- Konu Sahibi Pinarbartu
- #88.861
sky ve seremicim paylaşımlarınızı bekliyoruz....seremi pes etmedin dimi cnm....sky cım gün içinde de uğramaya çalış cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sky ve seremicim paylaşımlarınızı bekliyoruz....seremi pes etmedin dimi cnm....sky cım gün içinde de uğramaya çalış cnm![]()
Pilates çok iyi ve çok etkili... Çalışmayan kas yok yani. Henüz ağır sporluk bir halim yok. Şuan diyetle veriyorum. Sporada sıra gelecek:))))
platesi hiç yapmadım edacım....okuduğum yorumlarda kilo vermede değil de kilolar verildikten sonraki dönemde sıkılaşmak için yapıldığı yönünde....kesinlikle çok faydası vardır dediğim gibi palatesle hiç tecrübem yok....sana söylediğim 2 bacak ve karın hareketine başlasan bile (kızlar karın ve basen şikayetiniz varsa sizlerde 10 -20 şer kere set set ) kısa zamanda etkilerini görürsün....bu iki hareket benim taaaaaaaaaa gençlik döneminde işten yorgun argın geldiğimde bile aksatmadan her akşam yaptığım hareketlerdi....dümdüz bir karın sıkı bacaklar kesinlikle tekrar söylüyorum kızlar basit ama etkili her akşam 5 -10 dk nızı ayırmanız yeterli![]()
kızlar sanıyorum hiç biriniz çay -kahvede şeker kullanmıyorsunuz
yeşil çay içeniniz varmı....çok faydası var bildiğiniz üzere....yine de faydalarına tekrardan bir göz atın....
özellikle çarşamba ve perşembe akşamları sinamike içermeyen bitki çaylarından 1 er kupa için....yok ben içmem deseniz maydanoz
suyu yada limonlu ıhlamurda olabilir.....
yine yarın akşam ve perşembe akşamı; perşembe günü iftar öncesi tartılacaksanız bu akşamda dahil kuru bakliyat ,bulgur ,makarna pilav gibi gıdaları yememeye özen gösterin....tartıda şişkinlik sebebiyle ++++ olarak görürsünüz....
şerbetli ve ağır tatlılardan uzak duruyoruz....sebze ve protein ağırlıklı besleniyoruz....yoğurt ana öğün ve aralarda rahatlıkla yiyebilirsiniz....karın yağlarını eritmede etkileride var,biliyorsunuz....
şimidilik aklıma gelenler bunlar kızlar![]()
bugun cok yedım yaa(
sabah 2 dılım ekmek arasında sucuk zeytın koyup tost yaptım başka sey yemedim
oglen yoğurtlu makarna (yanında başka sey yemedim ekmek hakkımıda makarnadan yana kullandım)
maalesef domates salatalık fılan yoktu(
ara ogun 1 muz
aksamı daha yemedim sonra soylerım
spora gelınce makarnayı erıtmem lazım birazdan kosu bantında enaz 20 dk yurumeyı planlıyorum (20 dk dedım cunku enson bındıımde 16.dk dızım zorlanmıştı daha yenı yenı alışıyorum kosu bantına oyuzden yürümede sorun olmazsa 30 dk yapmayı planlıyorum)
İyi akşamlar herkese .
Şimdiden iyi iftarlar Allah kabul etsin.
Öncelikle günlük tartı ölçümden iyi haberlerle karşınızdayım.An itibarı ile tartı 99,4 kilo olarak gösteriyor.
Dün 99,9 du. Yani bugün yarım kilo daha vermişim. İçimden kötü bir ses yakın zamanda kilo vermem duracak diyor ama had bakalım durmaz inşallah.
Sahur yemeğini tekrar hatırlatayım.
Bir dilim ekmek
2 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir.
Yarım domates
1 litre su.
İftar yemeğimide hazırladım.
Haşlanmış hindi etinden bol yeşillikli salata.
Annem dolma yapmış. Bir kaşıkçık tadına bakacağım.
1 litre su.
ve iftardan sonra spora gidiyorum en az 4 km tempolu yürüyeceğim.
Spordada bol su içeceğime eminim. herhalde 3 litreyi geçerim bugün...
Beni beklemeyin muhtemelen eve geldiğimde ceset gibi olacağım ve istikamet duş ardından yatak olacak.
Kendinize cici bakın.![]()
canım zaten menülerinizi böle tüm yemek işlerinizi bitnce yazın hem takibi kolay olur hemde karışıklık olmaz sahurda mutlaka bi protein olmalıydı yumurta filan yemiosan fındık ceviz veya badem olablir ama çig olcak akşam yemeğin çok iyi annene söle pirinçle yaptığı dolmlrın içine biraz bulgur koysun sende yiyebilirsin o zaman rhtlıkla sporun muhteşem kilo vermen 80 lere gelince durur ve bi günde yarım kilo verilmez şişliğin inmiştir büyük ihtimal 80 lere geldiğinde baktın durdun 3 gün protein diyeti yap bünyen tekrar döner kendi hline![]()
Yumurtayı yazmayı unutmuşum.:) Dukan diyeti yapıyorum ondan herşey protein zaten.
108 den kilo vermeye başladım her gün 500- 300 gr tartıda azalıyorum. Bazen hiç vermiyorum.
Hepsinin şişlik olduğunu zannetmiyorum. Umarım öyle değildir en azından. Hayal kırıklığı olur.
Arkadaşım lütfen kızma ama yediklerin tamamen zarar. :2:
Sucuk çok yağlı bence yememelisin. Belki yediklerini azaltmış olman işe yarıyordur fakat uzun vadede bu şekilde olmaz. Dost acı söyler. Hadi yavaş yavaş değiştirelim menünü. Önceden menü hazırlamak sana fayda sağlar mı ? Daha kontrollü olmaz mısın?