• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kendimi tanıtıyım adım Gamze 15 yaşındayım 71 kiloyum hedefim ilk etapta 67 sonra62 ve en son 58 :) boyum 174. Öncelikle abur cuburu hayatımdan çıkardım kahvaltı haricinde ekmek yemiyorum ve her gün az da olsa yürümeye çalışıyorum

Slm cnm zeynep ben
Abur cuburu hayatından çıkarman güzel bi sey bence ama ergenlik sürecini tamamlamadığın için çok yüklenme vücuduna derim ben
Bol bol su tüket

Kendimi tanıtıyım adım Gamze 15 yaşındayım 71 kiloyum hedefim ilk etapta 67 sonra62 ve en son 58 :) boyum 174. Öncelikle abur cuburu hayatımdan çıkardım kahvaltı haricinde ekmek yemiyorum ve her gün az da olsa yürümeye çalışıyorum

günde en az 45 dk yürümek lazım bide seni hangi arkadaşımız davet etti ? göremedim yanlış anlama normalde öncelikle cuma yarışmalarına katılmak isteyenler bölümüne yazmamız gerekiyor ondan sordum.

Aşk olsun seni unuturmuyuz hiç::) Ee artık maraton başladı. Bu hafta iyi bir performans sergilemiş oluruz inş. :)
Bundan sonra böyle...

Ben yapıyorum. Çünkü tatlının azı çoğu yok tamamen zararlı. Hemde etkili bir diyet.

Hoşgeldin aramıza. Eda ben . Boyun kaç hedef kilon kaç ?

Edacım ztn ayda yılda bi dışarı çıkıyordum artık onuda yapamıycm aklım burda kalıyo telden de giremiyorum:50:beni unutmamana sevindim cnm arkadaşım benim aynen performans süpeeeeeeeeerrrrr:52::52:

kızlar;

oruç tutan arkadaşlarım yarın akşam iftar öncesi tartılmayı unutmayın.....

oruç tutmayan arkadaşlarım cuma sabahı .... 11 'e kadar kilo bildirimimizi yapıyoruz.....

geçen haftaki kilo: ?

bu haftaki kilo: ?

giden /gelen kilo: ?

hedef kilo : ?

yüzde hesabı :

gçn. hft. kg. ? - bu hft. kg. ? = ? / gçn. hft. kg * 100
[/B]

canım liste yapcaksan oruç tutanların bu akşam iftardan önce tutmayanların yarın sabah tartılması lazım çünkü liste 18:00 de kapanıyor biliyorsn :31:

galatea kusura bakma görmedim ben bluedeniz çağırmış seni onu görene kadar bende çağırmış oldum seni ne olur ne olma dedim hoş geldin sefa getirdin.

bugun 18.00'den önce değil dimi? gerçi ben yarın ki listede olmıcam ama haftaya da aynı sonuçta?

canım saat 18 mevzusu bluedeniz i ilgilendirio o listenin son halini paylaşma zamanı sen iftarda önce tartıl oruçsan değilsen yarın sabah tartılcaksın

$969545_301642353313665_202349543_n.webp
kızlar bu tarif çok güzele benziyorr :16: 1 çorba kaşığı şekercik var sadece içinde geri kalan her sey doğaal :7:

Back
X