• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selamlar ben geldim:24: tatil fazla yaradi bana ama cok motive geldim. Sabah kilo bildirimimle baslayacgim insalla cok heyecanliyim

selam cnm....2 ay olmuş memlekete gittin herhalde....hadi bakalım bu moralle cuma günü görelim seni....
yaş ,şu anki kilo,hedef kilo ve boyunu yaz cnm....bir de takım kurallarını oku lütfen....bol paylaşımla önümüzdeki hafta listedesin....

selaaam ya internet yoktu bugün sinir oldum kızlar ya giremedim hiç.. anneme geldim internet vardır diye kabloları kopmus.. aksiliklerle dolu bi gündü ama tarhana yaptım:)) benim için egitici bi gündü:D

hadi kızlar takım çok sessiz kaldı yine....

Haklısın :) duygu degisimi cabuk yasayan biriyim o zaman biraz karamsardim ama şimdi geçti daha iyiyim
O zaman rapor vermeliyim dediğim gibi once anneme gittim sonra babama onlari dinlemekten yemek yemeyi unuttum resmen zaten hatirlasamda yiycek gibi değildim yedigim seylerde yemek sayilmaz pek sabah kahvaltisinda tost aksam tost icim disim ekmek oldu,en basiti oydu, spor yalan oldu tabii :( babamda daha beterdi korkuyorum kac kilo oldum ani inisler ani cikis getirir :(
Bugunde ac karna kan vericem diye kahvaltı yapmadim en son yemegi 6 da yemistim ve bugun saat 2de ancak yemek yiyebildim yani 20 saat açlık çektim en son o kadar usudum ki titriyodum kansizlikta var tabii :( allah kimseyi aç birakmasin ya

tekrardan geçmiş olsun cnm...sonuçların ne zaman çıkacak....yarın biraz protein ağırlıklı beslenirsen hemen toparlasın kendini....biraz meyve vede ceviz,çiğ badem vede fındık gibi gıdalarda al iyi gelir cnm....

Kızlar bu hafta benim için cok kötüydü menülerim falan yazamadım hic ve düzgün beslenemedim :( cuma günü icin cok korkuyorum :(

artılarla gelme pelincim kızarım sonra....cuma günümü son iş günün.....

Bugün ki menüm..
1 dilim tahilli ekmek
2 zeytin
Üçgen peynir
Domates salatalik
Haslanmis yumurta
Aksam....
1.5 tabak patates salatasi sadece :(
Toplam kalori 700
Spor; 1 saat leslie 5 mil
Su; 2 lt

mevecim kahvaltı gayet güzel:46:öğlen ve ara öğünler yok canım:47::27:akşamda olmamış bunun sende farkındasın zaten....
kalori toplamı::46:(öğün atlama canım bir daha; o gün açlık hissetmesende sonraki günler açlık ve tatlı krizleri yaşar ;vücut direnci düşer)
spor::nazar::46::46::46:
su::46:
bitki çayı::19:

ben ara öğünde bi armut yiyodum olur mu yada elma onada vaktim olmadı bugün..

tabiki olur mervecim....ara öğünlerde meyve,kavrulmamış badem,fındık,ceviz,leblebi,kuru kayısı,incir,bir kaç kraker,2 galeta,sade kahve,süt ilaveli kahve vs tüketebilirsin cnm....ortalama 100 -150 kalori yi aşmamak kaydıyla bunlardan tüketebilirisin rahatlıkla....

selam cnm....2 ay olmuş memlekete gittin herhalde....hadi bakalım bu moralle cuma günü görelim seni....
yaş ,şu anki kilo,hedef kilo ve boyunu yaz cnm....bir de takım kurallarını oku lütfen....bol paylaşımla önümüzdeki hafta listedesin....

hadi kızlar takım çok sessiz kaldı yine....

tekrardan geçmiş olsun cnm...sonuçların ne zaman çıkacak....yarın biraz protein ağırlıklı beslenirsen hemen toparlasın kendini....biraz meyve vede ceviz,çiğ badem vede fındık gibi gıdalarda al iyi gelir cnm....

