Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kızlar akşam dışarda olduğun için giremedim

iftar menüm

küçük bi porsiyon sarma
1 kase cacık yedim +su+ 40dk yürüdüm

sahur menüm

domates salatalık
1 dilim peynir
2 tane zeytin
biraz üzüm
1dilim ekmek yedim+3 bardak su

Güzel menü. Canım sarma çekti ama çekmemeli.:52: Gerçi sarma serbest yiyecek mi bilmiyorum :19:

pelincim teşekkürler cnm....

''Bazal metabolizma yemekten 12 saat sonra tam dinlenme anında vücudun sadece yaşamaya yetecek fonksiyonlarını sürdürecek kadar ihtiyacı olan enerji''
.....normalde kilo almaman için ve de kilo vermeye devam etmen
için bu kalori miktarını aşmaman gerekiyor....hergün bu miktardan 100-200 cl eksik beslenir vede bunu 30-45 dk lık egzersizle desteklersen istediğin şekilde kilo verirsin cnm....

kilo verdikçe bu oran düşecek ...bunu takip edip aynen devam ettikçe düzenli kilo kaybı olacak....
yalnız karbonhidrat ağırlıklı değil protein ağırlıklı besleneceğiz canım....

Çok teşekkür ederim deniz ablacıım :16:Bugünden itibaren kalori hesaplayarak öğünlerimi belirliyorum o zamann :1:

Kalori takibi olayına dün ben bakmıştım. Ben çok az kalori alıyor görünüyorum. Aldığım kaloriye göre hergün 250 gr vereceğimi öngörüyor o site. Nitekim öyle oluyor :52::52:

• İdeal Kilo : 58 kg
• Vücut Kitle İndeksi : 36.8 kg/m2 (Aşırı Kilolu)
• Bazal Metabolizma : 1793 kcal/gün
• Toplam Kalori İhtiyacı (Bazal Metabolizma+Yaşam Tarzı) : 2241 kcal/gün

teşekkürler edacım.... kesinlikle ısrarımın sebebide bundan zaten:52::8::7:

arkadaşlar bu nu herkes yapsın ve konu hakkında küçük bir araştırma yapabilirsiniz mesela....genel olarak bilgi tabiki var ama
gözden kaçan yada dikkat edilecek püf noktalarla muhakkak karşılşacaksınız....bunu şunun için söylüyorum....biri size ne kadar şunu yap bunu yap desede kendin konuya hakim olduğunda yapılacak şey daha mantıklı geliyor....

Hoşbulduuuuummm :)
Kendimi tanıtayım dün adımı bile söylememişim:1: Adım Pelin, Lise son sınıf öğrencisiyim, veteriner teknisyeni olucam inşallah mezun olunca:16:şu anda veteriner ecza deposunda çalışıyorum yaz dönemi süresince burada olacağım ve sekreter gibi bişey olduğumdan sürekli bilgisayar başındayım bol bol yazıcam size burdan :46: Hepinizle tanışmak istiyorum :16: Aranızda en küçük benim sanırıım:17:

Hoşgeldin aramıza pelincim ben zeynep üni öğrencisiyim 23 yaşındayım

bol bol paylaşım yapman süper olcak :46:

uyguladığın bi diyet var mı nasıl besleniyosun?

ne diyeceğim sana biz seninle aynı hedefimiz ya :27:
senin boy kaç.
birde ne zamandır diyettesin.

aktardan isteyebilirsin.
paketler halinde toplam 3 TL.

tmm da kim uğraşıcak acaba boyum 1.66 nisanda başladım 65 kiloydum haziranda düğüne 1 hafta kala 58,9 dum şimdi sabah baktım 60,5 çıktım işte :27::27:

Bayağı sıkıntılı. Çekeceğin çile varmış. Bu arada lazerden memnun musun?
Zararlı diyorlar. Korkumdan gitmiyorum. Birde gittiğimde kazıklanmak ve beter olmaktan korkuyorum. Doğru dürüst bir yer bulmak zor: :43::43::43::43: Ama kurtulmakta lazım :43::43:

Wow haftada bir kere içersem ceza bayağı etkiler. :52::52::52:

içmiyim demiyoda içersem diyip ceza beğeniyor valla woww :46::46::46:

Hazırı varsa belki bende içmek için zorlarım kendimi. Öbür türlüsüyle hiç uğraşamam :47:

aynen aynen bende öle düşündüm işte :9::9::9:

hesaplama Sonuçları
  1. Vücut Yüzey Alanınız: 1.67 metrekare
  2. Yağsız Vücut Ağırlığınız: 46 kg
  3. İdeal Kilonuz: 63 kg
  4. Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 19.3 kg / metrekare
  5. Sonuç: Kilonuz tamamen normalBoyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.

nerden hesapladın

kızlar bu tür ürünlerin kullanılmaması gerektiğini daha önce de söylemiştim....söylediklerimin dikkate alınmasını rica ediyorum....

bol su için...:7:

doğal bitki çayları için....:7:

yada sinamike içermeyen bitki çayları için....:7:

ama bu tür şeylerle bir daha karşılaşmak istemiyorum....:47:

yediklerinize dikkat edip+3 lt su ve yapacağınız 30 -45 dak lık spor yürüyüş vs ile zaten kilo vereceksiniz....bu kilolar 1-2 haftada gelmedi ki 1-2 günde gitsin....sağlıklı bir şekilde kilo vermek amacımız....

voguş sabah sabah o foto ne cnm öyle ....içim kalktı....

yürü yürü yrü yürü hep yürü ömür boyu yürü süper ya:27::27::27::27:

Slm kızlar akşam dışarda olduğun için giremedim

iftar menüm

küçük bi porsiyon sarma
1 kase cacık yedim +su+ 40dk yürüdüm

sahur menüm

domates salatalık
1 dilim peynir
2 tane zeytin
biraz üzüm
1dilim ekmek yedim+3 bardak su

:46::46::46::46::46::46:

Hoşgeldin aramıza pelincim ben zeynep üni öğrencisiyim 23 yaşındayım

bol bol paylaşım yapman süper olcak :46:

uyguladığın bi diyet var mı nasıl besleniyosun?
Hoş buldum memnun oldum tanıştığıma :16: Henüz uyguladığım bir diyet yok öğünlerimi azaltarak ve az kalorili şeyler yiyerek devam etmeyi düşünüyorum önerilere her zaman açığım tabiiki :1:

Güzel menü. Canım sarma çekti ama çekmemeli.:52: Gerçi sarma serbest yiyecek mi bilmiyorum :19:

eda şaka yapıyor kızlar:9::9::9::8:

kızlar herkez boy kg yağ su oranını tartıda olcup buraya yazsa iyi olmazmı

tartısında bu özellik varsa neden olmasın....

hangi yemek ne kadar kalorili bakıp ona göre bir ayarlama yapıcam bugünden itibaren o zaman :16:

zamanla alışıyorsun pelincim ve neyi ne kadar yiyip nerde durman gerektiğini ilk önce beynin sonra miden söylüyor .....

Çok teşekkür ederim deniz ablacıım :16:Bugünden itibaren kalori hesaplayarak öğünlerimi belirliyorum o zamann :1:

rica edrm cnm....amacımız sağlıklı kilo vermek bunun için elimizdeki tüm imkanları değerlendireceğiz cnm....

kızlar bana müsade şimdilik :16:
size güzel sohpetler:7:
arada katılım sayfasına göz atmayı da ihmal etmeyin:52:

işlerimi halledeyim burdayım:8::16::54:

içmiyim demiyoda içersem diyip ceza beğeniyor valla woww :46::46::46:

İçmemem gerekiyor ama ben meyvede yemiyorum sıfır şeker benim gibi çikolata bağımlısı (diyete başladığımdan beri değilim)
biri için çok zor oluyor. Dukanda meyvede yasak olduğundan o şeker tadını özlüyorum ve cezamı çeke çeke haftada bir kere içececeğim. :))

Cezada biraz fazla olduğuna göre ekstra kazancımda olacak her türlü kilo vereceğim. :52::52:
O değilde kalori almak vermek çok. 5 dk 300 kalori alıyorsun. 1 saat yürüsen veremiyorsun. :50::50::50:Yazık olacak bana. :47::47:

İçmemem gerekiyor ama ben meyvede yemiyorum sıfır şeker benim gibi çikolata bağımlısı (diyete başladığımdan beri değilim)
biri için çok zor oluyor. Dukanda meyvede yasak olduğundan o şeker tadını özlüyorum ve cezamı çeke çeke haftada bir kere içececeğim. :))

Cezada biraz fazla olduğuna göre ekstra kazancımda olacak her türlü kilo vereceğim. :52::52:
O değilde kalori almak vermek çok. 5 dk 300 kalori alıyorsun. 1 saat yürüsen veremiyorsun. :50::50::50:Yazık olacak bana. :47::47:

İnsanın canı şeker istiyor tabiiki ben de öyle yapıcam artık cezayı cekicez mecbur :1:

Ayyyyyyy kızlar kör oldum ya oku oku bitmedi yorumlar bi akşam yoktum gelenler gidenler maşallah yani baya action lı bi gün olmuş:52::52::52:

Yeni gelen arkadaşlara hoşgeldiniz aramıza diyorum

Kızlar dün yoktum unutmuşşunuz hemen bni aşk olsun:43::43::43:

Hoş buldum memnun oldum tanıştığıma :16: Henüz uyguladığım bir diyet yok öğünlerimi azaltarak ve az kalorili şeyler yiyerek devam etmeyi düşünüyorum önerilere her zaman açığım tabiiki :1:[/QUO

Bende memnun oldum cnm bende herşeyden az az yiyorum fakat sürekli böyle yaptığım için vücudum direnç gösteriyo istediğim kiloya ulaşamıyorum bi kaç kilo verip duruyorum:50::50:

Dukan diyetini araştırıyorum cnm faydasını gören çok tanıdığım var kitabını okuyup başlycm nasipse

hosgeldın takıma ve allah analı babalı buyutsun..

hoşbulduk canım saolasın

Hoşbulduuuuummm :)
Kendimi tanıtayım dün adımı bile söylememişim:1: Adım Pelin, Lise son sınıf öğrencisiyim, veteriner teknisyeni olucam inşallah mezun olunca:16:şu anda veteriner ecza deposunda çalışıyorum yaz dönemi süresince burada olacağım ve sekreter gibi bişey olduğumdan sürekli bilgisayar başındayım bol bol yazıcam size burdan :46: Hepinizle tanışmak istiyorum :16: Aranızda en küçük benim sanırıım:17:

merhaba canım bende yeni üyeyim.
inşallah hep beraber veririz kiloları
adım zeynep

ayyy dikkat et gereksiz yere tatsızlık çıkmasın canım:18::18::18:. durumunu bildikten sonra kalbimiz seninle:16::16::16:

merhaba hoş geldin aramıza pofuduk18 ben eylül 23 yaşındayım 40 gün oldu evleneli düğün zamanı çooookkkk güzel kilocuklar verdim ama eşim çok zayıf kilo alsın derken ben de aldım azcık. umarım hep beraber sağlıklı kilo vericez.:52::52::52:

:46::46::46::46::46::46:

ahhh ahhh bide dün yediklerimi bilsen mahvoldum ya :14::14::14::14:

öncelikle bebeğin hayırlı olsun aman ne güzel kokuyodur o şimdi ölürüm ona ben Allah analı babalı büyütmeyi nasip etmiş.

hoş geldin :3::3::3::3:

ben ve eda cezacı başı sen merak etme kaçamaklara kesin çözüm spor spor spor :kkk::kkk::kkk: :9::9:

hoş geldin. :3::3::3:

ama ufak bir sorun yazısı okudum galiba ben tüh iyi bir arkadaşmış belli ya ama gitti :53::53::53:

:46::46::46::46:

eda hanimiş makarna :20::20::20: ben yemedim kızdın bana dün sen neden yedin :19::19::19: ceza gelsin mi ceza ?:47::47::47:

dondurmanın cezası +50 mekik olsun bence :1:

kızlar teşekür ederim sabah sabah ne kadar hızlısınız böyle okuyamadım daha sayfaları bile
bencede dondurmanın cezası çok olmasın.
birde akşam belli saatten sonra yemek de yasak olabilir

Back
X