Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

internette gazetede okudum cıgkoftere ıle zayıflayın dıyordu.ara ogunde 3-4 cıg köfte yıyebılırsınız dıyordu cıg koftedekı bulgurun tok tutucu ozellıgı ve cevızın de yararı varmış.
mantıklı hemde canı ceken ıcın ıse yarayabılır

Önemli olan kalorisi cig kofteyle zayiflansa her ogunume yerim. Oyle sunla zayiflayin bunla zayiflayin inanmıyorum ben her sey dengeli olmali bence.

selam kızlar boyum 1.70 şuanki kilom 75. 65 kilonun üstüne çıktığımı hiç hatırlamam son 1 sene öncesine kadar.kilo aldığımın şişmanladığmın

farkında bile değildim aksine kendimi kilolu da hissetmiyordum ta ki tartıda 85

kiloyu görene kadar ve zayıflamaya karar verdim.yaklaşık 2 aydır yediklerime dikkat ederek ve bol spor yaparak 10 kilo verdim ama

kilo vermem durdu veremiyorum açıkçası direncim de azaldı o yüzden aranıza katılmak istedim. yalnız kilo bildirimlerini cuma gününden mi

yapıp diyete başlıyosunuz yoksa istediğiniz andan itibaren katılabiliyomuyuz yardımcı olursanız sevinirim

Hemmeenn kaptancımmm
Vücut Kitle İndeksiniz
33.2 kg/m2 (Kilolu)

İdeal Kilonuz
54 kg

Bazal Metabolizmanız
1596 kcal/gün

Toplam Kalori İhtiyacınız
1995 kcal/gün

1995 mi ben o kadar kcal alsam kilo veremem ki

selamlar

menümü yazıyorum

sabah 1 peynirli krep
öğle: 1 kase yoğurtun içine yarım salatalık
avuç içi pide

ara: yarım sütlaç

akşam: 6 ymk kaşığı güveç
3 ymk kaşığı pilav
1 kase yoğurt
4-5 acı biber turşusu

kötü bir gün oldu:17:
su: 2 ltyi geçti

spor: 50 mekik
(Spor diye kalktım kaç saat ev işini bitiremeyince yeterli bir spor yok ortada)
Birazdan da ütü yapacağım en az bir saat sürer keşke bu ev işleri de spor niyetine geçseydi dal gibi olurduk:8:

pilav sülaç pide krep çok mu kaçmış hem yağ hem hamur çok değil mi sence :20::20::20: ceza aldın mı sen bakim ?:47::47:

Günaydın kızlar :16: nasılsınız:42: hepinize mutlu günler :21::24::29::32:

canım günaydın desem şimdi geçerli mi?:27:

günaydın pelincim:16::21:

hadi kolay gelsin:3:

tamam canım:8::52::46:

canım BMI' nı 1800 kal desek....

1800- 200 kal(eksik gıda)-300 kal:8:=1300
aynen dediğn gibi 1400 ' geçmediğin sürece gayet güzel gidecek kilolar:46:

fatmacım ;
BMI' 1600 - 200 kal(eksik gıda) - 300 kal :8:= 1100 kaloriyi geçmediğin sürece gayet güzel kilo verirsin canım....

aynen canım ,burda olunca kaçamak yapmak imkansız hale geliyor:20:hem sorumluluk hem de suçluluk duygusu yemeği engelliyor...bir süre sonrada kilolar gittikçe zaten düzenini oturtuyorsun....
birde yavaş tempo yürüyüşlerini ,ev işi ,ütü vs kalori yakımında hesaba alma cnm....spor amaçlı yaptıklarını ekle listene....
pestil dışında gayet güzel canım....porsiyonları az tutmuşsun....pilav ve patates haricinde sebze yemeklerini yağlı su kısmını yemeden normal yiyebilirsin ve yoğurtda ihmal etme cnm....

keşke canım ....böyle de uğraşmazdık o zaman:56::8::52::9:
öncelikle kötü bir gün oldu demeyi bırakıyoruz....yedikmi yedik bitti....kendimizi iyi hissetmek moralimizi bozmamak ve kilolardan kurtulmak için ne yapacğız o zaman yemeyeceğiz ....

canım krep +pilav+sütlaç
:20::19:

su:+1 lt:34:
bitki çayı::34:
spor: :46:

:34:ceza ::27:45 dak .egzersiz(leslie 3 mil):8:+3 lt su+ 1kupa bitki çayı

.:9::9::16:

sanada günaydın cnm:16:

:16::16::16:

Kilo çizelgesiiçin deneme 1 2 3:))

:9::9::9::9::9: koptum ya :9::9::9::9::9:

:1: ben de merakla bekliyorum :37:

bende bekliyorum :53::53::53::53: ama neyi :53::53::53::53:

kızlar nerdesiniz.....:16:
takım çok sessiz kaldı :43:

hadi cumaya son 1 gün kaldı ne durumdasınız yorumları alalım:8::7::16:

cuma mübarek gün allah verir gönlümüzden geçeni :34::34::34:

Ben kendimi hic kilo vermis gibi hissetmiyorum :14: sanirim bu hafta pek parlak olmicak sonucum :14:

oooo su koy veren varrrrrrrr :20::20:

Artık her gün tartılmıyorum ama herkes derin bir oh çekmesi için söylüyorum hafta sonu hüplettiğim pizza nedeniyle aldığım 300 gr geri gidiverdi. Bu arada sanırım kalori hesabı tutmak çok işe yarardı. Bunu takım kuralı yapmamız çok iyi oldu bence.:82:
Bu arada zeynep hala yok. Acaba bizi bıraktı mı ? Umarım cuma bildirmini yapar. Kimseler yok noldu bu hafta anlamadım. :53:

sanmam ya gelir zeynep zeynoooo zeynooo duy bizi :24::24::24::24::24:

Sari kart alinca noluyor:18::44:

:18::18::18: anlaşılan ufff oluyor. :18::18::18::18:

PERFORMANS UYGULAMASI
Takım ortalaması %0,30 un altında olan takımlar, her hafta etap raporunda listelenecektir.
Bir ay (4 etap) sonra iki ve ikiden fazla kez %0,30 un altında kalmış olan takımlar sarı kart alır. Bu kart kalıcıdır. Sarı kart almamış takımlar takip listesinden çıkartılır.
Bir sonraki aylık dönemde aynı işlem tekrar eder.
İkinci kez sarı kart alan takım öncelikle savunmasını sunar, almış olduğu önlemi ve uygulayacağı yaptırımı paylaşır. Ceza olarak da takip eden 4 hafta boyunca genel sıralama listesini yapar.
Uygulama 14 Haziran 2013 tarihinde, 313. etap itibariyle başlayacaktır. Her uygulama periyodu 4 etap+4 etap olmak üzere 8 etap sürecektir.
İyileştirme:
Performans uygulaması ile ilgili olarak ortalama altında kalan takımların aldığı notalar ve devamındaki sarı kartlar, ilgili takımlar ilk üçe girdiğinde silinir..

vay başıma gelenler :37::37::37:

Olur böyle sıkıntı yapma canım kolay gelsin. :16:

kızlar dünkü mesajı sayamadım şöle bir geçmişe göz attım sarı kart yazısı gördüm sanki ?:44::44: geçmişe cvp yazacak kadar zamanım yok ama menüm

sabah
yarım simit
ayran

öğlen
tarhana çorba bir kase
domates
salatalık
azcık peynir
2 dilim ekmek

ara
sade nescafe

akşam
1 kepçe çorba
1 kaşık tavuklu patates yemeği
çok acı minik biber turşu yandım ya dün

su:2,5 ltre
spor:15 dk egzersiz,100 twester bel incelten disk,50 mekik,30 dk yürüyüş

hiç güzel bir menü değil pis kız ıyyyy sevmedim ben sen git :9::9::9::9:

Arkadaşlar ben ilk gruba katildigimda cok hareketliydi bu takim ne oldu bize boyle ? Gercekten cuma gunu icin endişelendiriyor bu durum beni sadece belirli kisiler düzenli olarak paylaşımda bulunuyor. Lütfen fırsat buldukca yazmaya calisin nutlaka paylaşacak bir seyler vardir. Lütfen biraz daha aktif olalim.:34::34:

sıkıntı yok problem yok herkes sakin olsun :9::9::9::9::9:

kızlar nerdesiniz ....
kızıyorum artık ama....