artılarla gelme pelincim kızarım sonra....cuma günümü son iş günün.....
Evet ablacim cuma son ondan sonra memlekete gidicem ablacim artı olabilir ne kadar kizsan haklısın stresten hep yememem gereken şeyler yedim:14::14:

selaammm

28 agustos carsamba 950 kalori
sabah
*2 dılım kızarmıs ekmek
*domates
*salatalık
*50gr beyaz peynır
*sekersız cay
ara
*sekersız turk kahvesı
*2 kuru kayısı
öğle
*mercımek corbası
*1 dılım ekmek
ara
*haslanmıs patates
aksam
*2 dılım ekmek
*1 porsıyon yaz turlusu
*1 kase yogurt

kızlar az bişede dondurma yedim malesef yaa dayanamadım :(

spor:45dk leslie
su:2,5lt
bıtkı cayı:1 kupa

yaa kilo veremicem gibi karamsırlaga düştüm yinee uff alısamadım diyete

Çağla kesinlikle karamsarliga kapilma. Senin menü lerine bakıyorum böyle giderse olmamasi söz konusu degil bence.karamsarliga düştüğün an yemege başlarsın. Ben mesela hep sunu düşünüyorum suan 72 yim diyorum bayrama 62 ki olursam ki bu boyum icin mükemmel bi kilo ip gibi olurum biraz yapılı oldugumdan bayramın iki üç gün oncesi alisveris imi hayal ediyorum.dusunsene pantolondan yanların cikmio ya nasil bi öz güven olur hayali bile mükemmel:) bunun hayalde kalmaması da benim elimde kendime neden bu zevki yasatmayim. Hem yesem yerim alirim abur cuburu ekmrkleri magnumlari ama inan ki gözümde yok. Bide ben en 77 ydim şimdi 72 yim bes kilo fark bile öyle etkili yor ki bunu yasayanlardansin . Dikkat et bayram gerçekten bizim icin bayram olsun ve ödül olsun baklava lar dolmalar :) tabi bi günlük :) öpüyorum. Tam gaz yola devam

Selam kızlar :14:
Dün akşamdan beri çok mutsuzum. Buraya bunu yazarak sizin motivenizi bozuyorsam özür dilerim ama öyleyim maalesef. Şu hastalığım yüzünden artık çöküyorum. Dün kaç saat ağladım ama hiç birşeyin çaresi değil.:14: Lütfen karamsar yaklaşımlarıma kızmayın...

Dünkü menüm

Alınan Kalori
1.00 x 1 Porsiyon (30gr) Nestle Nesfit Kırmızı Meyveli (154 kcal)154 kcal Getir
Öğle
1.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Derisiz) (128 kcal)128 kcal Getir
2.00 x 1 Adet (30gr) Mercimek Köftesi (75 kcal)150 kcal Getir
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal Getir
Ara
10.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)90 kcal Getir
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Patlıcan Yemeği (200 kcal)200 kcal Getir
2.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)128 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı918 kcal
Su:2 litre
Spor: yok eve geldiğimde ne spor ne diyet umurumda değildi. Deniz abla ceza yaz istersen artık çekeceğim.
Çay:Yok

Bugün ki menüm..
1 dilim tahilli ekmek
2 zeytin
Üçgen peynir
Domates salatalik
Haslanmis yumurta
Aksam....
1.5 tabak patates salatasi sadece :(
Toplam kalori 700
Spor; 1 saat leslie 5 mil
Su; 2 lt

Üçgen peynir yağlı olur canım.Beyaz yesen ??:16:
selaammm

sabah
*2 dılım kızarmıs ekmek
*domates
*salatalık
*50gr beyaz peynır
*sekersız cay
ara
*sekersız turk kahvesı
*2 kuru kayısı
öğle
*mercımek corbası
*1 dılım ekmek
ara
*haslanmıs patates
aksam
*2 dılım ekmek
*1 porsıyon yaz turlusu
*1 kase yogurt

Canım karamsar olma lütfen. Menüleri en düzelinli iyi olan sensin şuan aramızda. Sporunuda yapıyorsun zayıflayacaksın emin ol. Haftada 1 kilo falan veriyor insan ortalama. Bir haftada hemen belli olmaz. Ama bak sen demedin mi kocam şöyle iyi dedi komşum böyle iyi dedi. Bunlar seni motive etsin.

Isminizi bilmiyorum ama rahatsizliginiz neydi acaba. Ben alternatif tip okudum bunun yaninda dedem otuz yıldır bu isle ugrasior incelemek istersen Manufacturers, Suppliers, Exporters & Importers from the world's largest online B2B marketplace-Alibaba.com .. belki elimden gelen bisi olur. Yani sedef bile allahin izniyle gecio dedemin ürünleriyle. Bilmek istedim sakincasi yoksa

Psödötümör serebri. Hastalığa neyin sebep olduğu bilinmediğinden tedaviside zor. Üstelik kronik bir hastalık. Yanlış anlamanı istemem alternatif tıp nedir çokta bilmem ama pek sıcak gelmiyor bana.

