• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şu an benim hayatım lavabo yolu oldu :9::9::9:

valla işte arkadaş olduk işte lavabo mermerleri kapı koluyla:9::9::9::9:

şimdilik 2 ltre oldu bu gidişle 3 bulurum ben :27::27::27: belki 6 litre:53::53:

6 litre çok. Böbreklerini bozarsın Allah korusun...
3 litre iyidir. :)
ben normalde 3 litreyi geçiyorum. Birde ekstra sıvılar var. Nescafe içiyorum sütlü. O da zorunlu gibi doktor mutlaka iç dedi. Ödem atıyor.
Mart ayında psedotümör serebri teşhisi kondu bana. (Vücut nedeni belli olmayan bir nedenden ötürü tümör varmış gibi tepki veriyor ama yok. Yalancı tümör diyorlar.) İlaç kullanıyordum geçen aya kadar. Göz doktoru ilacı kestirdi nöroloji doktoru tekrar başlatabilir. Ne olacak bilmiyorum.:50: Belki ay başında tekrar ilaca başlarsam bol bol su + bol bol nescafe içmeye devam edeceğim.:2:

canım kendini boşuna zorlama. ramazandan sonra başla.
Ama başlamadan önce kitabını okumanı mutlaka tavsiye ediyorum.

Ben dukan diyeti yapıyorum ve bazı sınırlı kullanılacak izinli gıdalar var. Light kola bunlardan biri. Elimden geldiğince içmemeye özen gösteriyorum.
Meyvede yasak olduğu için canım şeker istiyor ki ben çikolata delisi bir insanım. Kaçamak olacak ama çok az olacak.
Benim kötü tarafım spor olayı. İş yerinde aşırı zihinsel olarak yoruluyorum. Beyin yorgunluğu fiziksel yorgunluk gibi tembelleştiriyor beni. Beynim yorgun olunca hareket etmekten kaçınıyorum.
Bu nedenle işten ayrılacağım zaten. Yoksa kışın hiç spor yapamam. Çünkü okul + dersane+ iş ve diyeti aynı anda yapamam. Yaş 24 kilolardan kurulmak laızm. 6 yıldır taşıdığım yetti.:))
Spor konusunda bana baskı yapmanızı teşvik etmenizi rica ediyorum 

anladım cnm....yeme düzenin şu an itibariyle bence 4*4 ....
kilo vermede avantajın yaşın....kilo ne kadar fazla olsada metabolizman 30 lu yaşlara göre sana yardımcı olacaktır diye düşünüyorum....
spor konusunda yürüyüş,leslie bir bak 1 mil , 2 mil ,3- 5 diye faklı programlar var bunları deneyebilirsin mesela....başlangıç 1,2, ve sonrasında 3 hedeflediğin kilona yaklaştıkçada 5 mil olabilir....her akşam uyumadan önce bacak ve karın için çok basit ama etkili hareketler yapabilirsin ....sırt üstü yatıp bacaklarını karnına çekebildiğin kadar şek....yine bacaklar havada v şeklinde aç kapat...
bir sopa ile sağa sola dönme hareketleri....bunları hergün yapsan bile zamanla etkisini göreceksin....

:Sayfamızdaki online üye olmayan ziyaretçiler lütfen üye olun bize katılın birlikten kuvvet doğar. Hep beraber veririz kiloları

Son düzenleyen: Moderatör:
ben normalde 3 litreyi geçiyorum. Birde ekstra sıvılar var. Nescafe içiyorum sütlü. O da zorunlu gibi doktor mutlaka iç dedi. Ödem atıyor.
Mart ayında psedotümör serebri teşhisi kondu bana. (Vücut nedeni belli olmayan bir nedenden ötürü tümör varmış gibi tepki veriyor ama yok. Yalancı tümör diyorlar.) İlaç kullanıyordum geçen aya kadar. Göz doktoru ilacı kestirdi nöroloji doktoru tekrar başlatabilir. Ne olacak bilmiyorum.:50: Belki ay başında tekrar ilaca başlarsam bol bol su + bol bol nescafe içmeye devam edeceğim.:2:

Çok geçmiş olsun cnm Allah tez zamanda şifa versin bende fmf hastasıyım ölene kadar ilaç kullancm hastalığım pek duyulmuş değil o yüzden pek kimse bilmiyo akdeniz ateşi olarak da biliniyor ilerki dönemlerde böbrek yetmezliğine neden oluyo sürekli hastanede yatıp ilaç alıyorum o yüzdende kilo aldım aslında:(herşeyin başı sağlık sağlığım olmadıktan sonra gerisi yalan

çok geçmiş olsun cnm :5::5::5::5: tekrar başlama ilaca ya :5::5::5:

6 lt miiii:53::53::53:

cnm şakası bile kötü....tamam sana bugünlük bu su yeter akşam evde de biraz içersin olur biter:52:
3 lt yi sakın geçme ama tmm mı:7:

çok geçmiş olsun canım ....allah acil şifalar versin inşallah....

kızlar ben çıkıyorum size keyifli güzel sohpetler....
3 kg bamya aldım
:18:beni bekliyor:18:....
akşam yemeğimi pişireyim çok geç kalmadan....

Teşekkür ederim kaptancım evet haklısın biraz seviyorum:18::18: dukan diyetine başlayınca bırakcm ekmeği yulaf kepeğinden yapılmış krep yiyeceğim bende inanıyorum hep birlikte başarcz:46::46:

tabiki başaracağız zeynepçim....bu hafta verilen kg lere göre hareket edip çok daha iyi plan ve programlarla gidecek bu kilolar cnm...

anladım cnm....yeme düzenin şu an itibariyle bence 4*4 ....
kilo vermede avantajın yaşın....kilo ne kadar fazla olsada metabolizman 30 lu yaşlara göre sana yardımcı olacaktır diye düşünüyorum....
spor konusunda yürüyüş,leslie bir bak 1 mil , 2 mil ,3- 5 diye faklı programlar var bunları deneyebilirsin mesela....başlangıç 1,2, ve sonrasında 3 hedeflediğin kilona yaklaştıkçada 5 mil olabilir....her akşam uyumadan önce bacak ve karın için çok basit ama etkili hareketler yapabilirsin ....sırt üstü yatıp bacaklarını karnına çekebildiğin kadar şek....yine bacaklar havada v şeklinde aç kapat...
bir sopa ile sağa sola dönme hareketleri....bunları hergün yapsan bile zamanla etkisini göreceksin....

Pilates çok iyi ve çok etkili... Çalışmayan kas yok yani. Henüz ağır sporluk bir halim yok. Şuan diyetle veriyorum. Sporada sıra gelecek:))))

kızlar ben çıkıyorum size keyifli güzel sohpetler....
3 kg bamya aldım
:18:beni bekliyor:18:....
akşam yemeğimi pişireyim çok geç kalmadan....

ben bu iş yerinden bıktım valla ya bune böle. bu saatte toplantı var denilir mi sizce? evde eşim beni bekliyo iş yemek beni bekliyo affedersiniz ama tam pislik bunlar ya:47::47::47::47:

Çok geçmiş olsun cnm Allah tez zamanda şifa versin bende fmf hastasıyım ölene kadar ilaç kullancm hastalığım pek duyulmuş değil o yüzden pek kimse bilmiyo akdeniz ateşi olarak da biliniyor ilerki dönemlerde böbrek yetmezliğine neden oluyo sürekli hastanede yatıp ilaç alıyorum o yüzdende kilo aldım aslında:(herşeyin başı sağlık sağlığım olmadıktan sonra gerisi yalan

Teşekkürler canım. Sanada geçmiş olsun. benimde aynı şekilde geçene kadar ilaç tedavisi yok. Şansına yani.
Eğer böbreklerinle ilgili problem yaşıyorsan dukan yapmadan önce 100 kere düşün. sinirim sistemi problemi olan kişiler için pek iyi değil.

