• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bayanlar cuma günü diyetisyene randevu aldım. Hazır tatilken bu fırsatı kaçırmak istemedim. (ilk randevuyu h.içine veriyor h.sonu çok yoğun oluyormuş.) Aylık 120 lira ödeyeceğim ama herkes doktora süper diyor. Gitmezsem fırsatı kaçıracağım. :14: Sizce çok mu ?

fiyat konusunda fikrim yok cnm....ama çok iyiyse gitmende fayda var....sana moral olarakta iyi gelecek diye düşünüyorum....

Zayıflıyorum ama millet kötü bir şeymiş gibi laf söylüyor. Kıskançlık hat safhada. Birde ben kilomu göstermiyorum.Herkes beni 75-80 sanıyor. Kiloma inanmadılar. Kanıtlayınca şok oldular :9:

yaaa o kunuyla ilgili hala sıkıntılarım var....sanki uzaylıymışım gibi muamele görmekten sıkıldım.....insanların yanında yemek yiyemiyorum resmen....bu sürecin bu kadar zor olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi....biraz rahatlamak istiyorummmmmmmmmmm artık.......rahattttttt bırakınnnnnnnnnnn biziiiiiiiiiii diye bağırasımmmmmmmmmmm varrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrr........

facetedemi varmıs ekleyelim:d ya benim emzirdikten sonra kuculdu göğüslerim neye göre küçülüolar anlamıorumkii

zaten küçüktüler şimdi iyice küçüldüler benimkilerde:26:bununla ilgili egzersizde araştıralım kızlar:8:

benimde bi tek belim ince:D kollarım bacaklarım karnım kalcalarım kalın yaa gerci dün kardesin bacakların sıkılasmıs dedi 2 haftada hemen sıkılasırm bilmiorum ama sewindimm:))

egzersizin faydaları çağlacım....başlarkende söylemiştim çok kısa zamanda çok güzel sonuçlar alınıyor ve bu sonuçları almana çok sevindim canım....

Bugün ki menüm:

Sabah: 25gr tam yagli beyaz peynir (56 kal)
1 orta boy domates (14 kal)
5 adet zeytin (45 kal)
1 dilim kepekli ekmek (60 kal)
2 adet biber (24 kal)

1. ara ögün: 1 fincan sekersiz ve az sütlü kahve

Ögle: 1 porsiyon yesil salata (100gr ve 84 kal)
200gr yaban mersini (84 kal)

2. ara ögün: 4 adet kuru erik (40 kal)
1 su bardagi süt (68 kal)

Aksam: 1 porsiyon yaprak sarma zeytinyagli (8-10 adet ve 161 kal)
75gr süzme yogurt (62,5 kal)

Toplam kalori: 699 kalori
Su: 1,5 litre simdilik
Cay: Yesil cay 1 kupa
Spor: Leslie 5 mil hedefim :46:

fatmacım öğlen menün ara öğünün abartılmış hali olmuş canım....salata güzel yaban mersinini 50 şer gr olarak ara öğünlerde ye;öğlende çorba,yoğurt,protein ağırlıklı baslenmeye çalış canım....sarma biraz çok :20:

düzenli menü paylaşımı::nazar::46:
spor: hedefini gerçekleştir canım:8::9:hadi kolay gelsin....

bu arada gün içinde paylaşımlarınıda çoğaltırsan sevinirim :23::24::34:

Leslie iyidir. Zayıflıyayım sonra o kadına faceten teşekkür mesajı yazacağım. :9::9:
:8: bunu yaparsam belim daha çok incelir. vücüduma göre zaten ince. gögüslerim çok büyük duruyor o zaman. Bu arada göğüslerimde küçüldü. Millet benle dalga geçiyor.:9:

bende çok seviyorum kendilerini:16::9::8:benim mide ve bel sorunum vardı :8:o yüzden çok faydasını gördüm kızlar:46::46::46:

Uğranmayan her gün için herkesin hanesine ceza yaz en iyisi. :52:

yazalım yazmasınada sonrasında yine takım sayımız azalacak....bakalım cumaya ne olacak ona göre bir çözüm bulucaz artık....böyle olmuyor:20:

Hahhaahh :21::32::1:

Sahsen su aralar aman kilo vereyim de kim ne derse desin modundayim :8:

aynen canım:52:bu moddan sakın çıkma:9::8::7::29:

Bayanlar cuma günü diyetisyene randevu aldım. Hazır tatilken bu fırsatı kaçırmak istemedim. (ilk randevuyu h.içine veriyor h.sonu çok yoğun oluyormuş.) Aylık 120 lira ödeyeceğim ama herkes doktora süper diyor. Gitmezsem fırsatı kaçıracağım. :14: Sizce çok mu ?

