Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın canımcım.
bugün uykulu kalkmama rağmen içim bir hoş mutluyum. :16::16::16:
Sanırım hafta sonu geliyor diye. :1:
Okulumu kitaplarımı arkadaşlarımı özledim. Herkes tatilde. Dersler başlayana kadar bayağı kilo vermiş olmayı hedefliyorum daha iki ay var. Herkese aaa ne kadar zayılamışsın dedirtmek istiyorum.
bu hafta geçen hafta sonu yaşadığım kaçamaktan ötürü verimsiz oldu. Ama bayramda uslu durmak yaramazlık yapmamak adına şimdiden herkesi uyarıyorum evde. Sofraya tatlı getirmeyin. Misafire çikolata veya tatlı servisini bana yaptırmayın. Önümde tatlı yemeyin. 2 haftayı iyi değerlendirme niyetindeyim bu yüzden kendimi şimdiden koşulluyorum. Hadi hayırlısı.
Sen nasılsın canım ? Nasıl gidiyor iş güç ?
Çalışmak nasıl? Üniversiteye başlamadıysan çalışmanın zor olduğunu anlayıp daha çok çalışıp iyi bir üniversite kazanman gerektiğini anlaman için fırsat. Ben hem okuyup hem çalıştığım için zor oluyor benim için. Şİmdiden fırsatını değerlendir canım arkadaşım :16::16::16:

Daha liseyi bitiremedim ben:1: çalışmak gerçekten zor, işim zor değil aslında çoğu günler oturuyorum olduğum yerde ama patron olayı başkasını memnun etmeye çalışmak insanı gerçekten rahatsız ediyor. yaniben rahatsız oluyorum. ilerde inşaallaaaaah kendi yerimi açıp kendimin patronu olup kendimi memnun etmek istiyorum :1:
kilo verme olayı benim içinde aynı şekilde 2 ay iki ayda 10 kilo versem daha ne isterim ki :21::21: sırf sizle daha rahat yazışabilmek için iş yerine kendi bilgisayarımı getirdim rahat rahat yazıyorum bende cok mutluyum bu yüzden:1: sadece oruçluyum ve uykusuzum gece uyuyamadım hiç 5 gibi falan biraz dalmışım sanırım 6da uyandım tekrar uyudum 7.30da falan uyandırıldım tekrar :14: öyle yani canım sen hangi şehirdeydin? :16:

tam kızıcaktım yulaf kepeği olmasaydı senin mekik cezan yok mu göremedim hiç :47::47::47: menüyü beğendim ama zaten sen dukancığıma uyum sağlıyorsun.:52::52:

Daha yapamadım. Mekik çekmek bana çok zor geliyor ama başlamam lazım. İnş bu akşam çekeceğim. Hatta söz veriyorum hatta yemin ediyorum. Yarın sabah tartıda artısı olur belki. :1:

Bu hafta tahminim 0,50- 1 kilo ancak vermişimdir. Çünkü geçen haftaki kadar sağlam spor yapamadım. bu sıcakta ölüm gibi geliyor .:14: Hem kilolu olduğumdan hemde aileden gelme bişi bu çok terliyoruz. İki dk yürüdümmü kan ter yani. Tiksiniyorum bazen kendimden. :14: Belki zayıflayınca biraz daha normale döner.
Nasılsın bakalım sen ne yapıyorsun. Büyük patron ne yapıyor. Hala oralardamı :9:

Daha liseyi bitiremedim ben:1: çalışmak gerçekten zor, işim zor değil aslında çoğu günler oturuyorum olduğum yerde ama patron olayı başkasını memnun etmeye çalışmak insanı gerçekten rahatsız ediyor. yaniben rahatsız oluyorum. ilerde inşaallaaaaah kendi yerimi açıp kendimin patronu olup kendimi memnun etmek istiyorum :1:
kilo verme olayı benim içinde aynı şekilde 2 ay iki ayda 10 kilo versem daha ne isterim ki :21::21: sırf sizle daha rahat yazışabilmek için iş yerine kendi bilgisayarımı getirdim rahat rahat yazıyorum bende cok mutluyum bu yüzden:1: sadece oruçluyum ve uykusuzum gece uyuyamadım hiç 5 gibi falan biraz dalmışım sanırım 6da uyandım tekrar uyudum 7.30da falan uyandırıldım tekrar :14: öyle yani canım sen hangi şehirdeydin? :16:

Öncelikle Allah kabul etsin canım . Sahura kalkmak insanı en çok yoran zaten.

Daha önünde yolun çok. Kıymetini bil. (sanki çok yaşlıymışım gibi konuştum he :9:)
Patron müdürler rekabet hele insanlarla uğraşmak zor iş. Kendi yerin olması güzel. Küçükkten eczacı olmak isterdim neden olmadım diye şuan kendime kızıyorum. Muhasebe çok fena inş önüme bir fırsat çıkarda insan kaynaklarına geçiş yapabilirim. Muhasebeyi seviyordum ama son 2,3 yılda yapılmayacak bir iş olduğunu anladım. .
İstanbuldanım canım :34:

zaten sorma benim evde netim olmadığı için akşam neler yazılmış diye bakarken :27::27: bu şekli alıyorum. :9::9::9:

nasıl mekik çekmek bak sana güzel bir tavsiye yere sırt üstü uzan sırayla ayaklarını yukarı kaldır sağ sol ve yine aynı sırayla aşağı indir sağ sol. önce yukarı tek tek sonra geri aşağı tek tek dümdüz yukarı kaldır işte.alt karın kasları için :32::32::32:

ya ilk önce okumaya çalışınca iyiydi cevap yazarken çok karıştı bi üçgen peyniri bi sütlü kahveyi okudum bi de sporları kafan çok karıştı ama spor çok iyi :26::26::26:

ay canım benim ne güzel bir yazı valla teşekkür ederiz güzellik öpim bi seni :38::38::38:

bende seni bi öpim canımcım.:54::38::54: dünkü yemeklerim sadece kahvaltıydı bana iyi gibi geldi aslında kalori toplamına göre :1: ama bilmem kii :1: mekik tavsiyen için teşekkür ederim bundan sonra 50 tane normal mekik 50 tane de senin dediğinden yapicaam :16: ay cok heyecanlıyım bu akşam iftardan önce kilo bildirimimi yapıcam inşallah bi kaç yüz gram vermişimdiiir :18:

Öncelikle Allah kabul etsin canım . Sahura kalkmak insanı en çok yoran zaten.

Daha önünde yolun çok. Kıymetini bil. (sanki çok yaşlıymışım gibi konuştum he :9:)
Patron müdürler rekabet hele insanlarla uğraşmak zor iş. Kendi yerin olması güzel. Küçükkten eczacı olmak isterdim neden olmadım diye şuan kendime kızıyorum. Muhasebe çok fena inş önüme bir fırsat çıkarda insan kaynaklarına geçiş yapabilirim. Muhasebeyi seviyordum ama son 2,3 yılda yapılmayacak bir iş olduğunu anladım. .
İstanbuldanım canım :34:

Diyorum ki ileriki zamanlarda kilolarımızı attıktan sonra bir buluşma mı düzenleseek nasıl olur ki kutlama gibi bişey yapsak katılım olur mu acabaa :44:tabi kimin hangi şehirden olduğuna da bağlı biraz :17:

dünkü menüm

sabah
1.00 x 1 Kahve Fincanı (75ml) Kahve (Sade-Şekersiz) (0 kcal)0 kcal
1.00 x 1 Adet Susamlı Simit (237 kcal)237 kcal Sil
1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal)74 kcal

öğlen
1.00 x 1 Kase (200gr) Tarhana Çorbası (108 kcal)108 kcal
0.25 x 1 Somun (250gr) Beyaz Ekmek (642 kcal)161 kcal
6.00 x 1 Adet Siyah Zeytin (8 kcal)48 kcal
0.50 x 100gr Ekici Tam Yağlı Beyaz Peynir (224 kcal)112 kcal

akşam
1.00 x 1 şehriye çorba 115 kcal
0.25 x tavuklu patates yemeği 62.5 kcal

toplam alınan kcal : 911 kcal
yakılan kcal :230 kcal

spor:30 dk yürüyüş - 15 dk egzersiz - 50 mekik
su:2 litre

Diyorum ki ileriki zamanlarda kilolarımızı attıktan sonra bir buluşma mı düzenleseek nasıl olur ki kutlama gibi bişey yapsak katılım olur mu acabaa :44:tabi kimin hangi şehirden olduğuna da bağlı biraz :17:

Herkes aynı zamanda hedeflerine ulaşamayacağı için bu biraz zor gibi görünüyor. Ama takım buluşması ilerde yapılabilir benim için sıkıntı yok. Ama önce verelim lütfen. Bu arada ben diyete başlamadan önce kendimi boydan 3,4 poz çektim. Zayıflayınca karşılaştırma yapacağım. Bunuda paylaşacağım. :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
dünkü menüm

sabah

öğlen

akşam

beyaz ekmek miiiii :19::19::19: hiç yakıştıramadımm... sporunu beğendim canım beyaz ekmek yüzünden 10 üzerinden 7 veriyorum :1: bizimlasın :9:

dünkü menüm

sabah

öğlen

akşam

Çok güzel arkadaşım. Sadece patetes nişastalı göze çarpıyor oda sade değil. Öyle göze batmıyor. bu menüde gideri var :9::9::9:

Su eksik kalmış biraz :34:
Tebrikler şekercim. :54:

Herkes aynı zamanda hedeflerine ulaşamayacağı için bu biraz zor gibi görünüyor. Am takım buluşması ilerde yapılabilir benim için sıkıntı yok. Ama önce verelim lütfen. Bu arada ben diyete başlamadan önce kendimi boydan 3,4 poz çektim. Zayıflayınca karşılaştırma yapacağım. Bunuda paylaşacağım. :16:

haklısın tatlım önümüzdeki zamanlarda organize ederiz deniz ablaya da danışırız yaparız bişiler :16:

benim olması lazım boydan fotoğrafım gitsin kilolar gitsin kilolar teyteytey
:64::64::64:

Daha yapamadım. Mekik çekmek bana çok zor geliyor ama başlamam lazım. İnş bu akşam çekeceğim. Hatta söz veriyorum hatta yemin ediyorum. Yarın sabah tartıda artısı olur belki. :1:

Bu hafta tahminim 0,50- 1 kilo ancak vermişimdir. Çünkü geçen haftaki kadar sağlam spor yapamadım. bu sıcakta ölüm gibi geliyor .:14: Hem kilolu olduğumdan hemde aileden gelme bişi bu çok terliyoruz. İki dk yürüdümmü kan ter yani. Tiksiniyorum bazen kendimden. :14: Belki zayıflayınca biraz daha normale döner.
Nasılsın bakalım sen ne yapıyorsun. Büyük patron ne yapıyor. Hala oralardamı :9:

şimdi vurucam o ellerine kendinden tiksincek ne var söle bakim saçmalama lütfen ay çok kızdım tamam ter olayı hoş değil ama terleyen bi tek sen değilsin ki hepsini geçtim bende aynen öle terliyorum çok fazla terliyorum. iyim ben bu aptal adam tabiki burda hemde cumartesiye kadar burda:47::47:

bende seni bi öpim canımcım.:54::38::54: dünkü yemeklerim sadece kahvaltıydı bana iyi gibi geldi aslında kalori toplamına göre :1: ama bilmem kii :1: mekik tavsiyen için teşekkür ederim bundan sonra 50 tane normal mekik 50 tane de senin dediğinden yapicaam :16: ay cok heyecanlıyım bu akşam iftardan önce kilo bildirimimi yapıcam inşallah bi kaç yüz gram vermişimdiiir :18:

vermişsindir hiç merak etme sen menülerin gayet iyi :34::34: öle acaba diye düşünme ben yaptım oldu de olacak dedim oldu de

ayyyy çok isterim tatlım ama ben ankaradayım :)

şimdi vurucam o ellerine kendinden tiksincek ne var söle bakim saçmalama lütfen ay çok kızdım tamam ter olayı hoş değil ama terleyen bi tek sen değilsin ki hepsini geçtim bende aynen öle terliyorum çok fazla terliyorum. iyim ben bu aptal adam tabiki burda hemde cumartesiye kadar burda:47::47:

vermişsindir hiç merak etme sen menülerin gayet iyi :34::34: öle acaba diye düşünme ben yaptım oldu de olacak dedim oldu de

ayyyy çok isterim tatlım ama ben ankaradayım :)

yaa niye ankaradasın yaa niyee banane banane:14::14::14::14::14::14::14::84::84::84::84::84::84::84:

Canım öyle çok kaçınıyorum ki anlatamam. Sinir oluyorum yazın gelmesine. Uzun güzelim saçlarımıda dayanamadım kestirdim yine.
Terlemek hoş değil de laf mı?Çok fena. Allahtan erkek arkadaşım yazın pek buralarda olmuyor. Resmen onunla buluşmaktan bile kaçınıyorum. Ama ilerde napçam bilmiyorum.

Canım öyle çok kaçınıyorum ki anlatamam. Sinir oluyorum yazın gelmesine. Uzun güzelim saçlarımıda dayanamadım kestirdim yine.
Terlemek hoş değil de laf mı?Çok fena. Allahtan erkek arkadaşım yazın pek buralarda olmuyor. Resmen onunla buluşmaktan bile kaçınıyorum. Ama ilerde napçam bilmiyorum.

ilerde daha sağlıklı daha şık daha alımlı bir bayan olacağına eminim sakın öle kendini karamsarlığa atma sıkıntı yok :34::34:

O adam fena ekşimiş başına. Benimde müdürm geldi bugün. Birazdan kaçarım artık. Beni işten çıkartsınlar diye bekliyorum ama çıkartmıyorlar. :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

ayyy allahım işten çıkartsınlar diye dua etmek ilginç ama aynen:34::34:

patronlar müdürler geliyor ya ben yalnız kalıyorum dövücem müdürlerinizi patronlarınızı hıııı :57::57::57::57::57::57::57::84::84:

ah canım zahmet olmazsa bi hallediver çok sıkıldım bu panda yavrusundan.

Back
X