Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayırlı akşamlar ,hayırlı iftarlar kızlar ....

bana şimdilik müsade....:16::54:

Size de kaptanımhayırlı iftarlar

bencede aynen öyle ne bilim canım sütlü bişeler istedi :( kuzenimin incecik beli var ya benım nıe yok :(

sütle yapılan diyet tatlıları var mı acaba bir araştırmak lazım. Nefis körleyici olarak iyi olabilir. Bu ara tatlı krizim var benim de:50: Kayısı yiyip duruyorum :44:

merhaba kızlar bugünkü menüm

ballı sirkeli su

sabah : sucuk peynir 1 dilimden az ekmek ve bir tatlı kaşığı bal

öğlen : ezogelin çorbası bir kase bir dilim elma

akşam : tavuk ızgara yanında az marul az domates biraz soğan

3 litre su

45 dakika koşubandında 4,5 ve 5 hızında 3 km yürüyüş

20 dakika basen göbek kalça bacak hareketleri

ballı sirkeli su

3 litre su

canım menün cok güzel ama benim gözüme biraz az gözüktü sankii... bir de mesaj sayın,öğünlerinin kalori toplamı ve bazal metabolizmanı yazarsan daha güzel olur :34:

öğünlerimin kalori toplamını nasıl hesaplayabilirim bilemiyorum. mesela kaç gr sucuk yedim bilemem. ama varsa bi sistemi uygularım

bazal hız dediğiniz sanırım günlük calori yakımım. geçengün doktorda çıktı 1,785 kalori yakıyorum günlük. çok iyi dedi. kas oranım çok yüksek çıktı suyum %45 çıktı aslında biraz az daha yüksek çıkabilirdi. iç yağlanmamda 6 kilo yani, göbek bölgemdeki yağ miktarıymış.

günlük yediklerim bana az gelmiyor aslında. doyuyorum hiç aç hissetmiyorum. zaten ben açlığa dayanamam başım ağrır :)

5 mesajada gelince ben gece 12 ye kadar çalışıyorum fırsat bulmaya çalışıyorum ama zor yani bunu bile zor ayarlıyorum. burası turistik biyer olduğu için 6 ay çalışıyoruz ve çok yoğun oluyor. ama kışın kolay çünkü çalışmıyoruz :)

2 ay daha beni mesaj sayısıyla ilgili idare edebilirseniz çok sevinirim. çünkü yazıları takip edemiyorum. biraz okuyabiliyorum hemen müşteri geliyor. umarım idare edersiniz. onun harici menümü kilo bildirimimi hiç aksatmam bi terslik olmadığı sürece.

kaptanım senin gibi bir kaptana yapılır mı bu ya ama yinede kaliteni göstermişsin biz yanındayız kaptanım hep destek tam destek sky87 ye hiç katılmıyorum bence bi insan 90 kilo isede kilolu hissedebilir kendini 70 kilo isede zaten arkadaşımızın takıma 90 üstü olanları alalım die söylemleri canımı sıkıyordu ben şuan 69 kiloyum ve kendi fiziğimden hiç ama hiç hoşlanmıorum yani hepimiz burda aynı hedef için varız o da kilolarımızı verip sağlıklı olabilmek

Şuan yarışmada benden kilolusu yok.Öyle bir takım yok. :19:

öğünlerimin kalori toplamını nasıl hesaplayabilirim bilemiyorum. mesela kaç gr sucuk yedim bilemem. ama varsa bi sistemi uygularım

bazal hız dediğiniz sanırım günlük calori yakımım. geçengün doktorda çıktı 1,785 kalori yakıyorum günlük. çok iyi dedi. kas oranım çok yüksek çıktı suyum %45 çıktı aslında biraz az daha yüksek çıkabilirdi. iç yağlanmamda 6 kilo yani, göbek bölgemdeki yağ miktarıymış.

günlük yediklerim bana az gelmiyor aslında. doyuyorum hiç aç hissetmiyorum. zaten ben açlığa dayanamam başım ağrır :)

5 mesajada gelince ben gece 12 ye kadar çalışıyorum fırsat bulmaya çalışıyorum ama zor yani bunu bile zor ayarlıyorum. burası turistik biyer olduğu için 6 ay çalışıyoruz ve çok yoğun oluyor. ama kışın kolay çünkü çalışmıyoruz :)

2 ay daha beni mesaj sayısıyla ilgili idare edebilirseniz çok sevinirim. çünkü yazıları takip edemiyorum. biraz okuyabiliyorum hemen müşteri geliyor. umarım idare edersiniz. onun harici menümü kilo bildirimimi hiç aksatmam bi terslik olmadığı sürece.

Kolay gelsin canım sana çok fazla üzerine gelmeyiz merak etme:1: mazereetini bildirdiğin için problem yok diyetarkadasim.com sitesinde yiyeceklerin bir çoğunun kalorileri yazıyor. az çokta ne kadar yediğini tahmin edebilirsin diye düşünüyorum. ortalama bir kalori miktarı çıkar ortaya. emin ol hesaplamak çok eğlenceli (yani bana öyle geliyor:1:) işten zamanın kalır da yaparsan çok seviniriz. :16:

Selamlar herkese ya bugün tam bi atom karınca misal bi uyandım acayip yon bi gün geçirdim.sabah eşyaları hazırla valiz hazırla çamaşır ser topla,öğle kkda 1 saate yakın çizelge hazırla sorunlu internetle,2de evden çıktım tatil öncesi bikaç iş teslimi vardı onları hallediyim dedim ama offff offf doğumla birlikte beni rahatsız etmek istememiş işveren işler iyice karman çormann:(((iki iş vrdı çok şükür biri toparlanmış ama biri karman çorman bu gece uyku yok bana:(ordan bi ev oturmasına sözüm vardı yarım saat oraya uğra ordan bi ark.ın emaneti vardı ona emanet ver başka bi yere geçiyomuş onu bırak.eve gel aile apartmanındayım ben yemek bişeyler atıştır kaynanamlarda. o arada onlarda torun özlemişler onu sevdi,mutfak dağınıktı onu toparladım karpuz dilimledim sonra eve geç bebişin banyosu iki sepet çamaşır ser tekrar.en son bebişi yatır şimdi de azıcık dinlenip proje başına oturucam yarın sabaha teslim etmem lazım:37::37::37:
sevgili kaptancım ben perşembe günü nasipse tatile gidiyorum bir hafta yokum ama uzayadabilir.paylaşım knusunu bilemiyorum net var mı gideceğimiz yerde,bir de biz bilgisayarı ortak kullanıyoruz çalışma arkımla onda kalacak bilgisayar o yüzden kızkardeşimin telden girersem ancak,yani bana izin verir misin?.ömden mesaj atıcam ona bakarsan sevinirim

Son düzenleme:

ballı sirkeli su

3 litre su

gayet güzel zeytincik:56::46:afiyet olsun cnm...
su::46:
spor::46:

canım menün cok güzel ama benim gözüme biraz az gözüktü sankii... bir de mesaj sayın,öğünlerinin kalori toplamı ve bazal metabolizmanı yazarsan daha güzel olur :34:

pelincim zeytinin menüleri banada az geliyordu bazen cnm ama:56: ,bu şekilde doyduğunu söyledi:9:....ben de pek ısrar etmek istemiyorum bakalım kg ' de ne göreceğiz bu hafta....:52:

3 dilim sucuk 25-30 gr cnm....liste şeklinde yazmadan ,siz kendiniz için bunu yapın .....ve günlük aldığınız kalori miktarınıda liste sonuna eklerseniz süper olur:46:
tmm canım paylaşımların şuan için gayet güzel....burda hiç kimseyi zor durumda bırakmak değil amacım...sadece herkesin üzerine düşeni yapmasını istiyor ve bekliyorum....ve şuanki kadrom bunu layığıyla yapıyor...

arada rehavete kapılıp takım uyku moduna geçsede:9:buda geçecek...:52:

canlarım ben sporumu ve cezam olan 100 mekiğimi çekmeye gidiyorum tahminen 1 saat sonra falan biter öpüyorum hepinizi :54::16::54::16::54::16::54::16::54::16::54:

:1: :1: Kaptanım lavanta çayı ister misin :1: :68:
Yaa hala tarif etmedin lavanta çayını çoookk merak ettim benn
Uf cnm kıyamam ya:50: Haşlanmış gögüs eti ve yoğurtla bir menü yapabilirsin çok tok tutucudur kendileri:31:
Vallaa doğru ne zaman yesem yarısında dıganıyoorruummm
bencede aynen öyle ne bilim canım sütlü bişeler istedi :( kuzenimin incecik beli var ya benım nıe yok :(
Off off ben trakyadayım burdaki kızları bi görsenizz:(((bazen kendimden şüphe ediyorum o kadar düzgün fizikleri var ki ben bile bakıyorum:37:
Size de kaptanımhayırlı iftarlar

sütle yapılan diyet tatlıları var mı acaba bir araştırmak lazım. Nefis körleyici olarak iyi olabilir. Bu ara tatlı krizim var benim de:50: Kayısı yiyip duruyorum :44:
Var canım muhallebi var şeker yerine pekmez normal un yerine kepekli un kullan harika oluyor ölçülerini bilmiyom kafama göre yapmıştım az şekerli seviyorum diye pekmezi az koymuştum bir de keskin bi tatlı ya bayaaz bile koysan yetiyor yanlızrengi biraz koyu oluyor görsele takıntılıysan yapma:))

