- Konu Sahibi Pinarbartu
- #91.401
Selamlar ben geldimtatil fazla yaradi bana ama cok motive geldim. Sabah kilo bildirimimle baslayacgim insalla cok heyecanliyim
selam cnm....2 ay olmuş memlekete gittin herhalde....hadi bakalım bu moralle cuma günü görelim seni....
yaş ,şu anki kilo,hedef kilo ve boyunu yaz cnm....bir de takım kurallarını oku lütfen....bol paylaşımla önümüzdeki hafta listedesin....
selaaam ya internet yoktu bugün sinir oldum kızlar ya giremedim hiç.. anneme geldim internet vardır diye kabloları kopmus.. aksiliklerle dolu bi gündü ama tarhana yaptım:)) benim için egitici bi gündü![]()
hadi kızlar takım çok sessiz kaldı yine....
Haklısın :) duygu degisimi cabuk yasayan biriyim o zaman biraz karamsardim ama şimdi geçti daha iyiyim
O zaman rapor vermeliyim dediğim gibi once anneme gittim sonra babama onlari dinlemekten yemek yemeyi unuttum resmen zaten hatirlasamda yiycek gibi değildim yedigim seylerde yemek sayilmaz pek sabah kahvaltisinda tost aksam tost icim disim ekmek oldu,en basiti oydu, spor yalan oldu tabiibabamda daha beterdi korkuyorum kac kilo oldum ani inisler ani cikis getirir
Bugunde ac karna kan vericem diye kahvaltı yapmadim en son yemegi 6 da yemistim ve bugun saat 2de ancak yemek yiyebildim yani 20 saat açlık çektim en son o kadar usudum ki titriyodum kansizlikta var tabiiallah kimseyi aç birakmasin ya
tekrardan geçmiş olsun cnm...sonuçların ne zaman çıkacak....yarın biraz protein ağırlıklı beslenirsen hemen toparlasın kendini....biraz meyve vede ceviz,çiğ badem vede fındık gibi gıdalarda al iyi gelir cnm....
Kızlar bu hafta benim için cok kötüydü menülerim falan yazamadım hic ve düzgün beslenemedimcuma günü icin cok korkuyorum
![]()
artılarla gelme pelincim kızarım sonra....cuma günümü son iş günün.....