öncelikle hepinizden sakin olup yarına odaklanmanızı istiyorum....bu söylediğime belki kızacaksınız ama moralinizi yüksek tutarsanız sizlerde iyi olursunuz canlarım.....hastalıktada normal yaşantımızdada moral çok önemli ve biz birbirimize burda bu desteği vereceğiz ve veriyoruzda.....

selaammm

sabah
*2 dılım kızarmıs ekmek
*domates
*salatalık
*50gr beyaz peynır
*sekersız cay
ara
*sekersız turk kahvesı
*2 kuru kayısı
öğle
*mercımek corbası
*1 dılım ekmek
ara
*haslanmıs patates
aksam
*2 dılım ekmek
*1 porsıyon yaz turlusu
*1 kase yogurt

Bence de menün gayet güzel Caglacim :21:. Belki yaptigin ufak dondurma kacamagindan dolayi öyle düsünüyorsun ama moralini bozma. Sadece sabahlari bir defa kilona bak ki, her defasinda az cikarak sana moral olsun :52:

Evet ablacim cuma son ondan sonra memlekete gidicem ablacim artı olabilir ne kadar kizsan haklısın stresten hep yememem gereken şeyler yedim:14::14:

önümüzdeki hafta güzel bir başlangıç yaparsın pelincim....yaptığın kaçamakları menülerini paylaşsaydın bu şekilde olmazdı diye düşünüyorum ben....geçen haftalardaki hallerini bir düşün tatlım iraden ,kilo verme isteğin,düzenli ve dengeli menülerin...pazartesi bu şekilde bekliyorum seni....haftasonunu çok abartmadan ,iyice dinlen ve pazartesi bomba gibi ol canım.....:16::54:

Bisey sormak istiyorum deniz abla. Bi hafta da encok kac kilo veren oldu .ortalamasi kacbide öğrenebilirmiyim
mervecim sağlıklı olarak dersek 1 kilo vermek ideal canım....daha fazlası kişiye göre değişiyor....bunu hiç yazmayayım ....biz ortalama hedefimizi 1 kilo olarak belirliyelim....

selaammm

sabah
*2 dılım kızarmıs ekmek
*domates
*salatalık
*50gr beyaz peynır
*sekersız cay
ara
*sekersız turk kahvesı
*2 kuru kayısı
öğle
*mercımek corbası
*1 dılım ekmek
ara
*haslanmıs patates
aksam
*2 dılım ekmek
*1 porsıyon yaz turlusu
*1 kase yogurt

düzenli ve dengeli menü paylaşımı=:nazar::46::46::46:(mesaj::24::23::34:)
dondurmayı çok abartmadıysan sorun yok cnm afiyet olsun....
sadece ara öğündeki patates olmamış onun dışında menün güzel afiyet olsun çağlacım....karamsarlık kesinlikle yok ,bu şekilde kilo vermiş olsan da vücut ödem tutar ve + çıkmana sebep olur:34:

Selam kızlar :14:
Dün akşamdan beri çok mutsuzum. Buraya bunu yazarak sizin motivenizi bozuyorsam özür dilerim ama öyleyim maalesef. Şu hastalığım yüzünden artık çöküyorum. Dün kaç saat ağladım ama hiç birşeyin çaresi değil.:14: Lütfen karamsar yaklaşımlarıma kızmayın...

Dünkü menüm

Alınan Kalori
1.00 x 1 Porsiyon (30gr) Nestle Nesfit Kırmızı Meyveli (154 kcal)154 kcal Getir
Öğle
1.00 x 100gr Tavuk But / Baget (Derisiz) (128 kcal)128 kcal Getir
2.00 x 1 Adet (30gr) Mercimek Köftesi (75 kcal)150 kcal Getir
1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal Getir
Ara
10.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal)90 kcal Getir
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Patlıcan Yemeği (200 kcal)200 kcal Getir
2.00 x 1 Dilim (30gr) Tam Buğday Ekmeği (Ekmek) (64 kcal)128 kcal Getir
Alınan Kalori Toplamı918 kcal
Su:2 litre
Spor: yok eve geldiğimde ne spor ne diyet umurumda değildi. Deniz abla ceza yaz istersen artık çekeceğim.
Çay:Yok

spor dışın da gayet güzel edacım....kısa zamanda toparlanacaksın inşallah canım....şu anda ilk başta kendi sağlığın için çok güzel bir mücadele veriyorsun ....bu bile moralini yüksek tutmanda sana en büyük sebep olmalı ......