Hangi ikde tatlim bu doktor??

fiyat konusunda fikrim yok cnm....ama çok iyiyse gitmende fayda var....sana moral olarakta iyi gelecek diye düşünüyorum....

yaaa o kunuyla ilgili hala sıkıntılarım var....sanki uzaylıymışım gibi muamele görmekten sıkıldım.....insanların yanında yemek yiyemiyorum resmen....bu sürecin bu kadar zor olacağı aklımın ucundan bile geçmezdi....biraz rahatlamak istiyorummmmmmmmmmm artık.......rahattttttt bırakınnnnnnnnnnn biziiiiiiiiiii diye bağırasımmmmmmmmmmm varrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrr........

zaten küçüktüler şimdi iyice küçüldüler benimkilerde:26:bununla ilgili egzersizde araştıralım kızlar:8:

egzersizin faydaları çağlacım....başlarkende söylemiştim çok kısa zamanda çok güzel sonuçlar alınıyor ve bu sonuçları almana çok sevindim canım....

fatmacım öğlen menün ara öğünün abartılmış hali olmuş canım....salata güzel yaban mersinini 50 şer gr olarak ara öğünlerde ye;öğlende çorba,yoğurt,protein ağırlıklı baslenmeye çalış canım....sarma biraz çok :20:

bende çok seviyorum kendilerini:16::9::8:benim mide ve bel sorunum vardı :8:o yüzden çok faydasını gördüm kızlar:46::46::46:

yazalım yazmasınada sonrasında yine takım sayımız azalacak....bakalım cumaya ne olacak ona göre bir çözüm bulucaz artık....böyle olmuyor:20:

Davet ettiğimiz herkes puff diye uçup gidiyorlar anlamadım ben bu işi. :4::4::4::4::4:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar şu sıralar herkes yoğun sanırım....hele bugün takım çok sessiz....bunu değiştirmek için lütfen birşeyler yapalım....diyetinize dikkat ettiğinizden şüphem yok ama;bu şekilde olmak beni çok rahatsız ediyor....:43:

içimde acayip bir ceza verme:47::47::47: duygusu var ama kızlar yok kime vericem cezayı:9:bilemedim.....aslında bu şekilde paylaşım azlığı takım ve yarışma kurallarına göre diskalifiye sebebi arkadaşlar.....şu an tatil sebebiyle aynı durumu tüm takımlar yaşıyor ne yazık ki ....:43:

Ablacim bana bu haftalik kızmayın nolur isleri bi an önce bitirmeye çalışıyorum cikicam işten bu haftasonu:14::14:d

Ben sanırım daha önce bu takıma yazmıştım çok özür dilerim buraya yazdığımı unutmuşum eski mesajlara bakarken fark ettim hiçbir mazeret bildirmeden geldiğim gibi gitmişim çok üzgünüm affedin :(

Davet ettiğimiz herkes puff diye uçup gidiyorlar anlamadım ben bu işi. :4::4::4::4::4:

edacım bu konuyla ilgili katılım sayfasında daha önce takım kaptanları uyarı ve de sitemli mesajlar yazdılar .....ancak şu anda durum bu....

yapılacak iki şey var....

ya paylaşım konusundaki kuralımızı uygulayıp paylaşım azlığı nedeniyle diskalifiye olunacak ....
yada ;
bir süre daha böyle devam edip sonrasında bu kuralımızı kesinlikle uygulayacağız....

bu konu için yorumlarınızı bekliyorum kızlar.....
her defasında söylüyorum burda ciddi emek ve zaman harcıyoruz ve bunun değerini bilmemiz ve vermemiz lazım....

