• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

1 porsiyon külbastı: 416 kalori

1 porsiyon sütlaç: 299 kalori

1 porsiyon baklava: 425 kalori

1 porsiyon şekerpare: 446 kalori

1 porsiyon lokma: 362 kalori

1 porsiyon kazandibi: 329 kalori

1 porsiyon Kemalpaşa: 467 kalori

1 porsiyon güllaç: 235 kalori

1 porsiyon dondurma: (çeşidine göre) 110 – 220 kalori

porsıyon demıssınde 1 porsiyona kac tatlı gırıyor sımdı?
tatlıcıda 3-6 arası degısıyor dıye bılıyorum ben bu sayıda hanı porsıyondakı tatlı sayısını belirlesek ıyı olur gıbı:d

su tatlı veceza olayını bır mesajda toplansa aslında daha ıyı degılmı ? karışık olmuş bıraz.bırde ılk mesajda düzenleme yapılamıyormu ? ılk mesaja konsa

su tatlı veceza olayını bır mesajda toplansa aslında daha ıyı degılmı ? karışık olmuş bıraz.bırde ılk mesajda düzenleme yapılamıyormu ? ılk mesaja konsa

sky cım geçmiş sayfalarda bu konuyla ilgili açıklamalar var cnm....aklından geçen olması veya olmamasını istediğiniz tüm fikirleri hepimiz pazartesi günü liste halinde yazıp karara bağlıcaz cnm:16:

merhaba hanımlar dunaksamda mısafır vardı buaksamda var
sahur menumu paylaşayım
1 tabak mercımek çorbası
5 kasık pılav
1 lokma ekmek(1 dılım degıl ufak bır parça kopartım okadar)
6-7 bardak su.

spor:işyerındekı bahceyı suladım 5-6 kere ıcerden su taşıdım bezelyelere dal bulmaya gıttım geldım onlarla uğraştım bahçe ısıde spor sayılır sanırım. :17:

mısafır olduğu ıcınde bugünde kosu bandında yuruyus yalan oldu.artık yarına 30 degılde bırsey olmazsa 40 dk yururum :D

sky cım geçmiş sayfalarda bu konuyla ilgili açıklamalar var cnm....aklından geçen olması veya olmamasını istediğiniz tüm fikirleri hepimiz pazartesi günü liste halinde yazıp karara bağlıcaz cnm:16:

denız abla onu gordumde tatlılar ve kalorılerı 2 mesajda 5-6 mesaj sonra cezası var ayrı ayrı yerlerde onun yerıne hepsı bır mesajda olsa ınsan yedıgının kalorısıne bakıp sonra bır syafa oteye gıdıp asagı ınıp cezası neymıs aramaya uğraşmaz oyuzden dedım.

ceza olayı ıyı.ama dondurmaya ceza olmasa daha ıyı :D dıyetısyen yenevbılır demıstı benım dıyetıme ara ogun olarak vermıstı.

bugun 23.mesajım.

tartıldım iftardan once belki bir kez daha tartılırım
tartının biri 56.6
ikinci tartı ise 57.0 diyor
ben 57. yi baz alıyorum .

bugun spor olarak 2 mile leslie sensone yaptım.

***14. TAKIM 319. ETAP ***

1-tfneyll
: ( kg/ / / % )
yeni üye hedefi: 55 kg olmak istiyor
2-Zeynazy : ( kg / / / % )
yeni üye hedefi: 60 kg olmak istiyor
3-Valkyrie89 : ( kg / / / % )
yeni üye hedefi 75 kg olmak istiyor
4-Vouge2013 : ( kg / / / % ) yeni üye hedefi 55 kg olmak istiyor
5-sky87 : ( kg / / / % ) yeni üye hedefi 70 kg olmak istiyor

( geçen hafta kg/bu hafta kg/giden -gelen kg/ % ??)

Son düzenleme:
geçen hafta kg/bu hafta kg/giden -gelen kg/ % ??)

Geçen hafta 59.3
bu hafta 57.0
Giden kilo 2.3

toplam hedeften mi yüzde kaç gitmiş diye hesaplanıyor (yoksa geçen haftaki sonuctanmı)bunu bana birisi yapabilirmi ?veyahut anlatabilirmi.

arkadaşlar luciana ve seremi2002 yarın kg bildirimi yaparlar ve paylaşımda bulunurlarsa önümüzdeki hafta listede olacaklar....

bu hafta yeni gelen arkadaşlarımızda yine aynı şekilde....
ben kaçar yarına güzel sonuçlar almak dileğiyle:16::54:

Sonunda evdeyim eve gelirken alış veriş yaptım tasıyana kadar kollarım koptu:14: yeşil çay aldım bir de karpuz aldım o attıgım tarifi yapıcam :52: kepekli makarna gördüm onu da aldıım :52:aldım da aldım ne gördüysem sonra tasıyamadım haliyle :17: veeeee tartıldım başlangıçç kilooom 78.4 :21:

Back
X