• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Adım Arzum, Deniz mi demeliyim ablamı bilemedim? :77:

Bu arada bende çay kullanmıyordum bugün doğadan elma krom çayı içtim..
Isırgan otu çayı daha mı iyi buna göre? :6:

aramıza hoş geldin canım :)

kızlar benim isim hafızam baya kötüdür sizin isimleri aklımda tutamayabilirim :) adımı söyledim mi bilmiyorum söylemedim sanırım ben tülin

Selam kizlar ya esim dun aksam apar topar arkadaslariyla tatile gitti bilgisayarida yanina aldi oyuzden giremedim nete telefona internet paketi aldim simdi o geldi aklima ordan giriyorum.. Bugun cok yoruldum kizlar yaa sabah 9da evden ciktik 8de donduk alisveris gezme yeme icme hastane derken 11saat disarda kalmisiz:) ozledim sizi e:)

Telefonlada zor oluomus e :) bugunki menumu paylasiiim

sabah
yarim simit
yarim kibrit kutusu peynir
2 zetin
cay

ogle
burger king tavuklu salata
1 dilim ekmek

ara
3finfik
5 6 kuru uzum

aksam
1 tabak kepekli makarna

ara
elma
kalori 900
su 3lt
spor ya butun gun yyurudum yapamadim baska bugun
mesaj 2
bitki cayi 1 kupa

Son düzenleme:
Merhaba kızlar öncelikle cok mahcubum artiyla geldigim icin... hepiniz benim ivin cok degerlisiniz... isim yüzünden hic ugrayamiyorum.. sabah evden 8.30da cikiyorum aksam da bu saatlerde dönüyorum cumartesi de dahil... nu yuzden sanirim takima da katkim olmuyor aksine zararim oluyor. .. bu yüzden takimfan ayrilmam uygunsa bunu rica ediyorum sizden ki diskalifiye olmak istemiyorum ilerde araniza donmek isterim tekrar burdan öğrendiğim cok sey var hakkınızı odeyemem... sizin için de uygunsa geri dönmek üzere takımdan ayrilmak istiyorum sizi mutlaka ziyaret edicem ugricam buraya sık sık... tekrar söylüyorum hepinizi çok seviyorum. ..

Hosbulduk arkadaşlarrr :))) :32:
Memnun oldum Tülin :) sen bana dusche de yeterli olur zatennn :1:

Valkyrie89 ;

Öğle yemeklerini halledicem iş yerim hemen evimin karşısında olmadı gidip evde hallederim öğle yemeğimii zaten bu haftada çalışıyorum sonra bırakıyorum malum okullar.. :34:

Son düzenleme:
Hosbulduk arkadaşlarrr :))) :32:
Memnun oldum Tülin :) sen bana dusche de yeterli olur zatennn :1:

Valkyrie89 ;

Öğle yemeklerini halledicem iş yerim hemen evimin karşısında olmadı gidip evde hallederim öğle yemeğimii zaten bu haftada çalışıyorum sonra bırakıyorum malum okullar.. :34:

en güzeli evde yemek bence tülincim....eğer imkanın varsa ne güzel....

Merhaba kızlar öncelikle cok mahcubum artiyla geldigim icin... hepiniz benim ivin cok degerlisiniz... isim yüzünden hic ugrayamiyorum.. sabah evden 8.30da cikiyorum aksam da bu saatlerde dönüyorum cumartesi de dahil... nu yuzden sanirim takima da katkim olmuyor aksine zararim oluyor. .. bu yüzden takimfan ayrilmam uygunsa bunu rica ediyorum sizden ki diskalifiye olmak istemiyorum ilerde araniza donmek isterim tekrar burdan öğrendiğim cok sey var hakkınızı odeyemem... sizin için de uygunsa geri dönmek üzere takımdan ayrilmak istiyorum sizi mutlaka ziyaret edicem ugricam buraya sık sık... tekrar söylüyorum hepinizi çok seviyorum. ..
.:43::43::43:
pelincim ne diyeyim canım çok üzüldüm....istersen bu hafta izinli yazayım seni eğer sonrasında imkan olursa dönersin canım....bir de bu hafta kilo alma ve kilo bilidirimi yaparsan sevinirim canım....:16::54::29:

Telefonlada zor oluomus e :) bugunki menumu paylasiiim

sabah
yarim simit
yarim kibrit kutusu peynir
2 zetin
cay

ogle
burger king tavuklu salata
1 dilim ekmek

ara
3finfik
5 6 kuru uzum

aksam
1 tabak kepekli makarna

ara
elma
kalori 900
su 3lt
spor ya butun gun yyurudum yapamadim baska bugun
mesaj 2
bitki cayi 1 kupa
akşam dışında güzel çağlacım....simitte bugün kaçamağın olsun:56:makarna 1/2 tabak olsa yanına salata yada yoğurt olsa diye düşündüm:28:

Selam kizlar ya esim dun aksam apar topar arkadaslariyla tatile gitti bilgisayarida yanina aldi oyuzden giremedim nete telefona internet paketi aldim simdi o geldi aklima ordan giriyorum.. Bugun cok yoruldum kizlar yaa sabah 9da evden ciktik 8de donduk alisveris gezme yeme icme hastane derken 11saat disarda kalmisiz:) ozledim sizi e:)

.:29::16::54:
hastane :44:hayırdır canım......

idrar söktürücü
demir içerir
sindirim sistemi ve diğer organları temizler
karaciğer böbreği temizler
bağışıklık sistemini güçlendirir
sindirimi düzenler
diyetle ilgili bunlar herhalde faydaları

teşekkürler edacım...yarın bende bakayım bu çaya:52::7:

Adım Arzum, Deniz mi demeliyim ablamı bilemedim? :77:

Bu arada bende çay kullanmıyordum bugün doğadan elma krom çayı içtim..
Isırgan otu çayı daha mı iyi buna göre? :6:

yaşım kemale erdi arzucum....:9:nasıl istersen:52::16:

bugünden itibaren diyetisyenimin listesine geri döndüm :)
sabah: 1 dilim diyet peynir
1 yumurta :(
2 dilim çavdar ekmeği
domates-salatalık
5 yeşil zeytin

ara :kakaolu süt

öğlen:8 yk taze fasulye
4 yk yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
salata

ara:yarım paket peynirli kraker (dışardaydım ara öğünüme uygun bir bunu buldum)

akşam: yağsız tavuk sote(200gr)
4yk yoğurt
salata
1 dilim çavdar ekmeği
.:46::46::46:

su:???
toplam kalori:???
egzersiz:???:34::16:

en güzeli evde yemek bence tülincim....eğer imkanın varsa ne güzel....

.:43::43::43:
pelincim ne diyeyim canım çok üzüldüm....istersen bu hafta izinli yazayım seni eğer sonrasında imkan olursa dönersin canım....bir de bu hafta kilo alma ve kilo bilidirimi yaparsan sevinirim canım....:16::54::29:

akşam dışında güzel çağlacım....simitte bugün kaçamağın olsun:56:makarna 1/2 tabak olsa yanına salata yada yoğurt olsa diye düşündüm:28:

.:29::16::54:
hastane :44:hayırdır canım......

teşekkürler edacım...yarın bende bakayım bu çaya:52::7:

yaşım kemale erdi arzucum....:9:nasıl istersen:52::16:

.:46::46::46:

su:???
toplam kalori:???
egzersiz:???:34::16:

Tamam ablacim bu hafta bildirim yapicam mutlaka ve dikkat edicem kiloma bende cok uzgunum ama kedicikler kopekcikler hep hasta :( annemler gelince yani kendi evime gectigimde her sey daha güzel olucak... bu hafta bildirim yapayım o zaman obdan sonra izinli olayim bi iki hafta ablacim aranizdan ayrılmak hic istemiyorum bende...:43::43:

Bobrek taslarim vardida agri yapiodu onlara baktirdim bi problem yokmus sukur.. Walla sabahta simitciye gittik bulamadim su bursada saglikli yemekler satan yer kepekli makarna ariodum aldim bugun acikmistim 1 su bardagi yedim ya amaa bugun okadar gezinmem 300 gr i goturmus:)

Ayy ben Tülin değilim.. Tülin diye bir arkadaşımız kendini tanıtıp hoşgeldin demiş bende ismiyle hitap etmek istedim.. önceden yazmıştım yine yazayım.. :) Adım Arzum :31:

Ayy ben Tülin değilim.. Tülin diye bir arkadaşımız kendini tanıtıp hoşgeldin demiş bende ismiyle hitap etmek istedim.. önceden yazmıştım yine yazayım.. :) Adım Arzum :31:
.:17::16:

Bobrek taslarim vardida agri yapiodu onlara baktirdim bi problem yokmus sukur.. Walla sabahta simitciye gittik bulamadim su bursada saglikli yemekler satan yer kepekli makarna ariodum aldim bugun acikmistim 1 su bardagi yedim ya amaa bugun okadar gezinmem 300 gr i goturmus:)
geçmiş olsun çağlacım....toprağammmmmmmmmmmmm:38::29:
bursalımısın kadifeli gelin:9::9::9::9::16:
300 gr:46::46::46::52:

Tamam ablacim bu hafta bildirim yapicam mutlaka ve dikkat edicem kiloma bende cok uzgunum ama kedicikler kopekcikler hep hasta :( annemler gelince yani kendi evime gectigimde her sey daha güzel olucak... bu hafta bildirim yapayım o zaman obdan sonra izinli olayim bi iki hafta ablacim aranizdan ayrılmak hic istemiyorum bende...:43::43:

tamam pelincim anlaştık o zaman bırakmayız seni biz.....sen işlerini yoluna koy :8:biz burdayız canım.....:16:

Dünkü menü paylaşımı :(
Sabah ;
Bir dilim tahilli ekmek
Bir zeytin
Bir kibrit kutusu peynir
Sekersiz cay
Menemen 4-5 catal
Ara;
Bir armut
Ara;
Bir tabak makarna sade
Aksam;
7 cigkofte
2 bardak ayran
Spor: bir saat yürüyüş
Su ; 1 litre:(

Canım inş hemen dönersin. Gitmeni bizde istemeyiz:16:

bugünden itibaren diyetisyenimin listesine geri döndüm :)
sabah: 1 dilim diyet peynir
1 yumurta :(
2 dilim çavdar ekmeği
domates-salatalık
5 yeşil zeytin

ara :kakaolu süt

öğlen:8 yk taze fasulye
4 yk yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
salata

ara:yarım paket peynirli kraker (dışardaydım ara öğünüme uygun bir bunu buldum)

akşam: yağsız tavuk sote(200gr)
4yk yoğurt
salata
1 dilim çavdar ekmeği

Çok benziyr fark öğle ve akşmın yer değiştirmesi. :9:

Dünkü menü paylaşımı :(
Sabah ;
Bir dilim tahilli ekmek
Bir zeytin
Bir kibrit kutusu peynir
Sekersiz cay
Menemen 4-5 catal
Ara;
Bir armut
Ara;
Bir tabak makarna sade
Aksam;
7 cigkofte
2 bardak ayran
Spor: bir saat yürüyüş
Su ; 1 litre:(
Tahilli ekmek çiğ köfte :20::20:

Toplam kalori 1.265 :( cig köfte de ne kadar cok kalori varmis. Yemek yesem daha iyiydi. Ayranla beraber 630 kalori yapti ..Dün olmadi deniz abla farkındayım da esim evde ya bi duzensizlik oldu :) ama disarda bir saat araliksiz gezdik o iyi oldu. Suda icemedim artik bugünde elimden geleni yapicam da. Yarin daha güzel olur günüm.

Kalkış: 1 bardak ılık su
Sabah
0.50 x 100gr Yörsan Light Beyaz Peynir (172 kcal) 86 kcal Getir
2.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal) 90 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal) 14 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal) 11 kcal Getir
Ara
1.00 x 100gr Yeşil Üzüm (57 kcal) 57 kcal Getir
Öğle
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal) 42 kcal Getir
0.50 x 1 Adet (160gr) Dardanel Light Ton Balığı (152 kcal) 76 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal) 45 kcal Getir
0.50 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal) 23 kcal Getir
ara
ara 2
1.00 x 1 Su Bardağı (200ml) Moova Süt (Light) (70 kcal) 70 kcal Getir
1.00 x 1 Adet Ülker Kepekli Grissini (31 kcal) 31 kcal Getir
5.00 x 1 Adet Fındık (9 kcal) 45 kcal Getir
Akşam
1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Taze Fasulye (200 kcal) 200 kcal Getir
1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (Yağsız) (42 kcal) 42 kcal Getir
1.00 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal) 45 kcal Getir
0.50 x 1 Dilim (21gr) Uno Kepekli Ekmek (45 kcal) 23 kcal Getir
2.00 x 100gr Sütaş Light Yoğurt (55 kcal) 110 kcal Getir
Ara
Alınan toplam kalori: 1123
Spor: 1 mile leslie
Su:2,5 litre
Çay :2 fincan elmalı yeşilçay