çok geçmiş olsun cnm :5::5::5::5: tekrar başlama ilaca ya :5::5::5:

Teşekkür ederim canım. Çok sağol. :54: Öyle ağrı sızı yok şükürler olsun.

çok geçmiş olsun canım ....allah acil şifalar versin inşallah....

Çok teşekkür ederim. İnşallah geçer. Hiç bir neden yokken hasta olunca stres ve kiloya bağlıyorlar. Kilo verince geçerse bir daha hiç kilo almayacağım:)

ben bu iş yerinden bıktım valla ya bune böle. bu saatte toplantı var denilir mi sizce? evde eşim beni bekliyo iş yemek beni bekliyo affedersiniz ama tam pislik bunlar ya:47::47::47::47:

Yinede sen öyle deme ekmek yiğiyorsun orada. Gerekirse başka iş bul. Sıkma canını bende aynıyım:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler canım. Sanada geçmiş olsun. benimde aynı şekilde geçene kadar ilaç tedavisi yok. Şansına yani.
Eğer böbreklerinle ilgili problem yaşıyorsan dukan yapmadan önce 100 kere düşün. sinirim sistemi problemi olan kişiler için pek iyi değil.

Teşekkür ederim canım. Çok sağol. :54: Öyle ağrı sızı yok şükürler olsun.

Çok teşekkür ederim. İnşallah geçer. Hiç bir neden yokken hasta olunca stres ve kiloya bağlıyorlar. Kilo verince geçerse bir daha hiç kilo almayacağım:)

Yinede sen öyle demek ekmek yiğiyorsun orada. Gerekirse başka iş bul. Sıkma canını bende aynıyım:)

çin işgencesi yemin ediyorum neler yapıyolar ya sıkıldım bunlardan ya:14::14::14:

Pilates çok iyi ve çok etkili... Çalışmayan kas yok yani. Henüz ağır sporluk bir halim yok. Şuan diyetle veriyorum. Sporada sıra gelecek:))))

platesi hiç yapmadım edacım....okuduğum yorumlarda kilo vermede değil de kilolar verildikten sonraki dönemde sıkılaşmak için yapıldığı yönünde....kesinlikle çok faydası vardır dediğim gibi palatesle hiç tecrübem yok....sana söylediğim 2 bacak ve karın hareketine başlasan bile (kızlar karın ve basen şikayetiniz varsa sizlerde 10 -20 şer kere set set ) kısa zamanda etkilerini görürsün....bu iki hareket benim taaaaaaaaaa gençlik döneminde işten yorgun argın geldiğimde bile aksatmadan her akşam yaptığım hareketlerdi....dümdüz bir karın sıkı bacaklar kesinlikle tekrar söylüyorum kızlar basit ama etkili her akşam 5 -10 dk nızı ayırmanız yeterli:34:

kızlar sanıyorum hiç biriniz çay -kahvede şeker kullanmıyorsunuz:46:
yeşil çay içeniniz varmı....çok faydası var bildiğiniz üzere....yine de faydalarına tekrardan bir göz atın....
özellikle çarşamba ve perşembe akşamları sinamike içermeyen bitki çaylarından 1 er kupa için....yok ben içmem deseniz maydanoz
suyu yada limonlu ıhlamurda olabilir.....
yine yarın akşam ve perşembe akşamı; perşembe günü iftar öncesi tartılacaksanız bu akşamda dahil kuru bakliyat ,bulgur ,makarna pilav gibi gıdaları yememeye özen gösterin....tartıda şişkinlik sebebiyle ++++ olarak görürsünüz....

şerbetli ve ağır tatlılardan uzak duruyoruz....sebze ve protein ağırlıklı besleniyoruz....yoğurt ana öğün ve aralarda rahatlıkla yiyebilirsiniz....karın yağlarını eritmede etkileride var,biliyorsunuz....

şimidilik aklıma gelenler bunlar kızlar:52::34::16:

Back
X