- Konu Sahibi Pinarbartu
- #89.921
![]()
Kaptanım lavanta çayı ister misin
![]()
![]()
hemen alayım canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Kaptanım lavanta çayı ister misin
![]()
![]()
arkadaşlar merhaba bugun orucum ve bitmiş haldeyim sahurda bol salatalık domates yanında bir çay bardagı lor yedim inşallah iftarda şeker krizine girmem yardım edin yaaaa iftardada ne yiyeceğim daha kesin değil![]()
sakın kaçırma olur mu açlık yenmesin seni elinin üstüne diyet yaz kalemle kaşık tuttukça gör bence
gel bakim öpim bende
![]()
evet ya çok fena kaçtı. Menümde yağ oranı çok düşük canım da karbonhidrat aldı başını gitti. Krepte hiç yağ kullanmadım cnm, sahurda ekmeğimiz olmadığı için yapmıştım.
Ceza da aldım tabi kiiibir sporum kaldı ceza olarak su ve bitki cayını içtim. 45dakika spor yapacağım ama bu gidişle gece yapacağım gibi gözüküyor bakalım
selam kızlar boyum 1.70 şuanki kilom 75. 65 kilonun üstüne çıktığımı hiç hatırlamam son 1 sene öncesine kadar.kilo aldığımın şişmanladığmın
farkında bile değildim aksine kendimi kilolu da hissetmiyordum ta ki tartıda 85
kiloyu görene kadar ve zayıflamaya karar verdim.yaklaşık 2 aydır yediklerime dikkat ederek ve bol spor yaparak 10 kilo verdim ama
kilo vermem durdu veremiyorum açıkçası direncim de azaldı o yüzden aranıza katılmak istedim. yalnız kilo bildirimlerini cuma gününden mi
yapıp diyete başlıyosunuz yoksa istediğiniz andan itibaren katılabiliyomuyuz yardımcı olursanız sevinirim
hemen alayım canım....bu yorgunluğun
üzerine çok iyi olur
![]()
suan 14 .takımtayım 2 haftaolmak uzere oraya katılalı.
cuma 2.bıldırımımı yapacağım ama bu takımda kendımı yalnız hıssettıgım ıcın başka takıma geçmeyi düşünüyorum.
not:üyelerının cogu 90 ustu olan bır takım varsa sevınırım yada enazından 2-3 tane 90 ustu olanda olsa olur.en azından yalnız hıssetmem hemen hemen aynı kılodakıler olursa daha ıyı olur.yeme konusundakı zaaflarımı aynı olacağından daha cokm destek oluruz dıye dusunuyorum
26 yasındayım çalışıyorum bekarım. 92 kılo ile 14 takıma katıldım.suan cuma bıldırımınde 91,5 kılo çıktım
hedef 70e ınmek.Düzenleyen: sky87 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :07:13moni ve hoppidicik bu mesajı beğendiler.
arkadaşım kararına saygı duyuyorum....
2 takımdan davet almışsın....
keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim....
teşekkür ederimmmUf cnm kıyamam yaHaşlanmış gögüs eti ve yoğurtla bir menü yapabilirsin çok tok tutucudur kendileri
![]()
ah canım benim sen kendin için daha iyisini bilirsin biz sana sadece destek olabilirz.![]()
teşekkür ederimmmsahurda poaça kurabiye vardı dünden kalan babamla kardeşim hapur hupur yedi önümde bende yememek için hemen kalktım sofradan canım çok sütlaç istio
Kendim için en iyisini bilsem bilebilsem mis gibi verdiğim 10 kilonun 7sini 3 ayda geri almazdım dimi![]()
bende öyleyim verip verip almaktan nefret ediyorum ya bazen sizinde içinizdeki canavar ortaya çıkıyomu ye ye ye die of yaKendim için en iyisini bilsem bilebilsem mis gibi verdiğim 10 kilonun 7sini 3 ayda geri almazdım dimi![]()
sormuştum kaptan sıze yazabılrsın demıstın.bugunden ıtıbaren paylaşım yapmasam takımdan ayrılmak ıstıyorum.kendımı yalnız hısetmeyecegım takıma geçmek nıyetım.yazmassam dıskalıfıye olmam sanırım .
bencede aynen öyle ne bilim canım sütlü bişeler istedine güzel ki nefsine hakim olabilmişsin. Sahurda kendine yumurta haşla bence hem tok tutar hem sağlıklı. Ben bazen kaynayan suya kırıp da pişiriyorum.
Ben de dun yedim yarım kase sütlaçAma keşke yemeseydim ev sütlaç kaynıyor eşim de yemiyor çöpe gidecekler:18:
Bayram bir geçsin böyle şeyleri eve sokmayacağım arkadaş zor iş evde olup da yememek![]()
hayırlı iftarlar kaptanım bende ne yiyeceğimi düşünim ...hayırlı akşamlar ,hayırlı iftarlar kızlar ....
bana şimdilik müsade....![]()
bende öyleyim verip verip almaktan nefret ediyorum ya bazen sizinde içinizdeki canavar ortaya çıkıyomu ye ye ye die of ya![]()
Ben yillaar yillar once iki ayda 8kilo amistiim canim artık akillandik![]()