Son düzenleme:
Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları (Bugün)
AldığınızKalori Miktarı
Kahvaltı
2.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)160 kcal
0.25 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)56 kcal
1.ara
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Tunus Hurması (42 kcal)84 kcal
1.00 x 1 Su Bardağı (250ml) Uludağ Limonata (140 kcal)140 kcal
2.ara
0.50 x 1 Adet Muz (100 kcal)50 kcal
0.25 x 1 Dilim (150gr) Karpuz (46 kcal)12 kcal
Akşam yemeği
0.25 x 1 Porsiyon Yoğurtlu Makarna (546 kcal)137 kcal
1.00 x 1 Dilim Çavdarlı Ekmek (55 kcal)55 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (150gr) Sulu Köfte (195 kcal)98 kcal
Son ara
0.25 x 100gr Pestil (330 kcal)83 kcal
Alınan Kalori Toplamı873 kcal

YaktığınızKalori Miktarı Veri yok:5::5:
Arkadaşlar vallahi sporu yapmak çok istiyorum özellikle yürüyüş çok iyi geliyor bana lakin bugün vakit sorunu yaşıyorum.
Su:3+(2 günde damacanayı yarıya indirdim;))

***14. TAKIM 319. ETAP ***

tfneyll : (60.5/ / /% )

Zeynazy : ( 73.1 / / /%)
Valkyrie89 : (98.7 / / /% )
Vouge2013 : (57/ / /%)kendi isteğiyle ayrıldı
pofuduk18 : (79.1 / / / %)yeni üye hedef :70 kg
faTTa83 : (83.6 / / / % )2.takımdan gelen üye hedef :70 kg

14. TAKIM ORTALAMASI :%

kızlar bu haftaki listemiz....
yeni gelen arkadaşlarımızın şu anki paylaşımları çok güzel ....ancak deneme süresi sebebiyle bayram sonrasında listede olacaksınız kızlar....

cuma günü güzel sonuçlar almak dileğiyle
:16::kkk::72::nazar:

kızlar bugün aramıza yeni bir arkadaşımız daha katıldı....en son yorumunu göremedim ama...katılır umarım:34:

eylülcüm davet için teşekküler cnm....(bugünkü davet istisna oldu
:34:)

kızlar sayfaya sözümüz var biliyorsunuz....tüm takımlar üye almama konusunda destek oldular....bizde şu an itibariyle bir süre bu şekilde devam edelim sözümüzü tutmuş olalım mahçup olmayalım....

***14. TAKIM 319. ETAP ***

tfneyll : (60.5/ / /% )

Zeynazy : ( 73.1 / / /%)
Valkyrie89 : (98.7 / / /% )
Vouge2013 : (57/ / /%)kendi isteğiyle ayrıldı
pofuduk18 : (79.1 / / / %)yeni üye hedef :70 kg
faTTa83 : (83.6 / / / % )2.takımdan gelen üye hedef :70 kg

14. TAKIM ORTALAMASI :%

kızlar bu haftaki listemiz....
yeni gelen arkadaşlarımızın şu anki paylaşımları çok güzel ....ancak deneme süresi sebebiyle bayram sonrasında listede olacaksınız kızlar....

cuma günü güzel sonuçlar almak dileğiyle
:16::kkk::72::nazar:

canım benim ben sana 70 kg olarak söylemiştim ilk geldiğimde ama ben onu 65'e çekmek istiyorum bi problem olur mu acaaba:17:

Yaa hala tarif etmedin lavanta çayını çoookk merak ettim benn

Vallaa doğru ne zaman yesem yarısında dıganıyoorruummm

Off off ben trakyadayım burdaki kızları bi görsenizz:(((bazen kendimden şüphe ediyorum o kadar düzgün fizikleri var ki ben bile bakıyorum:37:

Var canım muhallebi var şeker yerine pekmez normal un yerine kepekli un kullan harika oluyor ölçülerini bilmiyom kafama göre yapmıştım az şekerli seviyorum diye pekmezi az koymuştum bir de keskin bi tatlı ya bayaaz bile koysan yetiyor yanlızrengi biraz koyu oluyor görsele takıntılıysan yapma:))

Cnm özür dilerim ya cevap veriyorum diye arada kaynamış:17:
Lavanta çayı bendeki sallama poşet halinde ama isteyen kendi demle daha güzel olur tabi, sakinleştirici uyku getirici özelliği var. Bir rivayete göre diyet yaparken kullananlar da var o konuda pek bilgim yok. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Ben yoldan ot koparsam içerim o kadar çok seviyorum bitki çaylarını.

Back
X