Ben sanırım daha önce bu takıma yazmıştım çok özür dilerim buraya yazdığımı unutmuşum eski mesajlara bakarken fark ettim hiçbir mazeret bildirmeden geldiğim gibi gitmişim çok üzgünüm affedin :(

evet galetacım ;notlarıma baktım bilgilerini bile not etmemişim....ne diyeyim şimdi sana ben bilemedim sen söyle:31:

walla yaa su etraftan ve gözlerinden ve sözlerinden banada daral geldi buaralar..
eşimde bugun bacakların daha ince gözüküo ya kac kilo verdinki dedi. azcık motivasyon oldu bana:))

walla yaa su etraftan ve gözlerinden ve sözlerinden banada daral geldi buaralar..
eşimde bugun bacakların daha ince gözüküo ya kac kilo verdinki dedi. azcık motivasyon oldu bana:))

aman nazar değmesin çağlacım:nazar::16::9:bu tür yorumlarınızı okudukça öyle keyifleniyorum ki anlatamam....harikasınız....:46::46::46::46::52::12:

edacım bu konuyla ilgili katılım sayfasında daha önce takım kaptanları uyarı ve de sitemli mesajlar yazdılar .....ancak şu anda durum bu....

yapılacak iki şey var....

ya paylaşım konusundaki kuralımızı uygulayıp paylaşım azlığı nedeniyle diskalifiye olunacak ....
yada ;
bir süre daha böyle devam edip sonrasında bu kuralımızı kesinlikle uygulayacağız....

bu konu için yorumlarınızı bekliyorum kızlar.....
her defasında söylüyorum burda ciddi emek ve zaman harcıyoruz ve bunun değerini bilmemiz ve vermemiz lazım....

Eylülün 2. haftası kurallar kati şekilde uygulansın bence ?? Artık tatil dönemi bitmiş oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım umarım herşey düzelir. Sen canını sıkma psikolojini bozma . Destek alman gerektiğini düşünüyorsan al canım.
Aynı zamanda sağlık sorunlarimda canımı sıkıyor 7 aydir adet olmadim doktorun yanlis ilac vermesiyle zaman kaybettim kilo alma sebebimde sanirim bu iste yarin hormonlara bakilip nedenini arastiricaklar ve ben cok korkuyorum :(
sanırım seninde varmis canım saglik sorunun geçmiş olsun
Gun icerisinde neler yedim hic bilmiyorum ilac etkisiyle adet oldum ama sonra kesildi bende ac olmama bagladim her saat basi biseyler yedim çünkü dunde aynisi olmuştu ama yeme sansimda yoktu acaba ben bu hafta listeye girmesem mi izinli desek bana

Merhabalar .. biraz gec oldu ama oglumun atesi vardi bugün anca vakit bulup yazabiliyorum . Sabah : 12 de armut (70 kalori)... 1 de kahvalti: bir tost ( 100 kalori)..bes zeytin (20 kalori ).. saat 5 : bi tabak üzüm (100 kalori). Saat 7.5: bi tabak barbunya (460 kalori) ... su : 1 litre (suyum bitmisti bugün :) aktivite : 20 dk oryantal. . 70 ip atlama.. 20 mekik. Bu Günlük böyle oldu. Yarin ins düzenli bi sekilde bitki cayini fln icicem . Bu arada çizelgeyi oglumu uyutuyorum hazır lica m. Ama baslangic bu sabah. 72.300 hedef :62 simdilik bukadar

Bugünüm 750 kaloriyle bitmis. Sacimi boyicam simdi. Bitki cayi icebilirim .. ama kizlar ben eksik yazio olabilirim daha alisamadim ama acayip hırslı ym ayni azimi sizden de istiyorum.. normalde spor salonuna iniyorum ama bugün malum oglum atesi var die inmedim. Yarin ins. Yani Allah im saglik versin bayrama Allahin izniyle 62 yim ve iddaa ediyorum kizlar bu hafta en cok kiloyu ben vericem:) :) öpüyorum sizi

4- hergün düzenli ve tam gün menü paylaşımı yapılacaktır....
üç ana öğün :56:ve iki (üç) ara öğün:56: Olarak....

