- Konu Sahibi Pinarbartu
- #91.341
Bayanlar cuma günü diyetisyene randevu aldım. Hazır tatilken bu fırsatı kaçırmak istemedim. (ilk randevuyu h.içine veriyor h.sonu çok yoğun oluyormuş.) Aylık 120 lira ödeyeceğim ama herkes doktora süper diyor. Gitmezsem fırsatı kaçıracağım.Sizce çok mu ?
fiyat konusunda fikrim yok cnm....ama çok iyiyse gitmende fayda var....sana moral olarakta iyi gelecek diye düşünüyorum....
Zayıflıyorum ama millet kötü bir şeymiş gibi laf söylüyor. Kıskançlık hat safhada. Birde ben kilomu göstermiyorum.Herkes beni 75-80 sanıyor. Kiloma inanmadılar. Kanıtlayınca şok oldular![]()
yaaa o kunuyla ilgili hala sıkıntılarım var....sanki uzaylıymışım gibi muamele görmekten sıkıldım.....insanların yanında yemek yiyemiyorum resmen....bu sürecin bu kadar zor olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi....biraz rahatlamak istiyorummmmmmmmmmm artık.......rahattttttt bırakınnnnnnnnnnn biziiiiiiiiiii diye bağırasımmmmmmmmmmm varrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrr........
facetedemi varmıs ekleyelim:d ya benim emzirdikten sonra kuculdu göğüslerim neye göre küçülüolar anlamıorumkii
zaten küçüktüler şimdi iyice küçüldüler benimkilerde:26:bununla ilgili egzersizde araştıralım kızlar
benimde bi tek belim incekollarım bacaklarım karnım kalcalarım kalın yaa gerci dün kardesin bacakların sıkılasmıs dedi 2 haftada hemen sıkılasırm bilmiorum ama sewindimm:))
egzersizin faydaları çağlacım....başlarkende söylemiştim çok kısa zamanda çok güzel sonuçlar alınıyor ve bu sonuçları almana çok sevindim canım....
Bugün ki menüm:
Sabah: 25gr tam yagli beyaz peynir (56 kal)
1 orta boy domates (14 kal)
5 adet zeytin (45 kal)
1 dilim kepekli ekmek (60 kal)
2 adet biber (24 kal)
1. ara ögün: 1 fincan sekersiz ve az sütlü kahve
Ögle: 1 porsiyon yesil salata (100gr ve 84 kal)
200gr yaban mersini (84 kal)
2. ara ögün: 4 adet kuru erik (40 kal)
1 su bardagi süt (68 kal)
Aksam: 1 porsiyon yaprak sarma zeytinyagli (8-10 adet ve 161 kal)
75gr süzme yogurt (62,5 kal)
Toplam kalori: 699 kalori
Su: 1,5 litre simdilik
Cay: Yesil cay 1 kupa
Spor: Leslie 5 mil hedefim![]()
fatmacım öğlen menün ara öğünün abartılmış hali olmuş canım....salata güzel yaban mersinini 50 şer gr olarak ara öğünlerde ye;öğlende çorba,yoğurt,protein ağırlıklı baslenmeye çalış canım....sarma biraz çok
düzenli menü paylaşımı:
spor: hedefini gerçekleştir canım
bu arada gün içinde paylaşımlarınıda çoğaltırsan sevinirim
Leslie iyidir. Zayıflıyayım sonra o kadına faceten teşekkür mesajı yazacağım.
bunu yaparsam belim daha çok incelir. vücüduma göre zaten ince. gögüslerim çok büyük duruyor o zaman. Bu arada göğüslerimde küçüldü. Millet benle dalga geçiyor.
![]()
bende çok seviyorum kendilerini
Uğranmayan her gün için herkesin hanesine ceza yaz en iyisi.![]()
yazalım yazmasınada sonrasında yine takım sayımız azalacak....bakalım cumaya ne olacak ona göre bir çözüm bulucaz artık....böyle olmuyor
Hahhaahh![]()
Sahsen su aralar aman kilo vereyim de kim ne derse desin modundayim![]()
aynen canım