• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayyyyyyy kızlar kör oldum ya oku oku bitmedi yorumlar bi akşam yoktum gelenler gidenler maşallah yani baya action lı bi gün olmuş:52::52::52:

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz aramıza diyorum

Kızlar dün yoktum unutmuşşunuz hemen bni aşk olsun:43::43::43:

bende yeni geldim canım adım zeynep.hoşbulduk bu arada

hoşbulduk canım saolasın

merhaba canım bende yeni üyeyim.
inşallah hep beraber veririz kiloları
adım zeynep

kızlar teşekür ederim sabah sabah ne kadar hızlısınız böyle okuyamadım daha sayfaları bile
bencede dondurmanın cezası çok olmasın.
birde akşam belli saatten sonra yemek de yasak olabilir

hoşbuldumm canıım :16: inşallah inşallaah :46:

Hoş buldum memnun oldum tanıştığıma :16: Henüz uyguladığım bir diyet yok öğünlerimi azaltarak ve az kalorili şeyler yiyerek devam etmeyi düşünüyorum önerilere her zaman açığım tabiiki :1:[/QUO

Bende memnun oldum cnm bende herşeyden az az yiyorum fakat sürekli böyle yaptığım için vücudum direnç gösteriyo istediğim kiloya ulaşamıyorum bi kaç kilo verip duruyorum:50::50:

Dukan diyetini araştırıyorum cnm faydasını gören çok tanıdığım var kitabını okuyup başlycm nasipse

faydası çokmuş evet ama meyve yokmuş içinde sanırım hiç tatlı yoksa ben o diyeti hayatta yapamam hayattan soğurum :14:

İçmemem gerekiyor ama ben meyvede yemiyorum sıfır şeker benim gibi çikolata bağımlısı (diyete başladığımdan beri değilim)
biri için çok zor oluyor. Dukanda meyvede yasak olduğundan o şeker tadını özlüyorum ve cezamı çeke çeke haftada bir kere içececeğim. :))

Cezada biraz fazla olduğuna göre ekstra kazancımda olacak her türlü kilo vereceğim. :52::52:
O değilde kalori almak vermek çok. 5 dk 300 kalori alıyorsun. 1 saat yürüsen veremiyorsun. :50::50::50:Yazık olacak bana. :47::47:

Edacım dukanda diyet kola serbest ama biliyorum pek sağlıklı bi şey değil dediğin gibi meyve de yok vücut ister istemez şeker istiyo az da olsa ona da ihtiyacımız var bence haftada bi kere 1 bardak kola dukan yapanlara çok olmaz kaş yapalım derken göz çıkarmayalım:37::56:

Merhaba buralarda yeniyim 71 kilo ile başladım diyete :)
Belli bir kural ya da diyetiniz var mı yardımcı olursanız sevinirim

faydası çokmuş evet ama meyve yokmuş içinde sanırım hiç tatlı yoksa ben o diyeti hayatta yapamam hayattan soğurum :14:

bende senin gibi bir diyet programım yok
bu hafta düzenli yemek yiyecam ve abur cuburu kesicam
bakalım faydası olucak mı.
bir de kızlar ben 20 gün daha spor yapamam
yani ceza mekikleri çekemem
çünkü sezeryanla doğum yaptım daha 23 gün oldu
ben onun yerine yürüyüş bandında yürüyüş yaparım

bende senin gibi bir diyet programım yok
bu hafta düzenli yemek yiyecam ve abur cuburu kesicam
bakalım faydası olucak mı.
bir de kızlar ben 20 gün daha spor yapamam
yani ceza mekikleri çekemem
çünkü sezeryanla doğum yaptım daha 23 gün oldu
ben onun yerine yürüyüş bandında yürüyüş yaparım

allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah :16: ay ne tatlıdır şimdi bebişin yumuş yumuş :16:

İçmemem gerekiyor ama ben meyvede yemiyorum sıfır şeker benim gibi çikolata bağımlısı (diyete başladığımdan beri değilim)
biri için çok zor oluyor. Dukanda meyvede yasak olduğundan o şeker tadını özlüyorum ve cezamı çeke çeke haftada bir kere içececeğim. :))

Cezada biraz fazla olduğuna göre ekstra kazancımda olacak her türlü kilo vereceğim. :52::52:
O değilde kalori almak vermek çok. 5 dk 300 kalori alıyorsun. 1 saat yürüsen veremiyorsun. :50::50::50:Yazık olacak bana. :47::47:

peki öle olsun bakalım arkadaşım.