açık havada yürüyüş yapma imkanın varsa 1 saat yürüyüş yap ;ama yoksa egzersizini lütfen aksatma canım:16:

28 Agustos Carsamba gün ki menüm:

Sabah: 1 salatalik
25gr beyaz peynir
2 biber
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek (toplam 205 kalori)

Ara 1: 1 kupa sekersiz kahve + 4 kuru erik ( toplam 50 kalori)

Ögle: 1 kase kirmizi mercimek corbasi
yesil salata (toplam 284 kalori)

Ara 2: Yesil cay + 1 meyve (85 kalori)

Aksam: 3 adet köfte
1 kase yogurt (toplam 268 kalori)

Toplam kalori: 892
Spor: 45 dak Leslie
Cay: 1 kupa yesil cay

Veee sabah kiloma baktigim an cok cok mutlu oldum. Böyle beslenerek ihtiyacimiz olan tek sey ZAMAN ve SABIR ve AZIM kizlar :nazar::kkk:

28 Agustos Carsamba gün ki menüm:

Sabah: 1 salatalik
25gr beyaz peynir
2 biber
5 zeytin
1 dilim kepekli ekmek (toplam 205 kalori)

Ara 1: 1 kupa sekersiz kahve + 4 kuru erik ( toplam 50 kalori)

Ögle: 1 kase kirmizi mercimek corbasi
yesil salata (toplam 284 kalori)

Ara 2: Yesil cay + 1 meyve (85 kalori)

Aksam: 3 adet köfte
1 kase yogurt (toplam 268 kalori)

Toplam kalori: 892
Spor: 45 dak Leslie
Cay: 1 kupa yesil cay

Veee sabah kiloma baktigim an cok cok mutlu oldum. Böyle beslenerek ihtiyacimiz olan tek sey ZAMAN ve SABIR ve AZIM kizlar :nazar::kkk:

düzenli menü paylaşımı::nazar::46::46::46:
fatmacım paylaşımlarını çoğaltmanı istiyorum canım:16:
menün çok güzel canım afiyet olsun.....
kesinlikle haftalar geçtikçe ve kilolar gittikçe mutluluğumuz dahada artacak kızlar:8::7::9::10::12::13:

önümüzdeki hafta güzel bir başlangıç yaparsın pelincim....yaptığın kaçamakları menülerini paylaşsaydın bu şekilde olmazdı diye düşünüyorum ben....geçen haftalardaki hallerini bir düşün tatlım iraden ,kilo verme isteğin,düzenli ve dengeli menülerin...pazartesi bu şekilde bekliyorum seni....haftasonunu çok abartmadan ,iyice dinlen ve pazartesi bomba gibi ol canım.....:16::54:

mervecim sağlıklı olarak dersek 1 kilo vermek ideal canım....daha fazlası kişiye göre değişiyor....bunu hiç yazmayayım ....biz ortalama hedefimizi 1 kilo olarak belirliyelim....

düzenli ve dengeli menü paylaşımı=:nazar::46::46::46:(mesaj::24::23::34:)
dondurmayı çok abartmadıysan sorun yok cnm afiyet olsun....
sadece ara öğündeki patates olmamış onun dışında menün güzel afiyet olsun çağlacım....karamsarlık kesinlikle yok ,bu şekilde kilo vermiş olsan da vücut ödem tutar ve + çıkmana sebep olur:34:

spor dışın da gayet güzel edacım....kısa zamanda toparlanacaksın inşallah canım....şu anda ilk başta kendi sağlığın için çok güzel bir mücadele veriyorsun ....bu bile moralini yüksek tutmanda sana en büyük sebep olmalı ......

açık havada yürüyüş yapma imkanın varsa 1 saat yürüyüş yap ;ama yoksa egzersizini lütfen aksatma canım:16:

Dün kendimi çok kötü hissediyordum ablacım. İnan saatlerce ağladım. Spor yapmak aklıma bile gelmedi. :19:

Deniz ablam edaam eylülüm sizleri coooooookkkk seviyorum canlarimm diger arkadaslar sizlerle pek tanisma fırsatı bulamadım ama pazartesiden itibaren hepinizle daha cok ilgilenicrm inşallah... memlekette internetim yok telefondan yettigi kadar aranizda olmaya çalışıcam bir de bir soru sorucam deniz ablacim memlekette tartim var ama dijital değil bi problem olur mu olmadı izin alnak durumunda kalicam...

Back
X