çıtır kızlar diyeceğim yok....
tamamen tatile gitmiş emekliler kıvamındasınız:34:

:18::18::18::18::18::18::18: emekliyiz :kkk::kkk::kkk::kkk: emekçiyiz.:kkk::kkk::kkk:

kızlar iyi günler hepinizeee :D
bugün geç girebildim işler yoğundu evde

kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek, 1 kk peynir, domates, bir kutu muzlu süt
ara: 5 fındık 5 badem, bir bardak ice teaa :))

ıce tea mi? :41::41::41: sanki ceza mı var ne :41::41::41: arkadaşım yapay ama o içme lütfen alma şu dışarının yabancı maddeleri vücuduna. topunuzu keserim hadi başka mahalleye der gibi saçma bişi oldu sen beni anladın.:34::34::34:

benden şimdilik bu kadar .....camlarıma devam edeyim ....:32:

hadi bana kolay gelsin:52::52::52:

.:16::54:

benim mesai uzun yaz yaz yaz yaz oooooo camlara acıyorum :9::9::9: kolay gelsin:16::16::16:

Kızlar ben bugunden itibaren soyle yapicam bi defter alicam kendime icine gun icibde yediklerimi yaptiklarimi tek tek not edicem en ince ayrintisina kadar ilerde okuduğumda yeme aliskanligimin ne kadar degismis olacagini merak ediyorum :1:

bende excelde yaptım öle bir çalışma :9::9::9:

Benimde 100mekik cezam var aksam hepsini cekiveririm bi de leslie egzersizimi yaparim aksami da hafif gecirdim mi tamamdır :24: yalniz bana sey oluyo boyle yatmaya yakin bi açlık çöküyor :14:

su iç çünkü vücut susadığı zaman ilk önce açlık hissedilirmiş.

internette gazetede okudum cıgkoftere ıle zayıflayın dıyordu.ara ogunde 3-4 cıg köfte yıyebılırsınız dıyordu cıg koftedekı bulgurun tok tutucu ozellıgı ve cevızın de yararı varmış.

bence alakası yok sanmam mantıklı düşünüldüğünde yağ var salça var ekstra tuz ne bilim tam araştırmak lazım :34::34: yada çiğ köfte satışlarında düşüş var :53::53::53:

simitin yanında ayran ıcmen ıyı olmuş ayran sımıtın susamındakı yagı alıyormuş.

tursuyu goreunce dıyet yaparken tursu yesek sorun olurmu

valla acının yağ yaktığını biliyorum ama ?:44::44::44:

ayyyy lütfen artık git aptal mesaj ya sıkıldım ya

selam kızlar boyum 1.70 şuanki kilom 75. 65 kilonun üstüne çıktığımı hiç hatırlamam son 1 sene öncesine kadar.kilo aldığımın şişmanladığmın

kiloyu görene kadar ve zayıflamaya karar verdim.yaklaşık 2 aydır yediklerime dikkat ederek ve bol spor yaparak 10 kilo verdim ama

kilo vermem durdu veremiyorum açıkçası direncim de azaldı o yüzden aranıza katılmak istedim. yalnız kilo bildirimlerini cuma gününden mi

yapıp diyete başlıyosunuz yoksa istediğiniz andan itibaren katılabiliyomuyuz yardımcı olursanız sevinirim

takım kurallarımız var yeni başlayanlar için ama pardon öncelikle hoşgeldin. takım kaptanımız deniz yani bluedeniz. kişinin paylaşım durumuna göre 1 veya 2 haftalık deneme süresi var bu süre bitince ve bitene kadar cuma günü bildirim yapman gerekiyor. bununla ilgili bilgileri takım kaptanımız seninle paylaşır. kabul ediyorum dedikten sonra bizimlesin inşallah. bu arada kaç kilo ile başladın aç kilosun hedef kilonu ve boyunu tekrar yazarmısın?:34::34::34:

arkadaşlar merhaba bugun orucum ve bitmiş haldeyim sahurda bol salatalık domates yanında bir çay bardagı lor yedim inşallah iftarda şeker krizine girmem yardım edin yaaaa iftardada ne yiyeceğim daha kesin değil :(

arkadaşlar merhaba bugun orucum ve bitmiş haldeyim sahurda bol salatalık domates yanında bir çay bardagı lor yedim inşallah iftarda şeker krizine girmem yardım edin yaaaa iftardada ne yiyeceğim daha kesin değil :(

sakın kaçırma olur mu açlık yenmesin seni elinin üstüne diyet yaz kalemle kaşık tuttukça gör bence :34::34::34:

Canim benim gel bi opim seni :54::38:

:23::23::23: gel bakim öpim bende :38::38::38::38::38:

pilav sülaç pide krep çok mu kaçmış hem yağ hem hamur çok değil mi sence :20::20::20: ceza aldın mı sen bakim ?:47::47:

:1: evet ya çok fena kaçtı. Menümde yağ oranı çok düşük canım da karbonhidrat aldı başını gitti. Krepte hiç yağ kullanmadım cnm, sahurda ekmeğimiz olmadığı için yapmıştım.

Ceza da aldım tabi kiii:8: bir sporum kaldı ceza olarak su ve bitki cayını içtim. 45dakika spor yapacağım ama bu gidişle gece yapacağım gibi gözüküyor bakalım

Son düzenleme:

simitin yanında ayran ıcmen ıyı olmuş ayran sımıtın susamındakı yagı alıyormuş.

tursuyu goreunce dıyet yaparken tursu yesek sorun olurmu

bana musade mısafır var aksama yarında ısyerınden arkadaş davetlıyım oradanda başkasına caya gıdıcem belkı gıremeyebılırım

suan 14 .takımtayım 2 haftaolmak uzere oraya katılalı.
cuma 2.bıldırımımı yapacağım ama bu takımda kendımı yalnız hıssettıgım ıcın başka takıma geçmeyi düşünüyorum.
not:üyelerının cogu 90 ustu olan bır takım varsa sevınırım yada enazından 2-3 tane 90 ustu olanda olsa olur.en azından yalnız hıssetmem hemen hemen aynı kılodakıler olursa daha ıyı olur.yeme konusundakı zaaflarımı aynı olacağından daha cokm destek oluruz dıye dusunuyorum

26 yasındayım çalışıyorum bekarım. 92 kılo ile 14 takıma katıldım.suan cuma bıldırımınde 91,5 kılo çıktım
hedef 70e ınmek.
Düzenleyen: sky87 Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :07:13​
moni ve hoppidicik bu mesajı beğendiler.

arkadaşım kararına saygı duyuyorum....
2 takımdan davet almışsın....
keyifli ve bol kilo vermeli günler dilerim....

tepem ,tası ve bendeniz geldik kızlar:23:

nasılsınız ,keyifler yerine gelmiş sanırım:46:

aynen devam,iyi sohpetler....

cuma 2.bıldırımımı yapacağım ama bu takımda kendımı yalnız hıssettıgım ıcın başka takıma geçmeyi düşünüyorum.
not:üyelerının cogu 90 ustu olan bır takım varsa sevınırım yada enazından 2-3 tane 90 ustu olanda olsa olur.en azından yalnız hıssetmem hemen hemen aynı kılodakıler olursa daha ıyı olur.yeme konusundakı zaaflarımı aynı olacağından daha cokm destek oluruz dıye dusunuyorum

26 yasındayım çalışıyorum bekarım. 92 kılo ile 14 takıma katıldım.suan cuma bıldırımınde 91,5 kılo çıktım
hedef 70e ınmek.

Kalan sağlar bizimdir kaptanım:1:

hoşgelmişsin canım:16:....tebrik ederim öncelikle:46: 2 ayda 10 kg çok güzel kilo vermişsin....

bendeniz takım kaptanı deniz canım ....

önce takım kurallarımızı paylaşayım senin için ,eğer uygunsa ''
kabul ediyorum'' yorumundan sonra,bundan sonraki kilo verme serüvenine hepbirlikte devam ederiz ....:16:

hedef 70e ınmek.

kaptanım senin gibi bir kaptana yapılır mı bu ya ama yinede kaliteni göstermişsin biz yanındayız kaptanım hep destek tam destek sky87 ye hiç katılmıyorum bence bi insan 90 kilo isede kilolu hissedebilir kendini 70 kilo isede zaten arkadaşımızın takıma 90 üstü olanları alalım die söylemleri canımı sıkıyordu ben şuan 69 kiloyum ve kendi fiziğimden hiç ama hiç hoşlanmıorum yani hepimiz burda aynı hedef için varız o da kilolarımızı verip sağlıklı olabilmek

Back
X