5- her menü paylaşımının sonuna;
su : ? :7:
Spor : ? :8:
toplam kalori miktarı:?
:32:

bu şekilde olacak mervecim.....bu arada hedef kilonu 62 kg olarak not aldım ....
birde şu anki bazal metabolizma hızını hesaplayıp yazarsan sevinirim canım:16:
Bazal metabolizma hızı : 1514 imis :)

Eylülün 2. haftası kurallar kati şekilde uygulansın bence ?? Artık tatil dönemi bitmiş oluyor.

kızlar bu cuma bildiriminden sonra önümüzdeki hafta takım ve yarışma kurallarımızda kesinlikle uyum zorunlu olacak....
düzenli menü paylaşımı
takım içinde paylaşım
arkadaşların menülerine yorum
geçmişe dönük yorum

daha öncede defalarca bu konu gündemimizde oldu ve tekrar tekrar gündeme gelmesi motivasyonu düşürüyor....
yorum ve fikirlerinizi bekliyorum kızlar....
amacımız sağlıklı ve keyifli bir şekilde kilo vermek.....ve bunu gerçekten kilo vermeyi isteyen azimli arkadaşlarla devam etmek istiyorum(uz):16:

Aynı zamanda sağlık sorunlarimda canımı sıkıyor 7 aydir adet olmadim doktorun yanlis ilac vermesiyle zaman kaybettim kilo alma sebebimde sanirim bu iste yarin hormonlara bakilip nedenini arastiricaklar ve ben cok korkuyorum :(
sanırım seninde varmis canım saglik sorunun geçmiş olsun
Gun icerisinde neler yedim hic bilmiyorum ilac etkisiyle adet oldum ama sonra kesildi bende ac olmama bagladim her saat basi biseyler yedim çünkü dunde aynisi olmuştu ama yeme sansimda yoktu acaba ben bu hafta listeye girmesem mi izinli desek bana

geçmiş olsun cnm....şu an hedef kilona çok az kaldı ,bu hafta izinli olursan önümüzdeki iki hafta listede olamazsın cnm....eğer bu hafta ve önümüzdeki hafta hedef kilona %80 yaklaşırsan mezun olursun....karar senin....bence 2 hafta bildirimini yap ve mezun ol derim:16:

Merhabalar .. biraz gec oldu ama oglumun atesi vardi bugün anca vakit bulup yazabiliyorum . Sabah : 12 de armut (70 kalori)... 1 de kahvalti: bir tost ( 100 kalori)..bes zeytin (20 kalori ).. saat 5 : bi tabak üzüm (100 kalori). Saat 7.5: bi tabak barbunya (460 kalori) ... su : 1 litre (suyum bitmisti bugün :) aktivite : 20 dk oryantal. . 70 ip atlama.. 20 mekik. Bu Günlük böyle oldu. Yarin ins düzenli bi sekilde bitki cayini fln icicem . Bu arada çizelgeyi oglumu uyutuyorum hazır lica m. Ama baslangic bu sabah. 72.300 hedef :62 simdilik bukadar

kuzucuğuna geçmiş olsun mervecim....inşallah iyidir şimdi:55:
canım su seninde söylediğin gibi çok az olmuş bugün yarın telafi edersin....
akşam yemeğinde barbunya yemeğini biraz azaltıp yanına ayran yada yoğurt v salata ilave atseydin çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum....ama pilav yok:46::46::46:bu güzel...

Bugünüm 750 kaloriyle bitmis. Sacimi boyicam simdi. Bitki cayi icebilirim .. ama kizlar ben eksik yazio olabilirim daha alisamadim ama acayip hırslı ym ayni azimi sizden de istiyorum.. normalde spor salonuna iniyorum ama bugün malum oglum atesi var die inmedim. Yarin ins. Yani Allah im saglik versin bayrama Allahin izniyle 62 yim ve iddaa ediyorum kizlar bu hafta en cok kiloyu ben vericem:) :) öpüyorum sizi

canım kalori toplamın az ,ancak günü daha dengeli ve düzenli yiyerek geçirirsek çok daha iyi olur....bunun farkını sende görürsün...:16:

Bazal metabolizma hızı : 1514 imis :)

teşekkürler mervecim:16:

bazal metabolizma hızı:1514-200(eksik gıda)=1314-300 kalori egzersiz=1014 kalori ile gayet güzel kilo verirsin canım....

Son düzenleme:
Back
X