Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

arkadaşlar merhaba bugun orucum ve bitmiş haldeyim sahurda bol salatalık domates yanında bir çay bardagı lor yedim inşallah iftarda şeker krizine girmem yardım edin yaaaa iftardada ne yiyeceğim daha kesin değil :(

Uf cnm kıyamam ya:50: Haşlanmış gögüs eti ve yoğurtla bir menü yapabilirsin çok tok tutucudur kendileri:31:

sakın kaçırma olur mu açlık yenmesin seni elinin üstüne diyet yaz kalemle kaşık tuttukça gör bence :34::34::34:

:23::23::23: gel bakim öpim bende :38::38::38::38::38:

Süpersin ya ne süper fikir güldürdün beni:1:
Buzdolabının üstüne de not asmak vs çok destekliyor cidden haklısın.

:1: evet ya çok fena kaçtı. Menümde yağ oranı çok düşük canım da karbonhidrat aldı başını gitti. Krepte hiç yağ kullanmadım cnm, sahurda ekmeğimiz olmadığı için yapmıştım.

Ceza da aldım tabi kiii:8: bir sporum kaldı ceza olarak su ve bitki cayını içtim. 45dakika spor yapacağım ama bu gidişle gece yapacağım gibi gözüküyor bakalım

ah canım benim sen kendin için daha iyisini bilirsin biz sana sadece destek olabilirz.:9::9::9:

selam kızlar boyum 1.70 şuanki kilom 75. 65 kilonun üstüne çıktığımı hiç hatırlamam son 1 sene öncesine kadar.kilo aldığımın şişmanladığmın

farkında bile değildim aksine kendimi kilolu da hissetmiyordum ta ki tartıda 85

kiloyu görene kadar ve zayıflamaya karar verdim.yaklaşık 2 aydır yediklerime dikkat ederek ve bol spor yaparak 10 kilo verdim ama

kilo vermem durdu veremiyorum açıkçası direncim de azaldı o yüzden aranıza katılmak istedim. yalnız kilo bildirimlerini cuma gününden mi

yapıp diyete başlıyosunuz yoksa istediğiniz andan itibaren katılabiliyomuyuz yardımcı olursanız sevinirim

takım kurallarımız canım'' kabul ediyorum ''yorumundan sonra listeye ismini eklicem:16:
14.TAKIM KURALLARI:
1- her cuma saat 12 ' ye kadar kilo bildirimi yapılacak;
mazeretsiz bildirime geç kalan veya bildirim yapmayan ,durumun ikinci kez tekrarında takımdan diskalifiye olacaktır....

2- her üye kilo bildirimini yüzde hesabıyla listeye ekleyecektir....

3- hergün beş mesaj yazma zorunluluğumuz vardır....bu mecburiyet değil motivasyon için en önemli kuralımızdır arkadaşlar....gözden kaçan veya bilmediğimiz birçok konuyu bu şekilde öğrenebiliriz....

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün :56:ve iki (üç) ara öğün:56: Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ? :7:
Spor : ? :8:

6- takım içinde tüm arkadaşlar diğer arkadaşlarının menülerini yorumlayacaktır....:28::56::16:

7- takıma yeni gelen üyenin iki hafta deneme süresi vardır.iki hafta sonra uygun görülürse listeye alınır.
:16:

8- üç hafta üst üste kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır....

9- mazeretsiz üç gün üst üste takıma uğramayan üye takım dışı kalacaktır....

Takım içinde uyulacak kurallarımız:16:

1-herkes kilo çizelgesini yapacak:8:

2-herkes bazal metabolima hızını hesaplayacak:55:

örnek: bazal metabolizma hızı 1600 kalori ;

1600 cl - 100 ila 200 cal az gıda +45 dk egzersiz yada 1 saat yürüyüş+ 3 lt su+1 kupa bitki çayı:7:

3-her kaçamak için;
örnek : 300 kalorilik bir kaçamak yaptınız diyelim:125:

cezası :
A- 45 DK EGZERSİZ:8:

B- 1 SAAT YÜRÜYÜŞ:8:

C- 100 *3 MEKİK :8:

İSTİSNASIZ ÜÇ LT SU + 1 KUPA BİTKİ ÇAYI :7:

4- verilen ceza o hafta kesinlikle yapılacak :8:+:7::36: :33::20:

5- hergün yediklerinizin toplam kalori miktarı liste sonuna eklenecek:42:

6- hergün en az 45 dk spor yapılacak:8:yapmama ceza sebebi olacak:52::51:

7- haftada 1 gün spor izni olacak:52:(tercih kişiye özel:16:)

8- beyaz ekmek, şeker,hamur işi,ağır ve şerbetli tatlılar:125: kesinlikle yasak:47:

9- herkes motivasyon:118: amaçlı bol paylaşımda bulunacak:126:

10-herhes bir önceki gün kendi kaldığı yerden geçmişi okuyup:126:yorum yapacak:128:

11-herkes menülere yorum yapacak:56:diyetimize faydası olacak; yararlı ve zararlı bilgileri paylaşacak:46:

12-herkes haftalık bir hedef belirleyecek:8:
biliyorsunuz yarışmada % 30 kuralı var kızlar:18:bu sebeple herkes kendi kilosunun en az %0.40 veye %0.50 'sini hedeflemeli:8::46:

hepimize sağlıklı,keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim arkadaşlar:16:

suan 14 .takımtayım 2 haftaolmak uzere oraya katılalı.
cuma 2.bıldırımımı yapacağım ama bu takımda kendımı yalnız hıssettıgım ıcın başka takıma geçmeyi düşünüyorum.
not:üyelerının cogu 90 ustu olan bır takım varsa sevınırım yada enazından 2-3 tane 90 ustu olanda olsa olur.en azından yalnız hıssetmem hemen hemen aynı kılodakıler olursa daha ıyı olur.yeme konusundakı zaaflarımı aynı olacağından daha cokm destek oluruz dıye dusunuyorum

26 yasındayım çalışıyorum bekarım. 92 kılo ile 14 takıma katıldım.suan cuma bıldırımınde 91,5 kılo çıktım
hedef 70e ınmek.
Düzenleyen: sky87 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :07:13​
moni ve hoppidicik bu mesajı beğendiler.

arkadaşım kararına saygı duyuyorum....
2 takımdan davet almışsın....
keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim....

sormuştum kaptan sıze yazabılrsın demıstın.bugunden ıtıbaren paylaşım yapmasam takımdan ayrılmak ıstıyorum.kendımı yalnız hısetmeyecegım takıma geçmek nıyetım.yazmassam dıskalıfıye olmam sanırım .

Yolda yürüyorum su an evime dogru kizlar ay cok yoruldum gözlerim sasi oldu mesajlara bakmaktan boyle oldum valla:27::27::27:

kızlar; yarın oruç tutan arkadaşlar iftar öncesi tartılmayı unutmayınnnnnnnn:8::52::16:

kilo bildirimlerini cuma sabahı en geç 12 ye kadar bildiriyoruz....:46:

teşekkür ederimmm :( sahurda poaça kurabiye vardı dünden kalan babamla kardeşim hapur hupur yedi önümde bende yememek için hemen kalktım sofradan canım çok sütlaç istio

ne güzel ki nefsine hakim olabilmişsin. Sahurda kendine yumurta haşla bence hem tok tutar hem sağlıklı. Ben bazen kaynayan suya kırıp da pişiriyorum.

Ben de dun yedim yarım kase sütlaç:17: Ama keşke yemeseydim ev sütlaç kaynıyor eşim de yemiyor çöpe gidecekler:18:
Bayram bir geçsin böyle şeyleri eve sokmayacağım arkadaş zor iş evde olup da yememek:30:

sormuştum kaptan sıze yazabılrsın demıstın.bugunden ıtıbaren paylaşım yapmasam takımdan ayrılmak ıstıyorum.kendımı yalnız hısetmeyecegım takıma geçmek nıyetım.yazmassam dıskalıfıye olmam sanırım .

canım diskalifiye değilsin....takımda yeterli performansı gösteremedin şu zamana kadar....
sen de kendi düşüncelerini paylaşmışsın....bundan sonrası için başarılar diliyorum sana....

ne güzel ki nefsine hakim olabilmişsin. Sahurda kendine yumurta haşla bence hem tok tutar hem sağlıklı. Ben bazen kaynayan suya kırıp da pişiriyorum.

Ben de dun yedim yarım kase sütlaç:17: Ama keşke yemeseydim ev sütlaç kaynıyor eşim de yemiyor çöpe gidecekler:18:
Bayram bir geçsin böyle şeyleri eve sokmayacağım arkadaş zor iş evde olup da yememek:30:
bencede aynen öyle ne bilim canım sütlü bişeler istedi :( kuzenimin incecik beli var ya benım nıe yok :(

bende öyleyim verip verip almaktan nefret ediyorum ya bazen sizinde içinizdeki canavar ortaya çıkıyomu ye ye ye die of ya :(

Çıkmaz mı hem de ne çıkmak. Ben iştahımla ünlüyüm zaten. Eşimin 2 katı yiyorum :27: Bir arkaşaım benle 2 gün geçirdi, yemek yemekten yüzüme can geldi kilo aldım senin yüzünden demişti:52:

Ben yillaar yillar once iki ayda 8kilo amistiim canim artık akillandik :1:

Ah ben de akıllansam inşallah. Bende ne diyet maceraları var ya:1: İnsallah birkaç kilo vermeye başlayayım eşim kebapçı waffleci dolaştırıp zorla yedirmeye çalışır beni. sokaklarda tur atarız artık yicen yemicem diye:52: Kıskançlık resmen:37: Halbuki sonuca ulaşınca da korumak lazım ama sponsorum çok bonkör ne yaparsınız:27:

Back
X