekmek yedım ben malesefkı kepek ekmek yıyemıyorum yememem gerekiyor kansız olduğum ıcın dıyetısyende zamanında yeme demıstı.yumurta demıssınız ben yumurtayı pek sevmıyorum (sucuklu yumurtayı severek yıyorum.) yemekte ılk yumurta yersem genelde ac kalıyorum

( zorla yedıgım ıcın onu anca uzerıne karabıber ve tuzlu yıyebılıyorumkı yumurta yememek daha ıyı gıbı.
ins bende kılo verır zayıflarım.
sız neguzel mezun olmuşsunuz.kac kılo verdınız ve nekadar surede?