SAnırım diyetisyen şuan 1200-1300 kaloride diyet yaptırıyor bana :9: Ay zaten böyle besleniyordum ben ama kilo vermen duracak bazen 200 ,300 gr fazla bile çıkacaksın o zaman başka şeyler uygulayacağız dedi :9: Diyet yarışması = diyetisyen
Birde hiç tartılma dedi. :24::24::24:

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydin kizlaar, mutlu pazarlar :3:

Ben dün ögle vakitlerinde bir ciktim, gece 2de bulabildim evin yolunu. Yani esimle beraber arkadaslarla toplanalim dedik, o yüzden hic giremedim ama listemi kesinlikle aksatmadim. Onlar bir güzel yemeklerini yerken, profiterollerini yerken, dondurmalarini götürürken ben kahvemi ictim ve salata yedim :25:
Amaaa sabah tartildiktan sonra kendime aferin sana Fatma dedim, degmisss kendimi tuttuguma :52::32:

Hemen paylasayim gecikmeli olarak dünki listemi:

Sabah: Domates + Salatalik + 1 dilim cavdar ekmegi + beyaz peynir + yumurta

Ara 1: 5 kuru erik + bitki cayi

Ögle: 1 porsiyon ispanak kavurmasi + yesil salata (yesillendim yani bayagi :1:)

Ara 2: Ufacik kacamak yaptim kücük cikolata dilimi yedim

Aksam: Karisik salata (Ya batacaktim asiri kalorili birsey yiyerek ya da biraz ac kalip sade salata yiyecektim. Bende motivasyonumun bugün düsük olmamasi icin sade salatayi tercih ettim :34:)

Kalori toplami: 528 :30:
Bitki cayi: 1 bardak
Su: Cok az ictim, belki 1 litre :2:

Insanin cidden en saglikli beslenecegi mekan kendi evi :kkk:

Tunaydin kizlaaar :) Bugun Dunya Baris Gunu.. Hepiniz umarim hayatiniz boyunca savas gormek zorunda kalmaz savasa mecbur edilmezsinizz... tum omrunuzun baris icinde gecmesi dilegiylee..

Günaydin kizlaar, mutlu pazarlar :3:

Ben dün ögle vakitlerinde bir ciktim, gece 2de bulabildim evin yolunu. Yani esimle beraber arkadaslarla toplanalim dedik, o yüzden hic giremedim ama listemi kesinlikle aksatmadim. Onlar bir güzel yemeklerini yerken, profiterollerini yerken, dondurmalarini götürürken ben kahvemi ictim ve salata yedim :25:
Amaaa sabah tartildiktan sonra kendime aferin sana Fatma dedim, degmisss kendimi tuttuguma :52::32:

Hemen paylasayim gecikmeli olarak dünki listemi:

Sabah: Domates + Salatalik + 1 dilim cavdar ekmegi + beyaz peynir + yumurta

Ara 1: 5 kuru erik + bitki cayi

Ögle: 1 porsiyon ispanak kavurmasi + yesil salata (yesillendim yani bayagi :1:)

Ara 2: Ufacik kacamak yaptim kücük cikolata dilimi yedim

Aksam: Karisik salata (Ya batacaktim asiri kalorili birsey yiyerek ya da biraz ac kalip sade salata yiyecektim. Bende motivasyonumun bugün düsük olmamasi icin sade salatayi tercih ettim :34:)

Kalori toplami: 528 :30:
Bitki cayi: 1 bardak
Su: Cok az ictim, belki 1 litre :2:

Insanin cidden en saglikli beslenecegi mekan kendi evi :kkk:
tebrikler canim ama az aliosun kalori ya sonra tatliya falan saldirmada:) 900 yapp bari bende geccen hjafta az alayim dedim aklima hep kotu kotu seyler gelldi:) cok sewindim ama kilo vermene hep beraber inicez ins ideal kilomuza

Back
X