- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.798
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #88.881
kızlar selam bugün kendi takımı ve burayada uğrayamadım k.bakmayın umarım sağlıklı bir gün geçirmişsinizdir geçenelrde grubumda kendi diyet yöntemlerime dayanarak bişiler yazmıştım onu burdada paylaşmak istedim arada bizim grubada bakın 1 dilim baklava için arkadaşa 4 gün spor cezası verdik
kızlar şimdi menülere yorum yapıyoruz ama bazen dedikerimiz duylmo veya asıl olsa bana sölemedi diye üstünüze alınmıyor olabilirsiniz ben bi kaç bişi sölücem:
- sabah mutlaka yada sahurda yumurta yada temel protein tüketin çünkü en öenmli öğün bünye sağlam olmazsa kastan yıkar
- sütü ve meyveyi öğlen 3 ten sonra tüketmeyin. sütü özellikle akşam içmeyin içindeki süt şekeri aniden kan şekerii fırlatır ve yağ olarak depolanmaya yol açar
- bulguru cumaya 2 gün kaldığında tüketmeyin şişkinliği geçmiyoor
- suyu ramazan nedeniyle çok tüketemiosunuz ama en az 2 litre için hatta 1 bardak iftar açarken 2 bardak yemeksırasında 2 bardak yemekten sonra 3 bardak sahura kadar 2 bardak sahurda yaparsanız tam 2 litre su içiyorsunuz.
- gece sahurda ekmeği fazla yemek yerine 1 avuç ceviz fındık veya badem yiyin liflidir tok tutar
- pilavın karbonhidrat değeri yüksektir bu nedenle şeker deposudur tüketmeyin
iftardan hemen sonra tatlı yemeyin yükselen kan şekeri biraz düşsün öle yiyin tabi biz şu an tatlı yemiyoruz ama illa yiyeceksiniz![]()
Teşekkürler bilgilendirme için.

Selam kızlar kusuruma bakmayın dün konuşup bugün yazmamis oldum işyerinde çok yoğundum bugün salı günleri mali müşavirimiz geliyor daha da yoğun oluyorum. Şimdi de iftar hazırlıycam sonra yorumlara bakmaya çalışırım. Hepsini detaylı okuyacağım. Dun yediklerimi de yazarım. Şimdilik iyi akşamlar herkeseee
Bende önümüzdeki bir kaç gün daha az burada olacağım . Kdv muhtasar geçici evlere şenlik

haklısın da ramazan ya sımdı ıster ıstemez sasıyor ama ramazandan sonra dahada dıkkatlı bır menüm olucak yedıklerımı dahada azaltacağım.
dedıgın gıbı uzun vadede böyle olmayacak ıns sımdı azar azar azaltıyorum.oncelıklı amacım ramazanı ılkkez kılo almadan aksıne vererek kılo vermek.
buarada aksam 30 dk ksu bandında yurudum 121 kalorı yaktım.
buarada kılomu olctum yemekten sonra 92 ackken 91,5 91 arası gıdıp geliyor sımdı hangısı benım kılom ?
Azaltmak dışında yediklerini de değiştirmen gerekiyor. Protein sebze ağırlıklı beslenmelisin...
Slm arkadaşlar iftar menüm
4 5 kaşık çorba
3 tane küçük dolma
salata+ayran biraz yürüdüm
2 litre su içtim bu kadar ekmek yemedim![]()
Dolmayı da az tüketmelisin. Ben dün bir kaşık annemin dolmasından alıp tadına baktım maksat nefsimi Suussss bee demek:)
Evde pişeni yemek yada yememek arasında zorlu bir mücadele bu.

Edacım doktor kontrolündeyim şimdilik böbreklerimde bi sıkıntı yok çok şükür ilacı bırakmamam gerekiyo sadece yinede dediğin gibi yapıp önce kitabı okuycm
Çok güzel kilo veriyosun Allah bereket versin![]()
Bence başlamadan önce mutlaka doktoruna danış arkadaşım lütfen önemli konular bunlar. Herşeyden önce sağlık...
Cuma günü inşallah hepimiz vermiş olacağız.
mesaj numara ısını artık bır sonrakı gun oncekı gunun toplam mesajınımı yazıyoruz?oyleyse ben dunkılerı saymadım ama ybugunden ıtıbaren sayarım
Bugün dönüp dünkü mesajlarını sayıp mesaj sayısını belirtiyorsun. Böyle daha kolay oldu.
Son düzenleyen: Moderatör: