• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar selam bugün kendi takımı ve burayada uğrayamadım k.bakmayın umarım sağlıklı bir gün geçirmişsinizdir geçenelrde grubumda kendi diyet yöntemlerime dayanarak bişiler yazmıştım onu burdada paylaşmak istedim arada bizim grubada bakın 1 dilim baklava için arkadaşa 4 gün spor cezası verdik :52:

kızlar şimdi menülere yorum yapıyoruz ama bazen dedikerimiz duylmo veya asıl olsa bana sölemedi diye üstünüze alınmıyor olabilirsiniz ben bi kaç bişi sölücem:

• sabah mutlaka yada sahurda yumurta yada temel protein tüketin çünkü en öenmli öğün bünye sağlam olmazsa kastan yıkar
  • sütü ve meyveyi öğlen 3 ten sonra tüketmeyin. sütü özellikle akşam içmeyin içindeki süt şekeri aniden kan şekerii fırlatır ve yağ olarak depolanmaya yol açar
  • bulguru cumaya 2 gün kaldığında tüketmeyin şişkinliği geçmiyoor
  • suyu ramazan nedeniyle çok tüketemiosunuz ama en az 2 litre için hatta 1 bardak iftar açarken 2 bardak yemeksırasında 2 bardak yemekten sonra 3 bardak sahura kadar 2 bardak sahurda yaparsanız tam 2 litre su içiyorsunuz.
  • gece sahurda ekmeği fazla yemek yerine 1 avuç ceviz fındık veya badem yiyin liflidir tok tutar
    • pilavın karbonhidrat değeri yüksektir bu nedenle şeker deposudur tüketmeyin

iftardan hemen sonra tatlı yemeyin yükselen kan şekeri biraz düşsün öle yiyin tabi biz şu an tatlı yemiyoruz ama illa yiyeceksiniz
:42::42:

Teşekkürler bilgilendirme için. :16:

Selam kızlar kusuruma bakmayın dün konuşup bugün yazmamis oldum işyerinde çok yoğundum bugün salı günleri mali müşavirimiz geliyor daha da yoğun oluyorum. Şimdi de iftar hazırlıycam sonra yorumlara bakmaya çalışırım. Hepsini detaylı okuyacağım. Dun yediklerimi de yazarım. Şimdilik iyi akşamlar herkeseee

Bende önümüzdeki bir kaç gün daha az burada olacağım . Kdv muhtasar geçici evlere şenlik :52::52::52::52:

haklısın da ramazan ya sımdı ıster ıstemez sasıyor ama ramazandan sonra dahada dıkkatlı bır menüm olucak yedıklerımı dahada azaltacağım.
dedıgın gıbı uzun vadede böyle olmayacak ıns sımdı azar azar azaltıyorum.oncelıklı amacım ramazanı ılkkez kılo almadan aksıne vererek kılo vermek.
buarada aksam 30 dk ksu bandında yurudum 121 kalorı yaktım.

buarada kılomu olctum yemekten sonra 92 ackken 91,5 91 arası gıdıp geliyor sımdı hangısı benım kılom ?

Azaltmak dışında yediklerini de değiştirmen gerekiyor. Protein sebze ağırlıklı beslenmelisin...

Slm arkadaşlar iftar menüm

4 5 kaşık çorba
3 tane küçük dolma
salata+ayran biraz yürüdüm
2 litre su içtim bu kadar ekmek yemedim:46:

Dolmayı da az tüketmelisin. Ben dün bir kaşık annemin dolmasından alıp tadına baktım maksat nefsimi Suussss bee demek:)
Evde pişeni yemek yada yememek arasında zorlu bir mücadele bu. :52: Çorba ve salatayı çoğaltıp dolma yemezzsen daha faydalı olurdu bence. Salataya peynir eklersen birazda protein almış olurdun.