Ayyyyyyy kızlar kör oldum ya oku oku bitmedi yorumlar bi akşam yoktum gelenler gidenler maşallah yani baya action lı bi gün olmuş:52::52::52:

aynı şeyi bende sabah yaşadım oku oku oku böle oldum :27::27::27:

Edacım şu an heşeyden az da olsa yediğim için bana serbest:1::34::34:(tatlı hariç tabi)
yorumları okudum korktum valla o cezalar ne öyle yemem daha iyi:52::52:

işte bende bunu duymak istiyordum:46::46::46::46::46:

hoşbulduk canım saolasın

merhaba canım bende yeni üyeyim.
inşallah hep beraber veririz kiloları
adım zeynep

kızlar teşekür ederim sabah sabah ne kadar hızlısınız böyle okuyamadım daha sayfaları bile
bencede dondurmanın cezası çok olmasın.
birde akşam belli saatten sonra yemek de yasak olabilir

o zaten başlı başına belli bir kural ama işte ramazandan dolayı böle şimdilik :31::31::31:

hoş geldin yaş kaç hedef kilon kaç boyun kaç ne yersin ne içersin kimsin necisin ayyy çok soru sordum dimi? kurallarımız var yeni açılmış bir takımız kurallarımız oturacak biraz daha

allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah :16: ay ne tatlıdır şimdi bebişin yumuş yumuş :16:

evet canım çok tatlı
başından ayrılamıyoruz
mis gibi kokuyor.
rabbim zamanı gelince isteyen herkese eli ayağı düzgün aklı güzel evlatlar nasip etsin.

Memnun oldum zeynep öğretmenim ben ingiliz dili ve edebiyatı okuyorum nasipse öğretmen olmak istiyorum hem adaşız hem meslektaş hem de kilo vermek istiyoruz şimdiden bir sürü ortak noktamızı buldum bileee:16::16::16::16::9::9::9:

ikimiz de zeynep ne güzel evet ortak nokta çok ama tek fark ben senin olduğun kiloya gelsem bana yeter ama
şu anda çok uzun zaman gerekir bunun için.
75 olsam bana yeter.senin boyun kaç canım

Kızlar bugün aktara gitmeyi düşünüyorum şöyle faydalı bildiğiniz saç uzatmak için ve zayıflamaya yardımcı sağlıklı bitki vs bildiğiniz varsa yardımcı olur musunuz :16:

Kendimi tanıtıyım adım Gamze 15 yaşındayım 71 kiloyum hedefim ilk etapta 67 sonra62 ve en son 58 :) boyum 174. Öncelikle abur cuburu hayatımdan çıkardım kahvaltı haricinde ekmek yemiyorum ve her gün az da olsa yürümeye çalışıyorum

Aşk olsun seni unuturmuyuz hiç::) Ee artık maraton başladı. Bu hafta iyi bir performans sergilemiş oluruz inş. :)
Bundan sonra böyle...

Ben yapıyorum. Çünkü tatlının azı çoğu yok tamamen zararlı. Hemde etkili bir diyet.

Hoşgeldin aramıza. Eda ben . Boyun kaç hedef kilon kaç ?

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım çok tatlı
başından ayrılamıyoruz
mis gibi kokuyor.
rabbim zamanı gelince isteyen herkese eli ayağı düzgün aklı güzel evlatlar nasip etsin.

ikimiz de zeynep ne güzel evet ortak nokta çok ama tek fark ben senin olduğun kiloya gelsem bana yeter ama
şu anda çok uzun zaman gerekir bunun için.
75 olsam bana yeter.senin boyun kaç canım

1.67 boyum haklısın cnm ama sen evlisin bi de bebişin var Allah bağışlasın :nazar:ben daha bekarım ideal kilomun çok üstündeyim malesef:50: sağlıklı bi şekilde ver bence bebeğinde var riske atma ikinizi de bol bol su iç verirsin olmycak bişey değil

Kendimi tanıtıyım adım Gamze 15 yaşındayım 71 kiloyum hedefim ilk etapta 67 sonra62 ve en son 58 :) boyum 174. Öncelikle abur cuburu hayatımdan çıkardım kahvaltı haricinde ekmek yemiyorum ve her gün az da olsa yürümeye çalışıyorum

Boyuna göre çok bir kilon yok aslında dikkat edersen taş çatlasa 2 ayda gider hepsi.

Back
X