- 17 Temmuz 2012

- 1.522

- 205

- 163

- Konu Sahibi Pinarbartu
 - #92.181

ben yemiyorum diye 1 aydır kocama ne tatlı yapıorum ne hamur işi bugün sütlaç yapayım bari cok sever o bense nefret ederim :) hem canım cekmemiş olur :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım gercekten cok zordu.. benki okadar cok istiodum emzirmeyi olmadı işte bi 2. ayda göğsümden ameliyat oldum tek göğüsten emiodu.. 5. aydada narkoz alınca kesildi işte napalımm.. tamam bu aksamdan deneyim ben onu bakalımm dişleride cıkıo agrıkesici jelinden de süreim gece cayınıda vereim insallah uyur.. bide korkmus galiba oğlum ya aglayarak tirtir titreyerek uyanıo yanında bizi göremesin krize girio aglarken söyledim doktora korkak biraz herhalde dio :S zate doktorumuz baska hastaneye gitmiş bu yeni gelmiş pek sewmedim kendisini..
Caglacım bnm çizelgemi yspabildin m cnm
0.50 x 1 Adet KFC Mısır (Haşlanmış) (190 kcal) 95 kcal
1.00 x 1 Adet (250gr) Alabalık (Pişmiş) (310 kcal) 310 kcal
0.50 x 1 Porsiyon Mantar Sote (98 kcal) 49 kcal
0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Çoban Salata (84 kcal) 42 kcal
1.00 x 1 Dilim Köy Ekmeği (56 kcal) 56 kcal
0.50 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal) 40 kcal
0.50 x 100gr Sütaş Light Beyaz Peynir (185 kcal) 93 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal) 21 kcal
1.00 x 1 Adet (20gr) Kuru İncir (57 kcal) 57 kcal
1.00 x 100gr Sütaş Kaymaksız Yoğurt (77 kcal) 77 kcal
0.50 x 100gr Sütaş Kaymaksız Yoğurt (77 kcal) 39 kcal
2.00 x 1 Adet (15gr) Kuru Kayısı (36 kcal) 72 kcal
3.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal) 81 kcal
Alınan Kalori Toplamı1031 kcal
Yakılan Kalori
0.5 x 1 Saat Aerobic / Step / Fitness / Jimnastik Yapmak (Yüksek Tempo) (550 kcal)275 kcal
Su:2.5 lt
Bitki çayı: 1 kupa tarçınlı yeşil çay
Ya kızlar sabah 215 kcal lik bi kahvaltı yaptim esime patates kizarttim. .kalkinca 50 mekik cekmistim. Sonra 3 te oglumu uyuttum. Spor salonuna indim 20 dk bisiklet cevirdim 15 dk yürüyüş bandi 6 da gittim. 200 twist yaptim daha bitmedi :) ben 10. Katta oturuyorum 10 kati merdivenden çıktım asansöre binmedim :) gayt iyiyim kendimi cok mutlu hissediyorum sizinle paylaşmak istedim. Simdi dusumu alıp yemek hazirlicam. Iki adam da uyuyo :) bu kadar simdilik. . Sizi seviyorum :) :)
cok güzell canımmm
teşekkür ederim :) sabah öğle akşam diye ayıramadım idare edin :)
en güzeli de spor yapıp duş aldıktan sonra battaniye altına girip yeşil çay içmek :) klasik bir pazar gibi hissediyorum şuan... sonbahar oldu mu battaniyeler çıktı mı böyle oluyo :) benim için en tehlikeli günler bu haftadakiler olacak... salı gününe mens dönemim olacak muhtemelen... spor yapmak çok zor oluyor o günlerde... bugün bile elim kolum kalkmıyordu valla zorla yaptırdım kendime
bu arada kızlar adet olduğunuz günler süresince demir hapı almanızı öneririm. ben bu ay başlıcam bu şekilde... benim depo demirim yerlerde... bir türlü de yükselmek bilmedi. ne iğneler ne serumlar ne haplar kullandım... şimdi besinlerden karşılamaya çalışıyorum, daha çok et yemeye çalışıyorum... sabahları da unutmazsam pekmez içicem...resmen kışa hazırlık yani :)
bendede düşük demir yaa hapını yutamıorumkii kocaman iğnesini olmstum sınıra yukselmiştim hamile kalmadan önce zate o ay hamile kalmıstım simdi bilmiorumm
kızlar eşim benden şey istedi... hani elmalı kurabiye yapıyoruz ya, onun içine tarçınlı elma koyuyoruz. işte o içini istedi kurabiyenin kendisini değil :) ben de bayılırım hem de çok. yarın ona yapayım diyorum ama sizce çok kalorili midir? ben de yesem? olmaz mı??
işte her ay kayıp olduğu için düşüyor ister istemez. bayanların genel sorunu... o yüsden de kaybı yerine koymak lasım her ay, onu da hapla yapıcam ben. hapları bıçakla 2ye böl canım sen de olmazsa. veya şurupları var onlardan alabilirsin?
aslında ben bi ölçtüreyim yine yaa 1 seneyi gecti baktırmadımm
kesinlikle ölçtürmelisin... hele ki hamilelik geçirdin ve hiç ölçtürmediysen o daha da fena :) demirini çinkonu kalsiyumunu b vitaminini hepsini öçltür muhakkak