Edacım doktor kontrolündeyim şimdilik böbreklerimde bi sıkıntı yok çok şükür ilacı bırakmamam gerekiyo sadece yinede dediğin gibi yapıp önce kitabı okuycm

Çok güzel kilo veriyosun Allah bereket versin:52::52::52::52::52::nazar::nazar::nazar:

Bence başlamadan önce mutlaka doktoruna danış arkadaşım lütfen önemli konular bunlar. Herşeyden önce sağlık...
Cuma günü inşallah hepimiz vermiş olacağız.

mesaj numara ısını artık bır sonrakı gun oncekı gunun toplam mesajınımı yazıyoruz?oyleyse ben dunkılerı saymadım ama ybugunden ıtıbaren sayarım

Bugün dönüp dünkü mesajlarını sayıp mesaj sayısını belirtiyorsun. Böyle daha kolay oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaptancığım cumadan sonra kaçamaklar için ceza olayına başlasak olmaz mı ?
Benim yaptığım diyette light kola var içebilyorsun ama içmemeye çalışıyorum. İçersemde ceza almak istiyorum ki telafi olsun. Gönüllüyüm.:18::18::18:

Bende sıkıldım. Çıkmak için zamanını kolluyorum. :):)

aynen bir yerden iyi bir iş bulsam iki dk beklemiycem.:19::19::19:

kızlar sanıyorum hiç biriniz çay -kahvede şeker kullanmıyorsunuz:46:
yeşil çay içeniniz varmı....çok faydası var bildiğiniz üzere....yine de faydalarına tekrardan bir göz atın....
özellikle çarşamba ve perşembe akşamları sinamike içermeyen bitki çaylarından 1 er kupa için....yok ben içmem deseniz maydanoz
suyu yada limonlu ıhlamurda olabilir.....
yine yarın akşam ve perşembe akşamı; perşembe günü iftar öncesi tartılacaksanız bu akşamda dahil kuru bakliyat ,bulgur ,makarna pilav gibi gıdaları yememeye özen gösterin....tartıda şişkinlik sebebiyle ++++ olarak görürsünüz....

şerbetli ve ağır tatlılardan uzak duruyoruz....sebze ve protein ağırlıklı besleniyoruz....yoğurt ana öğün ve aralarda rahatlıkla yiyebilirsiniz....karın yağlarını eritmede etkileride var,biliyorsunuz....

şimidilik aklıma gelenler bunlar kızlar:52::34::16:

ya ben sabah aç karnına sade içilen kahvenin yağ erittiğini biliyorum denedim şhsen uyguladım ama selülit yapıyo diye içemiyorum ya hem normale göre daha tok tutuyor.:31::31:

gün ıcınde cepten girmeye çalışıyorum girebildikçe girip paylaşımda bulunacağım.malesefkı ısyerınde sorun olmasın dıye gırmıyorum ama yorumları okuyorum :D
buarada gecen sene bende leslie yaptım güzel ve etkılı leslı keyıflede yaılıyor tabı sesını kısmak lazım kadın hıc susmuyor onun yerıne muzık açıp hareketlerı oyle yapmak daha güzel.
valla doğru söylüyosun dır dır dır ne kadar çok konuşuyor dimi?:24::24::24::24::24:

bugun cok yedım yaa:((
sabah 2 dılım ekmek arasında sucuk zeytın koyup tost yaptım başka sey yemedim

oglen yoğurtlu makarna (yanında başka sey yemedim ekmek hakkımıda makarnadan yana kullandım)
maalesef domates salatalık fılan yoktu :((

ara ogun 1 muz

aksamı daha yemedim sonra soylerım

spora gelınce makarnayı erıtmem lazım birazdan kosu bantında enaz 20 dk yurumeyı planlıyorum (20 dk dedım cunku enson bındıımde 16.dk dızım zorlanmıştı daha yenı yenı alışıyorum kosu bantına oyuzden yürümede sorun olmazsa 30 dk yapmayı planlıyorum)

dızını zorlama ki daha büyük sakatlıklar çıkmasın ama yediklerine gelince sucuk makarna çok fena olmuş tatlım diliyorum ki diğer günler bunu telafi edecek bişiler yersin ve sporun bol bol olur suyuda unutmayalım:20::20: :9:

kızlar selam bugün kendi takımı ve burayada uğrayamadım k.bakmayın umarım sağlıklı bir gün geçirmişsinizdir geçenelrde grubumda kendi diyet yöntemlerime dayanarak bişiler yazmıştım onu burdada paylaşmak istedim arada bizim grubada bakın 1 dilim baklava için arkadaşa 4 gün spor cezası verdik :52:

kızlar şimdi menülere yorum yapıyoruz ama bazen dedikerimiz duylmo veya asıl olsa bana sölemedi diye üstünüze alınmıyor olabilirsiniz ben bi kaç bişi sölücem:

• sabah mutlaka yada sahurda yumurta yada temel protein tüketin çünkü en öenmli öğün bünye sağlam olmazsa kastan yıkar
  • sütü ve meyveyi öğlen 3 ten sonra tüketmeyin. sütü özellikle akşam içmeyin içindeki süt şekeri aniden kan şekerii fırlatır ve yağ olarak depolanmaya yol açar
  • bulguru cumaya 2 gün kaldığında tüketmeyin şişkinliği geçmiyoor
  • suyu ramazan nedeniyle çok tüketemiosunuz ama en az 2 litre için hatta 1 bardak iftar açarken 2 bardak yemeksırasında 2 bardak yemekten sonra 3 bardak sahura kadar 2 bardak sahurda yaparsanız tam 2 litre su içiyorsunuz.
  • gece sahurda ekmeği fazla yemek yerine 1 avuç ceviz fındık veya badem yiyin liflidir tok tutar
    • pilavın karbonhidrat değeri yüksektir bu nedenle şeker deposudur tüketmeyin

iftardan hemen sonra tatlı yemeyin yükselen kan şekeri biraz düşsün öle yiyin tabi biz şu an tatlı yemiyoruz ama illa yiyeceksiniz
:42::42:

verdiğin degerli bilgiler için çok saol :46::46::46::46: :16::16::16:

Selam kızlar kusuruma bakmayın dün konuşup bugün yazmamis oldum işyerinde çok yoğundum bugün salı günleri mali müşavirimiz geliyor daha da yoğun oluyorum. Şimdi de iftar hazırlıycam sonra yorumlara bakmaya çalışırım. Hepsini detaylı okuyacağım. Dun yediklerimi de yazarım. Şimdilik iyi akşamlar herkeseee

seni görmek çokkk güzel işlerini yoluna koyduğun zaman seni bol bol paylaşım için bekliyoruz :16::16::16::16:

İyi akşamlar herkese .
Şimdiden iyi iftarlar Allah kabul etsin.

Öncelikle günlük tartı ölçümden iyi haberlerle karşınızdayım. :52::52: An itibarı ile tartı 99,4 kilo olarak gösteriyor. :51::51: Dün 99,9 du. Yani bugün yarım kilo daha vermişim. İçimden kötü bir ses yakın zamanda kilo vermem duracak diyor ama had bakalım durmaz inşallah.

Sahur yemeğini tekrar hatırlatayım.

Bir dilim ekmek
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir.
Yarım domates
1 litre su.

İftar yemeğimide hazırladım.

Haşlanmış hindi etinden bol yeşillikli salata.
Annem dolma yapmış. Bir kaşıkçık tadına bakacağım.
1 litre su.

ve iftardan sonra spora gidiyorum en az 4 km tempolu yürüyeceğim.
Spordada bol su içeceğime eminim. herhalde 3 litreyi geçerim bugün...
Beni beklemeyin muhtemelen eve geldiğimde ceset gibi olacağım ve istikamet duş ardından yatak olacak.
Kendinize cici bakın. :54:

valla yediklerinde sporda süpper gözüküyor ama şunu unutma belli bir dönem senin için de bizim için de duraklama dönemi olcak hayal kırıklığı veya umutsuzluk lmasın buna kendini hazırla bu çok normal birşey:48::48::48:

Slm arkadaşlar iftar menüm

4 5 kaşık çorba
3 tane küçük dolma
salata+ayran biraz yürüdüm
2 litre su içtim bu kadar ekmek yemedim:46:

arkadaşımmm:46::46::46::46::46:

Kaptancığım cumadan sonra kaçamaklar için ceza olayına başlasak olmaz mı ?
Benim yaptığım diyette light kola var içebilyorsun ama içmemeye çalışıyorum. İçersemde ceza almak istiyorum ki telafi olsun. Gönüllüyüm.:18::18::18:

canım arkadaşım ben bu konuda daha öncede dedim hem kaçamak hem spor yapmayanlara ceza verelim diye tabi kişiler yaar yapmaz bu bizi ilgilendirmez biz onların iyiliği için bir adım daha atalım demiştim ama dur bakalım soralım bir daha:13::13:

kaptancığım, edacığımın teklifi üzerine daha önce söylediğim şeyi bende sana ve diğer arkadaşlarıma sormak istiyorum;

1- kaçamak yapan arkadaşlara bir daha yapmaması için ve kaçamak erisin diye spor cezası verelim mi?
2- spor yapmayan arkadaşlara normalde kaptanımızın dediği gibi en az 30 dk yürüyüş standartının üzerine 50 mekik ekleyelim mi? (30dk yürüyüş + 50 mekik)

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

valla yediklerinde sporda süpper gözüküyor ama şunu unutma belli bir dönem senin için de bizim için de duraklama dönemi olcak hayal kırıklığı veya umutsuzluk lmasın buna kendini hazırla bu çok normal birşey:48::48::48:

canım arkadaşım ben bu konuda daha öncede dedim hem kaçamak hem spor yapmayanlara ceza verelim diye tabi kişiler yaar yapmaz bu bizi ilgilendirmez biz onların iyiliği için bir adım daha atalım demiştim ama dur bakalım soralım bir daha:13::13:

Valla duraklama döneminin geleceğini biliyorum işte o zaman daha büyük savaş açacağım. Dukanda 5-7 gün atak (saf protein yiyeceğim sebzede yok) +spor duraklamayı atlatırım diye düşünüyorum. Umutsuzluk yok. Ya hep ya hiç. Ben şuan Heppp diyorum.:)

Cezaya başlamamız lazım. Cezalar bizim iyiliğimiz için. 2 takım arkadaşımız bayağıdır uğramıyor. Onlar ne haldeler merak ettim. Yeni üyeler lazım bize. Birini davet ettim ama dün 3. grubada davet almış. Hadi hayırlısı...

23.07.2013 menüm

sabah
nesfit

ara
1 avuç kiraz
5 kayısı

öğlen
kepekli form biküvi
5-6 yeşil zeytin
2 çatal peynir
1 çay kaşığı sarelle
açık çay

akşam
5 y.k. Barbunya
2 y.k pilav
3 y.k yoğurt
2 tuzlu kuru pasta

su: 2,5 litre
spor:20 dk yürüyüş,15dk egzrsz

23.07.2013 mesaj---------> 29 :46::46::46:

kaptancığım, edacığımın teklifi üzerine daha önce söylediğim şeyi bende sana ve diğer arkadaşlarıma sormak istiyorum;

1- kaçamak yapan arkadaşlara bir daha yapmaması için ve kaçamak erisin diye spor cezası verelim mi?
2- spor yapmayan arkadaşlara normalde kaptanımızın dediği gibi en az 30 dk yürüyüş standartının üzerine 50 mekik ekleyelim mi? (30dk yürüyüş + 50 mekik)

:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Kardeş takımın ceza sistemine baktım. Bir dilim baklava için bir hafta içinde yapılmak üzere 1000 mekik vermişler. Çok iyi ya:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

Valla duraklama döneminin geleceğini biliyorum işte o zaman daha büyük savaş açacağım. Dukanda 5-7 gün atak (saf protein yiyeceğim sebzede yok) +spor duraklamayı atlatırım diye düşünüyorum. Umutsuzluk yok. Ya hep ya hiç. Ben şuan Heppp diyorum.:)

Cezaya başlamamız lazım. Cezalar bizim iyiliğimiz için. 2 takım arkadaşımız bayağıdır uğramıyor. Onlar ne haldeler merak ettim. Yeni üyeler lazım bize. Birini davet ettim ama dün 3. grubada davet almış. Hadi hayırlısı...

gördüğüm kadarıyla sky ve seremi dün uğrayıp açıklama yapmışlar umarım daha bol bir paylaşımla karşılaşırız.:31::31::31:

23.07.2013 menüm

sabah
nesfit

ara
1 avuç kiraz
5 kayısı

öğlen
kepekli form biküvi
5-6 yeşil zeytin
2 çatal peynir
1 çay kaşığı sarelle
açık çay

akşam
5 y.k. Barbunya
2 y.k pilav
3 y.k yoğurt
2 tuzlu kuru pasta

su: 2,5 litre
spor:20 dk yürüyüş,15dk egzrsz

23.07.2013 mesaj---------> 29 :46::46::46:

Ceza olmadığı için iyisin. Pastana ceza verirdik hemen :52::32::52: Geri kalan iyi. Gerçi pilav yerine bir dilim ekmek daha iyi olmaz mıydı? :18:

ekmek seven biri değilim malesef ki yiyemiyorum çok nadir

hımmm m onları unuttum ben :9::9: doğru acaba nerdeler ki

Bende ekmek arayan biri değilim kahvaltı dışında fakat pilavdan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Sevmediğim o kadar çok yemeye maruz kalıyorumki :2:

Unutacak kadar çok vakit uğramamışlar demekki kaptancığım kaçaklarımız var..:53:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X